.

Liten tröttis.

Att leka med faster "Bell" är jobbigt. Efter att ha matat läskiga ankor, grävt i sandlådan och hälsat på farfar på jobbet måste man få slockna i vagnen. Fasters fina älskling. ♥

Ett helt år!

Jag kan inte fatta att det gått ett helt år sedan jag träffade killen som numera är min underbara pojkvän. Det är nästan så att jag måste nypa mig för att förstå att det är sant. Innan jag träffade Max hade jag haft det väldigt tufft, mycket dåligt och jobbigt hade hänt. För att inte lura varken honom eller mig så valde jag att öppna mitt hjärta och berätta om detta. I den stunden hade jag aldrig kunnat tro att Max skulle stå här vid min sida, som min pojkvän, ett år senare. Jag kan verkligen inte förklara hur fantastisk människa Max är, han tog emot mig och mina problem med öppen famn och valde att stanna hos mig och kämpa tillsammans med mig. Det är så att man blir tårögd när jag tänker på allt min fina underbara älskling fått utstå och gå igenom under det här året. Efter att jag bråkat med mina känslor i en månad så gick det inte att dölja längre, det var ett faktum, jag var dökär i Max. Efter det så har vi haft våra upp och nedgångar, men vi har alltid funnits där för varandra och hjälps åt att tackla problemen. Tack vare Max och hans fantastiskt stora stöd har jag kämpat mig tillbaka till livet och funnit lyckan igen. Jag mår bra igen.. Det finns inte ord som kan förklara hur lycklig jag känner mig som har fått träffa denna underbara människa och dessutom fått honom som min pojkvän. Innan jag träffade Max var jag trasig, och jag visste inte hur jag någonsin skulle kunna bli hel igen. När jag är med Max är jag hel igen, han var pusselbiten som saknades. 366 dagar (det var ju skottår) har gått sen det blev vi, och vi satsar på många många fler! Nu blickar vi framåt och planerar vår framtid – min examen, flytta ihop och spendera varje dag tillsammans. Det känns fantastiskt och overkligt att det här är min verklighet. Jag är så lycklig! Max, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Vi två för alltid!


Lilla underbara älskling. ♥

Världens finaste, numera stora, kille. Faster älskar dig så himla mycket Alexander att det inte ens går att beskriva i ord! ♥

Om det inte syns, finns det inte då?

Häromdagen ringde läkaren. Jag är frisk som en nötkärna. Proverna visade ingenting. Betyder det att jag bara inbillar mig allt? Jag orkar verkligen inte. Det är som vanligt.. Jag går till läkaren och mår piss, kan inte leva mitt liv ordentligt utan lider. De tar en miljon olika prover. En vecka senare ringer läkaren och berättar att proverna är bra, jag är frisk anser de. Ja, sen är jag tillbaka på ruta noll igen. Jag står där och känner mig misslyckad och funderar på om jag är inbillningssjuk?! Det känns som att ingen förstår mig.. Jag känner mig trasig. Varje dag lever jag med en enorm smärta som inte syns. Jag bara accepterar och klistrar på ett leende, för vad hjälper det om jag lägger mig ner och gråter av smärta och trötthet.. Det finns ändå ingen som kan hjälpa mig, för de kan varken se eller hitta felet. Just nu känns det som att inbillningssjuk, trötthet, smärta och Isabelle är synonymt. Är det såhär jag ska leva resten av mitt liv? Jag önskar bara att jag kunde få ett svar..


Tjugosex år.

Igår fyllde min fina älskling 26 år. Som jag hade längtat efter denna dagen! Jag vaknade före kl 4 för att jag var så himla pirrig.

 
Klockan kvart över sex kunde jag inte hålla mig längre. Jag gjorde ordning frukostbrickan, plockade fram paketen och fixade kaffe.
Sen tassade jag, sjungandes på "ja må han leva..", in med frukostbrickan till sängen och väckte honom. Jag var så himla glad och lycklig. ÄNTLIGEN var dagen jag väntat på i flera månader här! Det enda jag ville var att han skulle slita upp paketen så att jag fick se om han gillade sakerna eller inte. Men såklart så segade han extra mycket då för att han såg hur ivrig jag var.. Taskmört! När han väl öppnade paketen, bestående av bland annat nya grytlappar och en gosedjurselefant (som han döpte till Isafant) så var jag nog gladare än honom..

Tröttare än tröttast släpade jag upp honom för att prova den en av de nya presenterna som var en hårklipparmaskin kombinerad med rakapparat. Lycklig och pirrig så startade jag maskinen och rakade av honom allt hår! Vilken härlig känsla det var. Jag njöt och Max blev överlycklig eftersom han tjatat om att klippa av sitt långa hår i flera månader. Det blev ju inte helt perfekt, lite missar här och där, men i det stora hela är jag nöjd med klippningen!

Sen var det dags för mig att uppfylla ännu en av födelsedagsbarnets önskningar - baka vitlöksbröd. Jag knådade ihop 8 baugetter, varav två av dessa fick bli vitlöksbröd.
 
På kvällen bjöd vi svärmor på middag bestående av födelsedagsbarnets önskerätt - kyckling med ost i inlindat i bacon med ris och sallad samt vitlöksbröd. Mycket gott och lyxigt! Sen kom hans lillebror och sen spelade de spel resten av kvällen medans jag somnade gott i sängen efter en heldag av pirr i magen. Det vart en lyckad dag och jag är sååå nöjd!
 
 
 

En nästintill sömnlös natt.

Inatt har det varit jobbigt, jag har legat vaken och vridit och vänt mig det mesta av tiden. Jag kunde inte somna igår kväll så jag låg vaken länge och tittade på film, till slut somnade jag och fick sova två timmar ungefär innan jag vaknade alldeles orolig i kroppen men dödstrött i huvudet. Från klockan ett har jag legat vaken och kanske sovit en kvart här och där bara. När klockan var strax efter fyra fick jag nog och klev upp. Så här sitter jag och pluggar för fullt, med frukosten i magen för längesen och stora säckar till påsar under ögonen. Jag ska kriga för att hålla mig vaken hela dagen idag, så att jag får sova ordentligt inatt. Det behövs för imorgon är det skola och sen bär det av till Östhammar och Max på eftermiddagen, så det blir en fullbokad dag. Nej, nu ska jag och mina säckar under ögonen dricka lite proviva och plugga vidare.
 
Tjingeling.

Slutet på ett långt kapitel.

Det känns tufft att en person som funnits i mitt liv i femton år, mer än halva mitt liv, nu inte mer kommer att finnas där. Jag blir så ledsen för den här personen tycker jag så himla mycket om och under många år var denna person en sådan stor förebild för mig. Det här med avsked och förändringar är inte min starka sida, jag tycker att det är så jobbigt att inse fakta ibland. Att veta att det här är slutet på det kapitlet gör ont, sårar och smärtar. Jag vill inte riktigt att det här ska vara slutet, att det ska behöva vara såhär. Men för allas bästa så måste det här bli slutet. Ingen mår bra av att ha det på det här viset. En dag kanske vi kan bli vänner igen, när allting är bra igen. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du kommer alltid ha en speciell plats där, oavsett vad som händer. Allt jag vill är att allting ska bli bra igen, men jag har fått inse att jag inte är mer än människa, att jag inte kan göra allting bra igen. Du har varit som systern jag aldrig fick, som jag alltid kunde se upp till. Nu är allt över och jag kan inte hjälpa det, men tårarna rinner ner för kinderna av sorg och smärta. Jag kommer sakna dig, du är speciell för mig! ♥

Fina älskade Bernt.

Jag saknar dig så. Trots att det gått snart två år sen du lämnade oss saknar jag dig fortfarande varje gång vi samlas allihopa. Du fattas oss. Hoppas du har det bra i himlen! ❤


Dagens skönaste.

Dagens skönaste och mysigaste plagg - jumpsuit med ett enkelt skärp till. I love it!

Storhandling & bokinköp.

Imorse klev jag upp tidigt och cyklade iväg och storhandlade på ICA. Kl 8.00 anlände jag samtidigt som pensionärerna som hängde på låset. Jag tog fram min handlingslista och försåg mig med en vagn. 22 minuter senare tog jag mina två kassar fulla med mat och promenerade hem med dem på cykeln. Det är lite pyssel och storhandla med cykeln, men är man envis så går det! När jag packat upp varorna kröp jag ner under täcket en stund och värmde mig innan det var dags att ge sig iväg på nästa äventyr..
När klockan var strax efter 10 drog jag på mig jacka och skor och promenerade ner på stan. Där uträttade jag ett ärende innan jag kilade iväg och köpte det allra sista exemplaret av just den litteraturen som jag behövde. Vilken jäkla bonnaröta jag hade där! Sen strosade jag runt ett tag innan jag begav mig hemåt igen.
Efter det har dagen spenderats med att städa, diska och laga nachogratäng. En tupplur har jag också hunnit med, vilket var superskönt! Nu ska jag plugga lite innan det blir tv-tittande för hela slanten resten av kvällen..

Dagens latmask-middag.

Idag fick det bli en väldigt enkel, men riktigt god middag - kyckling med couscous och brunsås. Mmm!

I'm rich!

Bokhyllan är numera tre böcker fattigare, men plånboken är 520 svenska kronor rikare! Jag är riiiik!

Ouch!

Idag var det dags för det välbehövliga läkarbesöket som jag väntat på ett bra tag nu. Det blev en orolig natt, med alldeles för lite sömn, jag var så nervös. När jag väl kom in till läkaren tog jag fram min lapp och rabblade upp alla mina "problem". Jag kände mig verkligen som en riktig hypokondriker när jag satt där. Men min läkare tog mig verkligen på allvar och klämde, kände och lyssnade på mig. Sen fick jag vänta i en timme på att få komma in och ta prover. När jag väl kom in så stack sköterskan mig fel så hon kom rakt in i kärlväggen. Det gjorde svinont, och till råga på det så tog hon typ 8 rör blod. Under hela tiden gjorde det så djävulskt ont men jag bet ihop för jag orkade inte att hon skulle sticka om mig. Aj aj aj! Bara för att jag var så duktig så ska jag unna mig en god lunch och lite vila, imorgon drar skolan igång igen.
 

Överrasknings halloween-party.

Igår ringde Max kompis och var riktigt bestämd, vi skulle komma dit, punkt slut. Lite nervösa pallrade vi oss iväg och funderade vad som var på gång, och hade inte en enda tanke på att det var halloween. När vi kom fram så var alla utklädda och de hade redan outfitsen klara till mig och Max. Jag var proom-queen och Max fick vara präst. Vi var chockade men det var ändå roligt.. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara kvällen, så jag låter de bilder jag lyckades få till med mobilen tala för sig själva!


Sugar Pie, Honey Bunch, You know that I love you.. I can't help myself, I love you and nobody else!

Arbetet är inskickat och jag är i full fart med att packa väskan för idag drar jag ut på landet. Jag har hunnit med att reservera böcker på bibblan också inför nästa delkurs. Uppvarvningen som jag har haft de senaste dagarna sitter fortfarande i och jag har hunnit med en massa saker här nu på morgonen och klockan är inte ens tio liksom.
Herregud, hoppas bara att jag kan varva ner ikväll nu när jag är hos Max. Jag längtar så efter att få krypa upp i hans famn och bara slappa.
 
 
Varje dag vi inte är tillsammans så saknar jag honom så att det gör ont. På morgonen saknar jag att det inte ligger någon brevid mig när jag vaknar, ingen att krama om och pilla i håret när man inte kan sova. Mitt på dagen saknar jag att det inte finns någon att äta tillsammans med, gå långa promenader hand i hand med eller bara vara med.. Varje kväll saknar jag att det inte finns någon att krama, berätta för om dagen som har varit eller glo på tv med och luta sig mot när man är trött. Jag saknar min älskling dag som natt och jag önskar inget hellre än att vi kunde uppfylla vår önskan att snart flytta ihop. Då skulle vi slippa alla dessa resor fram och tillbaka som stjäl så mycket tid och energi från oss. Det är tur att vi är envisa båda två så att vi biter ihop och åker för kärlekens skull. Jag skulle ta mig till världens ände för Max skull, jag är beredd att lämna min hemstad och flytta dit han är, bara för att få vara tillsammans med honom. Min älskade lilla fina plutt. Aldrig har jag känt såhär förr, aldrig har jag träffat någon som dig. Jag vill spendera varje dag av min framtid med dig. Du är Kärlek och Lycka. ❤