.

Första advent

Idag är det första advent. :) Herregud tiden går så fort, snart är det jul igen! Jag måste ta mig i kragen och försöka att köpa julklappar till alla, jag har en endaste liten julklapp klar. Alltså typ bara 20 st kvar..! Idag ska jag och mamma byta gardiner och städa här hemma och pynta det sista inför julen. Okej, granen åker ju inte upp riktigt än då, men allting annat. Det är mycket som ska göras här hemma idag så jag måste börja nu på en gång!

Hej svejs!

Grattis!

 
Grattis världens sötaste på 3 års dagen! Jag älskar dig. ♥


Hjärtattack?

Idag har jag och mamma pyntat lite grann här hemma, satt upp stjärnor och ljusstakar. Jag har även gjort den sista önskelistan från katalogerna kvar som jag ska ge till mormor, Bernt och Moster M. Hjälpte mamma att locka håret lite grann eftersom hon skulle på julfest på dansen. Sen kom Daniel hit med mammas bil eftersom hon måste ha den för att ta sig till och från dansen. Hans bil var det ju punka på som jag skrivit för ett antal inlägg sen. Han skulle sätta på reservdäcket och köra hem bilen bara. Det var inte lika lätt som man kan tro. Han hade fel verktyg, lite plats och hjärtat klappade lite extra fort. Bilen höll på att välta två hela gånger på honom han gav nästa både mig och sig själv en hjärtattack! Det får han inte göra om! Efter mycket om och men fick Daniel på reservdäcket och körde ut bilen ut garaget. Sen kom han upp och så bjöd jag honom på lite mat. :) Kristoffer ska spela skivor idag någonstans så Daniel skulle dit och lyssna, jag orkade inte följa med. Har som vanligt huvudvärk. Men kanske nästa gång?
Nu piper datorn för batteriet är slut så jag måste sluta nu. Laddaren vet jag inte vart den har tagit vägen, den har nog rymt. ;)

1 år idag


Idag fyller lilla Alfons ett år! Han blir en stor pojke idag. Grattis till honom.
Isabelle älskar den här söta vovven! ♥
Jag är så barnsligt kär i den här sötnosen och han gulliga storebror, man kan ju inte ens beskriva i ord hur mycket jag tycker om dom!

det här är kärlek ♥


 
jag hade aldrig kunnat tänka mig att man kunde älska någon så mycket som jag älskar de här två sötnosarna! ni gör mig lycklig! ♥


Klantig granne

Jag har hunnit med att kolla efter julklappar i kataloger, fixat köttstek i ugn, blivit påhälsad av en klantig granne, börjat kolla på film och lite mera hittills idag.

Min klantiga granne hade tappat ett dammfilter från sin balkong ner till våran och den hade landat i en blå back som vi har på vår balkong. I den backen ligger det en cola flaska för att det var snö ute i söndags när vi la ut den. Sen under veckan har det ju snöat ännu mera och igår vart det tö så då smälte all snö till vatten vilket innebar att den blåa backen på vår balkong numera innehåller en cola flaska och massor med vatten. Grannen kom och ringde på vår dörr här för någon timme sen och svamlade något om att han hade tappat ett dammfilter i vår blåa back så jag gick och kollade. Vad hittar jag? Jo, ett dyngsurt dammfilter som säkert inte en kommer gå att använda men snäll som jag är gav jag tillbaka det och han gick iväg svamlandes om något jag inte hörde.. Jag sa bara hej då och stängde dörren. Mamma tror förresten att vår granne är polis, men det tror inte jag. Han verkar lite för svamlig för det. Men vem vet? Man kanske inte måste vara ordentlig och O-svamlig när man är polis?

Teori

Idag är det 8 plusgrader ute och helt slaskigt och blött. Snön är i stort sätt borta. Skönt men ändå lite tråkigt, det blir ju lite ljusare ute när det är snö men som jag skrivit förut behöver det ju inte vara så jättemycket snö utan bara lite grann. Nu är det bara mörkt, grått och trist utanför fönstret.
Nu har jag precis lagat spgetti och köttfärssås och ska äta lite innan jag ska åka iväg på teorin, näst sista gången idag, sista vanliga lektionen eftersom på måndag är det garagelektion. :)
Jag kan verkligen rekommendera folk att gå på teoriutbildning, jag tycker det är superbra iallafall man får jättemycket bra information och lär sig lättare och bättre än om man bara läser böckerna och gör testen på skivorna! Det där är bara kortsiktig inlärning, det glöms fort. Nuförtiden måste man ju göra teoriprov och uppkörning samma dag eller samma vecka så då är det bra om man kan allt bra..!


Lågt blodvärde

Jag pratade med pappa i telefon imorse och han berättade att jag igår fick mitt brev angående testningen om jag kunde bli blodgivare. Eftersom det var ett sjukhusbrev öppnade han det och det är tillåtet. Brevet innehöll ett papper där det stod att jag inte fick bli blodgivare för jag hade för lågt blodvärde, jag hade typ 124 och man skulle ha 125. Alltså var jag en ifrån att få ge, men det gör inget. Nu har jag iallafall gjort en god gärning och testat mig ;)
Snart ska jag äta lunch sen åker jag iväg på föreläsning och idag handlar det om hur man ska träna med huvudvärk och liknande. Senare ikväll kanske jag ska ut och köra lite bil, det beror på om vädret blivit bättre och det har slutat snöa..


The notebook

Hej hallå!
Ville bara tipsa om en bra film som jag precis sett. The notebook är orginaltiteln på filmen, på svenska heter den: Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta. Den är verkligen sevärd till tusen!! Precis en film i min smak. :)

Brrr..

Det är kallt ute och blåser typ storm här i Uppsala! Jag fick ställa ner cykeln i garaget eftersom det är så mycket snö här att cyklarna i cykelstället är helt översnöade. Plus att låset hade fryst igen så det behövde tinas..
Idag har jag som vanligt på tisdagar vart på gymträning och idag träffade jag någon knasig men trevlig gubbe som satt i rullstol. Han berättade om att han hade varit vakt i 16 år sen fick han en stroke så nu kan han inte gå. Hemskt att det ska vara så. Han hade bara sina armar att träna, men han var envis så han sa att han ska lära sig att gå igen fast han ska högst hålla på i ett år, om han inte lyckas så lägger han ner försöken att lära sig gå.. Hoppas han lär sig att gå igen, jag tycker synd om honom. Usch jag är så känslig vad det gäller folk som är svårt sjuka :(
Efter gymningen cyklade jag hem eller jag försökte iallafall cykla men det är lite svårt när det är snorhalt och blåser så att han inte ser något. Jag åkte ner med cykeln i garaget och tog hissen upp till lägenheten, när jag kom upp så kom jag på att jag skulle åka och handla så det var bara att åka ner igen och dra ut cykeln och cykla vidare till affären. Köpte tortillasbröd, mamma och jag ska nämligen äta tacos ikväll. Mmmmm! Det var verkligen längesen sist. Det är en utav mina favorit maträtter eftersom det är något som alla kan äta, man väljer bara själv vad man vill ha i för grönsaker. Jag som verkligen HATAR lök behöver inte ha i det medan de som gillar lite smak på maten kan ha i det i sin egen tortilla. :) Nu kom jag ifrån ämnet lite grann så nu får det vara slut på detta inlägg. Nu ska jag ner i tvättstugan för jag håller på att tvätta också!


Snökaos och punktering!

Igår hade vi lite kalas på mammas sida för Fredrik. Han fick två böcker av mig som han kan läsa när han och Annika åker till Thailand i en månad. Daniel kom hit och kom på att han inte hade några vinterdäck till sin bil så han ville låna mammas bil. Vi två tillsammans lyckades få på vinterdäcken på mammas bil. Sen gick vi till Daniel och vi hade tänkt att han skulle få ställa in bilen i mammas garage medan han lånar hennes bil. tjii, fick vi! Detta snökaos som nu infinner sig i Uppsala hade gjort att bilen var helt insnöad vid vägkanten. Ena bildörren på förarsidan funkade inte så Daniel fick klättra in från passagerarsidan. Jag drog av snön på bilen med jackärmen. Han startade bilen och försökte åka iväg men det gick inte!! Bilen satt fast. Han kom bakåt men inte frammåt. Jag gick ur och puttade på bakpå bilen och efter mycket svordom, iskalla fingrar, blöta kläder och svett kom vi äntligen ut ur snödrivan där bilen stod. Jag hoppade in och knäppte fast bältet och höll i mig stenhårt sen bar det iväg mot mammas garage på ishala vägar i en bil med sommardäck!! Äntligen framme tryckte jag in koden till garaget och snubblade vid sidan av bilen och var 1 mm från att bli påkörd! Hann precis få undan benen. Daniel plus en annan bil åkte ner i garaget. Jag insåg att jag hade tappat min mobil mitt i snödrivan. PAAAANIIIK!! Jag tog upp den och tog bort den mesta snön med inställningen att nu är det kört för den här telefonen! Sen tryckte jag in koden igen och snubblade 2 ggr till på samma ställe som innan (man tycker jag borde ha lärt mig att inte gå på samma ställe som innan, men icke du - äsch jag får väl skylla på att jag är blond?) och gick ner i garaget. Där står Daniel och gastar. Jag hade nyckeln till mammas bil, jag trodde det var därför.. Men det var det inte, han hade fått punka på bilen. Jag måste ha missat det när han stod i snödrivan. Så nu är hans bil fast här i garaget med punktering! Allt detta pga ett fydundrans snökaos!  Lite snö är OK men såhär mycket så att det inte ens går att komma fram, NJA det tycker jag att vi klarar oss utan - Liten som Stor - Ung som Gammal!

Jag hade även min första körlektion på körskola idag, just det i det här kaoset. Jag trodde jag skulle dö så nervös var jag, men det gick bra - trots ett x antal motorstopp. Min lärare var superbra, för en gångs skull valde jag rätt!!
Nu ska jag äta lunch, man blir ju hungrig efter allt detta slit. Sen måste jag plugga lite teori eftersom ikväll är det teorikurs igen! :)

P.S. Mobilen funkar trots sitt lilla snöbad :) D.S.

Lite utav pappas kalas bilder.


Sötnosarna busar :)

   
  

Livet är orättvist!

Idag fick jag ett hemskt besked via sms av Emma. Hon hade haft en jobbig dag igår och denna idag skulle bli ännu jobbigare.. Hon hade till sin stora lycka varit med och förlöst 4 st hundvalpar igår. Det var Timmie som blev pappa. Valparna var 2 flickor och 2 pojkar. Än så länge var allt frid och fröjd och Emma var överlycklig och sa att valparna hade jättefina färger, alla olika. Jag oxå blev lycklig när jag läste början på det sms jag fick imorse av henne...
Längre ner i smset läser jag "men tre utav valparna dog under natten så nu finns det bara en lite pojke kvar så vi får hålla tummarna att han överlever.." Jag började nästan gråta, det gjorde ont i mitt hjärta! Efter någon timme kom sms två: " nu är den sista lilla pojken oxå död" Då fällde jag faktiskt en tår på jobbet, men inom mig gråter jag ännu! Emma hade varit så glad över att hennes lilla baby skulle bli pappa och hon ville ge en utav valparna till mig. Jag lider med Emma och alla de drabbade! Hur ska man svara på dessa sms liksom? Det finns inga ord i världen som kan trösta det som hänt..!
Vila i frid Timmie och Tildas valpar! Ni var älskade redan i magen. ♥

Idag har jag jobbat hela dagen och ska jobba resten av helgen oxå, sen ska jag fira Fredrik igen på söndag så jag hinner nog inte in här mer denna helg. Eller kanske imorrn kväll? Vi får se.
Nu ska jag sörja det som hänt eftersom jag inte kunnat göra det tidigare idag!

Hundvakt

Idag har jag varit hundvakt till två utav världens sötaste hundar. Emma ringde imorse och hade lite smått panik eftersom hennes mamma blivit jättesjuk så hon hade ingen som kunde vakta chihuahuorna. Jag ställde såklart upp, ingen tvekan!! Vi har busat, lekt och myst hela långa dagen så de var helt slut nu när de skulle åka hem. Emma och Kristoffer kom hit och åt och fikade lite innan de och hundarna åkte hem alldeles nyss. :) Det har varit en helt underbar dag idag, inget går upp mot massor med kärlek från två stycken sötnosar som gillar en vad man än gör!! ♥

Nu är jag också helt slut efter denna dagen så nu ska jag glo på tv lite grann sen blir det tidig sänggång ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorrn och gymma och plugga teori. 


Ännu en dag..

Idag är det tisdag och jag ska snart ta bussen och åka och gymträna. Sen ska jag på teori ikväll.
Igår övningskörde jag runt hela Uppsala kändes det som. Övning ger färdighet. ;)
Nu orkar jag inte skriva mer, är så trött idag. Måste packa det sista innan jag går till bussen.

Hej svejs!

Dubbelkalas

I helgen har det varit dubbelkalas här hemma för pappa och Fredrik. Vi har ätit massa gott och haft massa gäster :) Lördagen började med att jag åkte till plantagen och köpte blomma till pappa från morfar, sen åkte jag hem och fixade det sista innan gästerna började droppa in. Jag agerade bartender och blandade fördrinkar till alla, och fyllde på och fyllde på. Pappa fick massa fina blommor, en tröja, dörrklocka, hemtelefon och barapapaaa... EN 42 TUMS PLATT TV! Tv:n fick han av sönerna. Daniel hade kuppat lite och lånat pappas bil, han ljög och sa att han skulle köpa en byrå till sin lägenhet. Pappa frågade mig var den skulle stå och började undra om han verkligen skulle köpa en byrå. Men pappa blev så överraskad som man kunde bli och överlycklig. 
Sen serverade vi potatisgratäng och fläskfilé som Maggan gjort. Väldigt god mat. Efterrätten var aprikospaj och innan vi han plocka undan pajen från bordet råkade Annika spilla ut rödvin på den, så numera är det Aprikospaj med rödvin ;) Efter det kunde pojkarna inte vänta längre utan var tvungna att sätta upp den nya tv:n. Joel, Emma och Helena spelade Alias, matade hundarna med chips och kollade på Madagaskar (i like to move it move it!!)
Till fika blev det cheesecake som vanligt, och den smakade lika bra denna gång också. Joel, Helena och Matte och Emma med hundarna drog sig hemmåt efter fikat och vi andra pratade lite och hade trevligt.
När alla (utom jag) var sådär lagom (vrål)fulla så bestämde vi oss för att spela Alias. Haha, jag tror nog aldrig att jag haft så roligt!! :D Folk sluddrade och hittade på egna ord. När det stod "artig" på kortet så sa en viss person (nämner inga namn av respekt för honom) när man tar i hand och hälsar, Daniel gissade på allt möjligt sen sa han Goddag? Haha den han var med sa jaaa, det var det! En annan gång sa vi motsatsen till ful, då svarade han "jaaa då måste han vara jäävligt ful!" Haha det går inte att beskriva hur roligt det var! Jag och Kristoffer ledde stort tills vi gick på toa och då helt plötsligt så hade både Fredrik och Annika kommit förbi oss. Jag slår vad om att dom fuskade! ;)
Daniel och Kristoffer tog en taxi ner på stan och farfar tänkte hänga med men avstod sen när han insåg att dom skulle till bj! Fredrik och Annika sov kvar och hjälpte mig igår med att få pappas gamla tv till min våning, så nu har jag en "ny" tv och en "ny" tvbänk.

Det var denna helgen det, nästa helg ska jag fira Fredrik igen.  :)


Äntligen är denna dag över!! (snart iallafall)

Har haft en väldigt stressig dag idag. Gymtränade först imorse, som tur var så var jag i stort sätt helt ensam där så ibland är det positivt att vara morgonpigg (!!) Träningen blev klar på en timme eftersom alla maskiner var lediga. Läskiga gubben var inte där idag som tur var. ;) De flesta av gymmänniskorna kom när jag hade bytt om och skulle åka hem.
Sen åkte jag hem och pratade lite med Melissa i telefon, sen duschade jag och gjorde mig klar. Hann äta lite också innan jag åkte vidare och träffade Odett. Hon skulle donera blod och värvade mig som blodgivare. Vi kom dit fyllde i massa papper sen ropade en gubbe, (som för övrigt påminde om engelska läraren Patrick), upp mig och så fick jag sätta mig i en konstig stol som han sen höjde upp så att man satt som ett V. Han skulle ta blodtryck på mig och försökte flera gånger med en elektrisk mätapparat och det visade högt blodtryck sen testade han med vanlig pumpgrej och då var det såklart inte högt. Jag tror inte de elektriska mätgrejerna gillar mig för dom visar alltid högt! :( Sen tog han hela 7 rör med blod!! Fast jag ska nog inte klaga, Odett lämnade en hel påse.. Jag lämnade typ en droppe blod jömnfört med henne, men ändå! :)
Efter det begav jag mig hem och åt sen cyklade jag vidare till teoriutbildningen. Det var vääärldeeens jobbigaste föreläsare idag. Han hade en röst som nästan fick alla att somna sen frågade han typ 1000 frågor. Hallåå hohoo är det någon hemma? Vi är där för att lära oss inte för att vi kan?! Knasig gubbe!! Jag satt där i 2 timmar och plågade mig igenom teorin fast jag var så trött. Men det är inte så konstigt att jag är trött efter den här dagen!! På vägen hem pratade jag med Daniel i telefon, han berättade om sin kupp mot pappa imorrn :)

Nu ska jag äta nåt för jag håller på att hungra ihjäl här!


Trött

Just nu är det en trött Isabelle som skriver här.. Tvättade igår kväll också så det blev sent då, plus att jag har världens träningsverk i mina armar och axlar idag! :/ Fast det är ändå lite bra att jag har det för då märks det att jag verkligen har tränat och inte bara fjantat runt! Om någon timme ska jag åka iväg på föreläsning, idag är det om tips på hur man ska sitta, ligga och stå för att man inte ska få ondare i kroppen. Vi får väl se om jag får några bra tips. Det här var allt för denna gången! :)

One of a kind

Snart har det gått 6 år sedan våra vägar möttes!
You're one of a kind girls! ♥


I efterskott!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA I EFTERSKOTT BÅDE PÅ FÖDELSEDAGEN OCH PÅ FARS DAG!! ♥ ♥


Mjölksyra

Nu har jag precis kommit hem från gymträningen och jag är faktiskt stolt!! Jag gick dit alldeles själv och tränade! :) Fast det var lite läskigt för en gubbe som jag pratade med förra veckan trodde typ att vi var bästisar eller nåt liknande för han följde efter mig hela tiden, tolka det hur ni själva vill..? Jag tränade i 2 hela timmar!! Jag kan lungt säga att jag hade mjölksyra i både armar och ben när jag skulle cykla hem igen!

Igår var det en lång dag som korfattat började med att jag gick på stan med Melissa och Odett. Både Melissa och jag köpte födelsedagspresenter till våra pappor. Min pappa fyllde för övrigt år igår! Grattis till honom i efterskott!!! Sen åt Melissa och Odett kebab medans jag kollade på för jag hade redan ätit.. På kvällen gick jag på teoriutbildning på trafikskolan, väldigt bra information fick jag!! Sen somnade jag framför tv:n och missade Daniels besök :(

Nu ska jag vila lite innan Leif kommer och hämtar nycklarna till mammas bil, sen måste jag läsa lite teori. 


Söndag - Fars dag.

Idag är det ju fars dag. Grattis alla pappor, speciellt till pappa, farfar och morfar! :) Pappa fick frukost på sängen och ett paket med en fin dikt på utav mig. Paketet innehöll ett fotografi från när vi var på Whiskeyprovning på Irland. Sen packade vi båda två och sen bytte vi bil med farfar och pappa skjutsade mig till mamma och åkte vidare mot Dalarna! Han ska dit eftersom han fyller år imorgon. Han ska ha det lugnt och skönt där och så ska vi fira honom när han kommer hem och då ska han få fler presenter. :)

Partyt hos Odett i fredags blev lyckat och jag träffade massa människor som jag inte sett på år och dar.. Träffade Zejnab och Putte som jag inte sett sen vi slutade 9:an!! Vi skulle spela kort med Odetts armeniska kortlek, men Putte insåg att typ 1/3 av kortleken fattades. Duktigt Odett! ;) Så 4 st spelade Tecken eller Game som de kallade det och vi andra 4 tittade på och försökte lista ut vad de hade för tecken. Sen skulle vi till bj men efter vissa omständigheter så kom vi inte in så vi gick vidare till people istället. Där dansade vi och stod i rökrutan och skulle ta lite frisk luft, men det slutade med att hela jag luktade som en askkopp och hade ont i halsen av all rök som jag dragit in utan att själv ha rökt! Melissa och jag tog bussen hem vid halv 2 på lördagsmorgonen.

Igår tog jag det bara lugnt och vilade. Läste även ut min bok som Ludmila lånat åt mig, Sista sommaren (med dig). Den var bra men sorglig! Kollade även på en film, Säg att du älskar mig. Riktigt hemskt film tycker jag men den var också bra.

Nu ska jag kolla på Gossip girl!

varmt bad och party

Idag har jag för en gångs skull unnat mig en timme i badkaret. Kände att jag behövde slappna av lite i axlar så var annars än i badet kan man ha det varmt och skönt och ändå ligga och slappna av?! Annars så har jag plockat lite här hemma och hämtat in extra sängen eftersom Melissa ska sova kvar här inatt. Vi ska på fest hos Odett som har fyllt år och sen kanske vi ska ut till birger jarl. Vi får väl la se hur det blir med utgången, det beror på vilken tid vi ska åka.
Nu ska jag sminka mig och fixa mig lite innan Melissa kommer, fast hon kommer nog inte än på någon timme, men det gäller att vara förberedd ändå! ;)

Hahahaaa, kanske lite pinsamt..

I tisdags när jag skulle cykla hem från gymträningen så satte jag mig på cykeln och började cykla och då tänkte jag att byxorna satt lite löst. Men jag tänkte inte mer på det utan konstaterade att jag kanske inte drog åt bältet tillräckligt hårt. Men efter att jag cyklat en bit så hör jag att det klingar på sidan av cykeln och så drar jag upp kappan lite grann och ser att det är mitt bälte som hänger där.. Jag hade glömt att knäppa bältet!! Jag fick stanna (mitt på cykelvägen vid stora vägen där det inte fanns ett enda träd eller nåt typ bara öppet fält) och dra upp kappan, som för övrigt är den längden så att den nästan när ner till knäna, över rumpan och knäppa bältet om inte ville stängas! Alla glodde på mig och trodde typ att jag skulle dra av mig byxorna eller nåt kändes det som. Jag kände liksom hur bilarna åkte förbi och glodde och för att inte tala om cyklisterna och de gående! Usch det va så himla pinsamt!! Okej, nu låter jag nästan som en fjortis (ursäkta uttrycket) tycker jag..
Hahahaa, men såhär i efterhand så tycker jag bara att det var lite roligt, hihi!! :)


Hann inte..

Igår tog tandläkaren så lång tid på sig att slipa bettskenan att jag inte hann gå på föreläsningen. Jag ville ju inte komma försent och kliva in där i salen när hon redan börjat föreläsa så jag åkte hem till mamma direkt istället! :) Sen hämtade pappa mig efter jobbet eftersom jag lämnade kvar cykeln hos mamma, sen åkte vi hem och åt lite mat. Efter det åkte vi vidare till plåtslageriet och fixade lite plåtar sen övningskörde jag hem. När jag kom hem hade jag tänkt kolla på tv lite men jag somnade efter ett litet tag!

Idag har jag hunnit tvätta en tvätt, städat, fixat farsdags present till pappa, städat och massa annat och klockan är bara halv 1 än. Hm, snacka om att ta vara på tiden bra. Nu ska jag snart äta lite lunch tror jag..

Avundsjuk

Igår kväll hälsade jag på hemma hos min farbror, faster och mina kusiner. Vi hade väldigt trevligt! :) Emelie berättade den mest overkliga historien jag någonsin hört, om en döing?!  Joel kollade på Wall-e. Helena, 8 år, var på spa-kväll, lyxigt! 8 år och redan på spa? (okej, det var hemma hos en kompis, men ändå)  När jag var åtta år lekte jag med barbies och mimade till backstreet boys! Snacka om att jag är avundsjuk!! ;P 

Idag ska jag som sagt till tandläkaren och sen på föreläsning.. Efter det ska jag cykla hem till mamma och hämta en annan jacka. Pressat schema idag alltså!

Ja må han leva..!

Förresten så fyller världens bästa Fredrik år idag!! GRATTIS TILL HONOM!! <3



Gymträning

Idag har jag vart på gymträning på sjukgymnastiken. Gick upp kl 6 och fixade mig och åkte hemifrån vid 9 ungefär.. Gymträningen gick bra och jag ska gå dit 2 ggr i veckan, tisdagar och torsdagar, och på onsdagar är det föreläsning så jag kommer praktiskt taget spendera hälften av veckan där på sjukgymnastiken. ;) Man kan ju ioförsig gå när man vill på gymmet så vi får väl se.  
Imorrn ska jag till battfysiologen kl 13, föreläsning kl 14 och sen cykla hem så det blir fullspäckat schema då. Usch jag är vråltrött redan bara jag tänker på det..!


Hos Daniel

Jag sitter just nu vid tvn hemma hos Daniel och skriver detta. :) jag ska släppa in soffgubbarna eftersom Daniel jobbar och hans soffa har gått sönder i ena hörnet.. Det är så väldans fint här hemma, jag har inte vart här sen han fick sin soffa, tv och alla andra vardagsrumsmöbler. Jag hade knäppt kort om jag hade kunnat men min mobilkamera har bestämt sig för att sluta funka så tyvärr, det får bli en annan gång! Äh,nu ska jag glo lite på tv och snoka runt här i hans fiiina nya lägenhet. Gud så avundsjuk jag blir på honom! Jag vill ju oxå ha en sån här fin lägenhet!!!

Hej svejs!

Mycket att stå i!

Igår somnade jag redan före klockan tio för att jag var så trött! Det blev inget storkok till middag utan jag tog en mikropizza, orkade inte hålla på med nåt som tog lång tid. Jag var så slut igår att jag inte ens orkade packa upp väskan, jag bara släppte den på golvet innan för dörren i rummet.. Så idag har jag mycket att stå i, jag ska packa upp väskan från igår, kasta sopor, städa upp lite smått här hemma, och packa väskan eftersom jag åker till pappa imorrn kväll. Lika bra att sätta igång med det redan nu så kanske jag får lite tid över till annat också! ;)

Hipp hipp hurra!

Grattis Odett på 19 års dagen!!! :)


Halloween 31 oktober



Vårt försök att leka Charlies änglar, by the way var det Niklas fel oxå för han sa inte till innan han tog kortet ;)

   

                  
Observera Melissa i bakrunden.                                                                   
    

                

Dagen efter..

Idag är jag helt död! Jag somnade inte förrän 02.30 inatt och vaknade vid 7 på morgonen, inte mycket sömn att skryta med alltså. Men, vi hade roligt igår. Vi blev inte så många men vi roligt ändå! Bilder på detta kommer lite senare, kanske imorrn. :)

Nej, nu ska jag ta något att äta!