.

26 november 2014

För tre år sedan idag så snubblade du hastigt och lustigt in i mitt liv och det blev vi två. Du är det bästa som har hänt mig. Jag älskar dig, oss och vårt gemensamma liv. Tre år har gått och jag hoppas det blir många, många fler. Du är min klippa här i livet, utan dig skulle livet vara mycket sämre. ❤️




Jag älskar er till himlen och tillbaka igen.

 
 
Fasters underbara guldklimpar. 

Kattunge.

I början av sommaren fick min svärmor en kattunge sådär vips, bang bom, född i sin säng. Hon sparade den i hopp om att vi, nu när vi skulle flytta till hus, skulle kunna ta den. Tyvärr så går ju inte det eftersom jag är allergisk mot små pälsbollar. Men trots det så kunde jag inte hålla mig undan den lilla kissemissen och jag blev bokstavligen kär i den. Så fantastiskt söt liten sak. Men som sagt, min allergi hindrade oss från att behålla kattungen och den fick i slutet av sommaren flytta hem till en vän till min svärmor istället. Innan den flyttade hade vi en liten photoshoot med mini kissen. Bjuder på några av de vackra bilderna här. Jag döpte kattungen till August. Så här kommer lilla August E. 
 
 

Vi har blivit med hus.

En lång tid har gått sedan sist jag skrev. Och herregud vad mycket som har hänt sedan sist. För att försöka göra en lång historia kort... Vi fortsatte vårt husletande, fick lite insideinformation om ett hus som skulle komma ut och att det var ett riktigt klipp. Vi var på visning, la ett underbud som de inte accepterade, la ännu ett underbud och vips så skrev vi kontrakt och vi var plötsligt husägare. Äntligen efter cirkus 15 husvisningar hade vi hittat huset som kändes som hemma direkt när vi klev innanför dörren. Vi flyttade in midsommarveckan och sen dess har livet som husägare bara rullat på. Vi trivs som fisken i vattnet och älskar vårt älskade hus. Här kommer ett par "ögonblicksbilder" från våra månader här i nya huset.