.

Torsdag 21 februari, min födelsedag!

ville bara säga att JAG FYLLER ÅR IDAAAAG! 19 år!!!! :D:D:D
grattis till mig själv!


Onsdag 20 februari.

idag har det varit en hektiskt dag, gick upp vid 7 och åt frukost. sen höll jag på med bakningen till min födesledag imorrn från 10.15 tills det att klockan blev 14.15. hann baka mycket på sen tiden. och någonstans där emellan så pajjade min tråd i munnen så jag fick åka akut till tandläkaren, nu har jag mkt ont i käken. är lite ledsen, man ska ju vara pigg imorrn när man fyller år.. jaja det går väl förhoppningsvis över tills imorrn. jag skulle ju ut med brudarna idag, men det blev inget eftersom jag har så ont i käken. tråkigt tråkigt!
nej nu ska jag inte fastna här vid datorn, skulle bara kolla på lägenheten som min bror har köpt. :) väldigt fin måste jag säga!
hej svejs!
Ps imorrn fyller jag ÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRR! :D:D

Söndag 17 februari.

nu är det söndag igen och ännu en vecka har swischat förbi i en väldig fart. mycket har hänt, jag har hunnit gå min sista dag på praktiken och troligvis fixat ett sommarjobb där,men innan dess så träffades jag, mamma, min syssling Emma och hennes mamma Anki och åt i sjukhusmatsalen. mamma bjöd ;D jag har även hunnit till gränby centrum där jag och mamma träffade mormor, Bernt och moster Monica och fikade lite granna. jag fick även mamma att köpa en alla hjärtans dag present till mig, ett brunt förkläde med vita prickar på, det är bra att ha när jag bakar så att jag slipper dra ner så mycket tvätt (a) sen köpte hon även en skitsnygg vårjacka och en tröja till mig som jag ska få när jag fyller år. :) ja det är ju bara 4 dagar kvar nu tills det att jag blir 19 ;D
just det jag höll nästan på att glömma bort det eftersom det inte har med mig att göra men det är ändå värt att nämna, att Emma har köpt en till liten söt vovve. :D en svart liten rackare, Alfons ska han heta. Alfons och Timme det låter bra det! :D
nu måste jag gå, fick ett sms av Kristoffer, ska på hans innebandymatch idag och sen ska jag och pappa ta en sväng runt till pccity och IKEA och leta födelsedagspresenter till mig!

hej svejs!


Torsdag 14 februari.

ja idag är det sista praktikdagen och dessutom alla hjärtans dag.. plus att idag säljer vi vårt gamla hus. mycket som händer idag.. orkar inte skriva mer, kanske skriver imorrn.. hej svejs

Måndag 11 februari

hejsan svejsan!
det var ett tag sen jag skrev här, nästan en månad sen. jag har inte haft tillgång till någon dator men nu har det äntligen löst sig!
ja, och nu har nästan hela praktiktiden gått och det ska bli skönt när det är slut! visst har jag haft roligt men jag har ändå saknat skolan med alla kompisarna, speciellt Odett! :D jag jobbar i 3 dagar till sen har jag SPORTLOOOV! det ska blir riktigt skönt och då fyller ju jag 19 HELA ÅR också. Jippi.. jag kan faktiskt inte fatta att jag är så gammal, när jag var typ 10-11 år så tyckte jag att de som var 18-19 år då var så himla stora och vuxna men nu när jag själv är det så känns det inte som att man är vuxen.. jaja det kommer väl ;)
nej nu måste jag gå och äta något för jag håller på att hungra ihjäl.

hej svejs.