.

Morfars land

Igår åkte vi och hälsade på morfar och Eva ute i morfars sommarstuga. De bjöd på mat och fika. Jag och Daniel tog fyrhjulingen och åkte ut på äventyr runt omkring där i krokarna. Mamma och Leif tog en promenad men kom inte så långt eftersom de blev myggbitna till tusen. Jag gick loss med kameran och knäppte en massa bilder på alla otroligt fina blommor som fanns där och vi lekte lite grann också. Lite smakprov på bilderna från igår kommer här:


Vad ska man hitta på?

Jag är så van att jobba varje helg så jag har glömt bort vad man gör när man är ledig. Men jag klagar inte, det är skönt att vara ledig. Men, vad ska jag hitta på? Jag har hållt mig sysselsatt med att klippa gräsmattan, rensa ute och kollat på film idag. Nu då? Någon som har något förslag?

Lång dag

Idag har det varit en lång dag. Jag vaknade av att sopbilen var här och tömde soptunnan kl 6.15 imorse. Då var det bara att kliva upp och äta frukost. När klockan var runt 9 satte jag mig i bilen och åkte till jobbet och fixade anställningsbeslutet. By the way fick jag fickparkera, vilket gick priima! Sen åkte jag vidare och hämtade ut mitt paket som kommit. Jag åkte sen vidare till farmor och farfar, var där vid ca 10.15 och sen blev jag kvar där tills klockan blev alldeles för mycket. Roligt att träffa dem igen. Hem och åt lite sen skjutsade jag ner far min på stan. Sen dess har jag roat mig med en del saker här hemma och nu är jag trött och hungrig igen eftersom jag åt middag så tidigt. Bäst att gå i säng innan jag somnar här framför datorn.

Nattinatti!

Grabbweekend

Torsdag kväll drog vi ut till stugan. Vi glodde på tråkigaste friidrotts-vm, eldade x antal brasor, bäddade sängarna och sov som grisar.
På fredagen blåste det storm men det trotsade vi och plcokade ihop met- och kastspön, fiskedragen och grävde mask sen drog vi ut med båten och fiskade. Två-tre timmar senare åkte vi hem på vrålhöga vågor utan att ha fått en endaste liten fisk, bara bottennapp. Vi tillagade en god kött- korvgryta som vi smaskade i oss sen åkte vi ut på ett betydligt lugnare hav och kastade lite mer, ingen fisk då heller. Sen åkte vi hem och eldade upp värmen till ca 32 °C i stugan.
 Lördagen började med ösregn så vi åkte till öregrund och tog en fika. Sen tog vi en sväng förbi farmor och farfars gamla sommarstuga, gud så jag saknar den, innan vi åkte tillbaka hem. På eftermiddagen kom Kristoffer och Daniel ut och vi bestämde oss för att fixa både mitt och Daniels cv, plocka kantareller och lösa korsord. När regnet slutade satte vi fart på grillen och grillade kött och korv. Efter att grabbarna hade mumsat i sig maten drog de ut på den helt vindstilla sjön och fiskade ännu mer, under tiden roade jag mig genom att titta på filmen Coraline. De kom hem strax efter kl 22 på kvällen i ett bäcksvart mörker utan både fisk och solglasögon. Jag och Kristoffer löste lite korsord tills ögonen gick i kors.
Söndag - vi gjorde något vi absolut inte hade gjort tidigare, fiskade (observera ironin). Vi plockade med oss ännu ett fiskespö och trotsade både vind och vågor och drog ut på en ö. Vi hade matsäck med oss och var borta i stort sätt hela dagen. När vi kom tillbaka till bryggan drog pojkarna upp boj och båt. Sen var det bara att packa ihop, äta och åka hem igen. Helgen var helt otroligt roligt, det var längesen jag var ensam en hel helg med mina pojkar!




Back home

Nu är jag hemma igen. Uppdatering om helgen får bli imorgon om jag hinner, annars så fort som möjligt!

Off to grabbhelg

Det blev en dag tidigare än väntat. Om en kvart åker jag ut till stugan med grabbarna och gör massa grabbiga saker. Men jag ska nog se till att de blir lite tjejiga saker också ska ni se ;) Vi ska dra ut med båten, fiska, bada, grilla och en hel drös med andra saker som ni får höra om sen när jag kommer hem. Håll tummarna att det blir finfint väder nu.

Tjingeling!


Kortis

Idag blev jag hemma. Väntade ett viktigt samtal så det blev en ledig dag idag. Jag har hunnit med att packa och köra över sakerna till min mor idag. Jag lämnar huset för den här veckan imorrn, but i will be back - soon, very soon. På fredag kväll åker jag och grabbarna till stugan. Vi ska ha en "grabb" helg - 4 grabbar och lilla jag. Den helgen innebär väl, fiska, bada, grilla och lite grabbiga saker. Det återstår att se hur den blir.
Men nu - spagetti och köttfärsås tillagning.

Tussen





tussen var också med på grillkalas igår.

Back to work

Nu är jag tillbaka på jobbet igen, halva veckan kvar bara. Det har vart så otroligt lång tråkigt hela veckan. Det var så otroligt skönt att vara ute i sommarstugan förra veckan så det var extra jobbigt att gå tillbaka i måndags. Nu återstår den roliga delen av veckan. Imorrn ska jag träffa Melissa igen, det var två månader sist! Herregud vad jag saknat den människan. Vi måste ta igen det vi missat nu :)
I helgen kommer Fredrik och Annika hit också, och så kommer pojkarna (som vi kallar dem) och vi ska grilla! Tjohoo sen ska jag träffa Odett också. Vad var det jag sa? Nu återstår bara det roliga (utom jobbiten då). Härligt, jag längtar till imorgon eftermiddag.

NU - Bokläsartajm!

Jag ska försöka ta mig i kragen och lägga in lite bilder utifrån stugan nu i helgen.

Klippning

Idag tog jag volvon och åkte och klippte mig och strosade runt i massa affärer och letade efter någon ny snygg klänning. Vad kom jag hem med? Endast en ny frisyr. Kräsen som jag är, hittade jag ingen klänning. Här får ni en bild på nya frisyren också.



Blond och fin har jag blivit också :)

Hallå där

Hallå där ute, härifrån sommarstugan. Ikväll åker jag hem igen. Jag vill inte! Det är helt underbart skönt härute, utom att det är lite mygg. Har nu 10 st 12 myggbett på bara benen. Okej, det kanske inte är det mysigaste med att vara härute men i övrig har vi det superskönt! Har badat, 24 plus grader i vattnet! Slå det ni, om ni kan!
Nej nu ska jag snart bila iväg till zimsalabim affären här i närheten och snoka runt lite i hyllorna och så får vi hoppas på att jag hittar något.

KÖRKORT!



Igår, den 5 augusti 2009, var den bästa dagen i mitt liv hittills för då tog jag körtkort!!

WOOOHOO JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!! Nu blir det åka av, tillbaka till sommarstugan igen, den här gången utan övningskörningsskylten! :D

Semester

Idag började min semestervecka! Jag ska åka ut i sommarstugan, sola, äta gott, läsa bra, sova längre och massa annat roligt. Det behövs verkligen nu! Vi hörs kanske något under veckan, men troligtvis inte.
Ha det bäst allihop!

I'm the only one





I walk this empty street, on the Boulevard of Broken Dreams.
Where the city sleeps, and I'm the only one and I walk alone