.

Trötthet & Längtan.

Så trött, så trött måste jag kliva upp med tuppen på min lediga dag. Detta för att åka iväg på ett besök och diskutera viktiga frågor. Efter det ska jag ta en sväng förbi skolan och hämta ut språktentan innan jag åker hem och pluggar järnet inför tentan på lördag. Åh så jag längtar efter sommarlovet nu, måste försöka sova mig pigg igen. Det känns som att jag inte sovit en hel natt utan att vakna på flera månader. Varje natt vaknar jag och är så täppt i näsan så att jag inte kan andas. Den där djupa sömnen kommer jag alltså aldrig in i när jag ska behöva vakna flera gånger varje natt. Bara två ynka dagar kvar sen får jag vila! Nej, nu ska jag packa plånboken och fylla på vattenflaskan innan jag cyklar iväg och uträttar dagens ärenden.

Tjingeling.


Vilken jäkla dag!

Blev strandsatt på Stockholms central i många timmar idag på grund av någon kabelbrand som orsakade elfel. Inga tåg gick hem till Uppsala och jag fick sitta i flera timmar och se tåg efter tåg bli inställt. Trött, hungrig, kissnödig och riktigt irriterad vandrade (sprang) jag fram och tillbaka på centralen och försökte hitta någon sätt att komma hem på. Till slut, efter en halv dag på centralen, lyckades jag hitta en ersättningsbuss. Två minuter innan bussen skulle gå hade jag sån bonnröta att jag fick hoppa på bussen utan biljett. Tror jag aldrig varit så glad att kunna komma hem som just i denna stund! Jag kunde äntligen slappna av och jag somnade nästan direkt och sov som en stock hela vägen hem. Hemska hemska dag, skönt att vara hemma igen. Hem ljuva hem!


Stockholm.

Gick upp tidigt imorse för att åka till Stockholm och vara barnvakt till Alexander. Vi har busat och lekt hela långa dagen och han har bossat över sin faster hela tiden. Nu är jag superduper-trött och Alex sover sen ett par timmar, han vägrade sova middag så han var en liten pipig tröttis när hans mamma kom hem och somnade bums när de la honom i sängen. Eftersom jag inte orkar åka hem idag ska jag sova på soffan här och ta tåget hem imorgon bitti. Fredrik och Annika håller på att packa för fullt eftersom de flyttar om ca två veckor. Jag sitter och tittar på den vackra utsikten från deras balkong. Solnedgången är så vacker!

 


Mamma. ♥

Idag är det mammas dag och snart ska jag och Kristoffer dit och fika. Tack för att du finns mamma, utan dig hade jag aldrig stått här idag och varit den personen som jag är. Du är bäst! ♥

 

 


Ett halvår. ♥

Tänk att det gått sex månader, ett halvår, sedan den dagen vi sågs för första gången. Det känns helt underbart att jag fått spendera det här halvåret tillsammans med dig, du gör mig så otroligt lycklig. Jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle falla så som jag gjort för dig, jag är så kär som jag kan bli. Min kärlek till dig växer för varje dag som går, du är den mest tokiga, fina, underbara och fantastiska killen jag träffat. Tack för de här sex härliga månaderna! Sex månader, och många många fler kommer det bli, vi satsar väl på en evighet va?! Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig, du har funnits här för mig dag ut och dag in och stöttat mig, tagit mig ur de djupaste dalarna och fört mig till de högsta glädjetopparna.
Max och jag fuskade lite och firade den sex månaders jubileet igår istället. Vi började dagen med att åka ner och lägga oss på stranden vid havet och solade och bara njöt av varandras sällskap och den vackra utsikten. När vi kände att vi fått nog av solen åkte vi hem och tog en tupplur innan vi tuttade på grillen. Min duktiga grillmästare fick till en riktigt mumsig middag som vi avnjöt ute i trädgården. Mätta, solbrända och trötta förflyttade vi oss sedan in till soffan istället där vi (läs: jag) totaldeckade efter dagens myspys. Vi avslutade 'firandet' idag, strax innan jag åkte hem, med en långpromenad ner till havet och vi bara njöt av den underbart vackra utsikten.

Max, jag älskar dig. Du är underbar, bäst, galen och sådär fantastiskt snygg! Om exakt en vecka går starten för ett par veckors ledighet tillsammans, då ska vi bara njuta, ha roligt och släppa alla måsten. Finaste finaste du vad du betyder mycket för mig! ♥

 


Ännu en lyckodag.

Wohooo, jag fick godkänt på språktentan också och nu känner jag att lite av motivationen har kommit tillbaka. Nu är jag långledig tills på onsdag och de här lediga dagarna ska jag bara ge järnet och plugga ordentligt till tentan nästa vecka. Jag känner att jag har hittat tillbaka till glädjen nu och något jag tror har bidragit enormt mycket är mitt byte av arbetsgrupp i skolan. Känner mig mycket mer "normalbelastad" nu och behöver inte dra hela lasset själv, jag gillar den nya gruppen som är väldigt effektiv och alla är riktigt duktiga. Jag är så otroligt glad att allt verkar gå som det ska just nu med skolan, och turen verkar vara på min sida. Hoppas det håller i sig tills sista tentan är skriven! Ikväll blir det träning med Emma men innan det ska jag försöka få lite mat i magen så att jag återfår lite energi. Det gäller att fylla på energi-förrådet eftersom förkylningen hänger kvar och jag fortfarande är väldigt täppt i näsan, hostig och har lock för örat (= är halvt döv!).

Hej å hå, det är väl bara att kämpa på ändå!


Enorm lycka!

Idag kom resultatet på en av de två tentorna, och jag kunde äntligen dra en lättnadens suck eftersom mattetentan visade sig vara GODKÄND! Jag är så sjukt glad och lycklig. Tack alla ni som trodde på mig och höll tummarna, ett stort tack till framför allt min älskade pojkvän som varit guld värd och tragglat matte om och om igen med mig. Vilket jäkla lyckorus jag fick när jag såg att det stod ett G framför min tentakod. Fy sjutton vad glad jag är! Nu återstår bara att få svaret på den förra språktentan och sen göra den allra sista tentan den 2 juni. Efter det är det SOMMARLOV! Åh jag är så lycklig, glad och galet upprymd. Nu jäklar längtar jag efter sommarlovet, som jag ska njuta av ledigheten jag har ihop med min fina Max. Bara 10 dagar kvar..!


Näst sista.

Yes så var jag inne på den näst sista skolveckan för denna termin då, och jag är galet trött. Vaknade flera gånger inatt av att jag var så täppt i näsan och hostig så jag sov inte så bra. Det gör att jag är grymt trött idag, känner mig helt slut. Skulle lätt kunna sova ett par timmar till men det finns det icke tid till eftersom det snart är dags att cykla iväg till skolan. Men eftersom jag ändå är klar så ligger jag och vilar in i det sista, tills det är dags att bege sig. Gäsp, gäsp, gäsp! Får hoppas på att det fina vädret och lite frisk luft kan pigga upp lite så att jag håller mig vaken på föreläsningen i skolan.


Två veckor.

Det känns helt galet och så overkligt att det bara är två veckor tills sommarlovet är här! Jag längtar så mycket, fast samtidigt så känns det lite tråkigt för det här är mitt absolut sista sommarlov innan jag nästa år ska ut i den stora vida arbetsvärlden för att jobba med det jag alltid önskat. De här två sista veckorna i skolan kommer bli intensiva och tuffa, speciellt eftersom jag inte känner någon motivation att plugga överhuvudtaget och det känns som att hjärnan redan tagit semester. Kanske att jag kan hitta tillbaka till orken och motivationen, fast bara kanske, om jag får svaren att jag har blivit godkänd på mina två tentor jag gjorde för ett tag sen. Jag behöver att de är godkända så att jag slipper göra omtenta, den här terminen har varit tillräckligt tuff och jobbig ändå tycker jag. Ge mig svar nu!


Envisa förkylning.

Först igår var jag feberfri och för första gången på många dagar kunde jag ta mig upp ur sängen och gå ut. Jag och Max tog en promenad till Lager 157 och så spanade vi runt lite där och provade ett och annat plagg. Ett par jeans, en tröja och en skjorta fick följa med oss hem. Efter shoppingen tog vi en lunch på willys och sen gick vi hem till mamma och tog en fika, fasters lilla trollunge var också där. Resten av eftermiddagen spenderade vi i stadsparken med samma sällskap, och vi hade det så skojigt! Alexander var tokig i mig och skulle bara leka med mig, inte en lugn sekund fick jag. Krafterna är ju dock inte helt tillbaka än så till slut rann all energi av mig och jag fick verkligen kämpa för att ens orka ta mig hem igen.. På kvällen gjorde vi pastasallad med kyckling och sen skulle vi titta på tv var det tänkt men jag slocknade nästan direkt, med huvudet på Max bröst. Helt slut var jag och klockan var inte ens nio på kvällen! Idag blir det en hemmadag med bara en massa vila och lite plugg, det behöver jag om jag ska orka med den kommande skolveckan. Max blev inringd på ett jobb så jag passar på att ha en sådan här dag när jag för en gångs skull är ensam och helt ledig! Nu ska jag borsta gaddarna, håret och äta lite pannkaka. Mumsigt värre!

Som ett brev på posten.

Allergin visade sig vara en förkylning istället och nu är jag riktigt dålig. Feber, täppt i bröstet, hostig, snorig och alldeles matt.. Lagom kul när jag planerat in att göra roliga saker på långhelgen. Det lutar ju åt att det blir en hemmamys helg istället så att jag får kurera mig och vila mig frisk igen. Nu ska jag trycka i mig Ipren och Alvedon och försöka vila en liten stund..


Atcho prosit, snörvel, kli kli.

Jag har varit så sjukligt allergisk hela dagen idag. Allergitabletten jag tog vid lunchtid hjälpte ingenting alls och jag känner mig alldeles plufsig i ansiktet för att jag kliat mig i ögon och näsa så mycket! Näsan är väldans täppt, jag nyser som en tok och det kliar så mycket i örat och halsen att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Har tagit ytterligare en allergitablett och krupit ner i sängen nu i hopp om att det ska släppa så att jag kan få sova hela natten lång. Natti natti!


Hurtbulle.

Vaken och laddad inför den fullbokade dagen. Först nu på morgonen och förmiddagen är det redovisning i skolan, sen ska jag hem och försöka hinna med att göra storkok med mat, det lutar åt att det blir flygande Jakob eller lasagne. I eftermiddag och ikväll väntar två träningspass på en timme vardera, ett kl 17 med Odett och ett kl 20.30 med Emma. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Tjoho vad jag känner mig laddad och glad idag även fast jag sov uruselt inatt. Tänk om man hade det såhär bra varje dag?! Nej, nu är det dags att packa väskan och gå igenom redovisningsmaterialet en sista gång innan jag cyklar iväg till skolan..

Tjingeling!


Ord från hjärtat.

Du betyder så otroligt mycket för mig. Tänk att du är så fantastisk och stannade kvar hos mig och lärde känna mig, även fast du visste en av mina brister. Aldrig har jag träffat någon som jag fallit så för, du är så underbar. Tack vare dig har jag kommit tillbaka till livet och jag är starkare än någonsin, med vetskapen om att du står där vid min sida oavsett vad som händer. Jag är äntligen lycklig och det känns så fantastiskt att man kan må så här bra som människa! När jag är tillsammans med dig känner jag mig trygg och går nästan alltid runt med ett leende på läpparna, jag mår som en prinsessa. För ett halvår sedan hade jag aldrig trott att det här skulle hända, jag är så lycklig och mår så underbart bra. Vi har alltid det så roligt och bra när vi är tillsammans. Jag är så glad att vi tog den där rena rama chansningen, som förde oss dit där vi är idag, för snart sex månader sedan. Tack för att du alltid finns där för mig och stöttar mig, i vått och torrt. Trots att vi båda har våra fel och brister så finns det ingen tvekan, du har fått mig upp över öronen förälskad i dig och jag hoppas att vi får spendera många många fler dagar, veckor och månader tillsammans. Max, tillsammans med dig är jag kär, lycklig och galen. ♥


You make me happy! ♥


Farbror är rolig!

Att se hur glada och lyckliga båda killarna igår blev av att äntligen träffas igen får mig att bli alldeles rörd. Älskade lilla Alexander är den bästa lilla pojken som finns, han får oss alla att må bra!

 

 


Uppe innan tuppen.

Imorse vaknade jag FÖRE kl 5 och inte kunde jag somna om heller. Låg och vred mig i sängen en hel timme tills Max vaknade och skulle åka till jobbet, då fick jag nog och gick upp jag med. Så nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig hem till Uppsala igen. Det blir bara hem, lämna väskan, packa regnkläder, byta skor och sen bär det av hem till pappa för ännu en dag med Alexander-mys! Eftersom Alex pappa är bortrest och hans mamma (vilket hon är helt ovetandes om!) ska bli kidnappad av brudgänget för en möhippa så får lillen hänga med sin farfar hem istället. Jag kan aldrig få nog av den där lilla trollungen, han är finaste bebben som finns. Fasters snuttiga gulleplutt!


Älskade lilla du.♥

Faster älskar dig så enormt mycket, Nils Åke Alexander. Min älskade lilla trollunge, du är 13 kilo av kärlek, värme, glädje och bus. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt fasters-hjärta.♥

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Envisa söta unge.

Lillparveln sover äntligen efter sisådär en timmes promenad med barnvagnen i försök att få honom att somna. Vi har haft en supermysig förmiddag med lek i sandlådan, stoj inomhus och lite filmtittande. Trots att Alexander var helt slut, gäspade och gnuggade sig i ögonen så skulle han absolut inte sova. Envisa söta unge! Men han har sovit sedan 13.10 nu så han ska få sova en stund till medan jag sitter ute och njuter av solen och värmen här i Stockholm. När lillen vaknar ska han få mellis och sen kommer hans farmor som är så efterlängtad. Han sken upp som en sol när jag sa att farmor skulle komma. Söta lilla människa, vad jag älskar dig!


Äntligen!

Det är äntligen torsdag och jag är uppe tidigt för att göra mig klar och ta tåget till
Stockholm. Idag blir det en heldag med fasters lilla älskling. Lillprinsen är sjuk så han får spendera hela dagen med faster och leka och stoja hemma istället. Det ska bli så mysigt att bara få ha honom för mig själv i flera timmar, tills Alex farmor och farbror Leif kommer och joinar oss på eftermiddagen. Nej, nu är det dags att göra sig klar, packa ner pannkakorna som Alex gammelmormor gjort och sen försöka hinna med 8.02-tåget. Åh jag längtar så efter att få mysa med världens finaste Alexander!


Kort men ändå rätt bra.

Jag har haft en rätt så skön helg trots att den blev väldigt kort. Har spenderat dagarna två med Max hemma hos mig. Vi har fikat i solen, tagit en antal tupplurar varje dag, åkt på shoppingturer och bara slappat. Känner mig rätt sliten efter förra veckan och allt den hade att bjuda på med Valborg och tentaplugg. Har somnat strax före klockan nio hela helgen, verkligen roligt sällskap.. Jag lever för att det bara är lite mindre än en månad kvar till sommarlovet. Den här skolveckan blir kort, en tredagars bara. GUD så SKÖNT! Ska försöka hinna med att åka till Östhammar mellan barnvaktsdagarna och umgås med min gosis. Det tog emot att lämna honom där hemma i sängen imorse, han var så himla söt.

Min älskade gosis, du får hjärtat att hoppa över ett slag och det pirrar i magen när jag ser på dig. Du är kärlek!


Tenta IGEN.

Imorgon är det dags för att göra tenta igen. Jag är så nervös! Har pluggat ihjäl mig de senaste dagarna. Pluggat tills ögonen gått i kors och jag bokstavligen somnat med näsan i papperna. Är så sjukt trött och sliten nu. Det ska bli skönt att få den här tentan ur världen och kunna släppa den. Hur det än går så har jag verkligen pluggat järnet och kunde inte pluggat mer eller duktigare tror jag. Har fått hjälp av Max och Leif, läst allting högt och spelat in, kollat på de tre tidigare tentorna och läst allting om och om igen femhundraelva gånger. Imorgon när tentan är gjord ska jag verkligen inte göra ett piss! Jag ska bara njuta av att det är lördag och av att få vara med Max eftersom nästa helg ska jag vara barnvakt med pappa åt fasters lillplutt istället. Kanske att vi tar en runda på stan också, måste försöka fixa en ny sladd till min mobilladdare eftersom jag har råkat klämma sönder den jag har nu så att den bara funkar när den själv känner för det. Ska nog införskaffa en reseladdare som får bo hemma hos Max också så att jag slipper tänka på att alltid ha med mig laddaren fram och tillbaka varje gång. Nej, dags att återgå till pluggandet någon timme till innan det är dags att sussa sött.

Ciao!