.

Fucking jävla skit!

Min dator fick någon jävla knäpp och min precis färdiga tenta, som flera gånger hade blivit sparad försvann spårlöst. Det var som om den aldrig funnits. Allt det jag hade gjort idag var borta med vinden. Tjoff sa det bara?! Jag grinade så att tårarna bokstavligen sprutade och ringde varenda en i familjen och bad om hjälp men ingen utav alla tre genier till brorsor kunde hitta den och då är en utav dom ändå inom den branschen! Fuck you jävla datajävel kände jag just då! Men tre och en halv timme senare, är jag klar ännu en gång och har sparat dokumentet i tre olika namn så nu jävlar ska det inte försvinna minsann! 2-1 till mig! För säkerhets skull ska jag spara dokumentet på ett USB minne också.


P.S.

Grattis till min lilla kusin Joel som fyller hela 6 år idag. Jisses han är nog inte så liten längre! Tiden går fort, jag minns när han föddes, då var jag 15 år och skulle konfirmera mig. Han var väl ca en vecka då. Nu är han så stoor! Oj oj oj.

Grattis i förskott till min käre bror som fyller år imorgon, 27 år! Det ska bli kul och se hur tryffeltårtan med vit choklad och nonstop smakar, hoppas den går hem hos folket! :)

De ä inte lätt

Blää för tentor säger jag bara! Imorgon bär det av, i två timmar, till skolan för att lämna sju sidors tenta i lärarens postfack för att sen åka två timmar hem igen.. Kul, eller hur? Jag har pyttepyttelite kvar att göra på den, måste banta ner (som min kära mor uttryckte sig igår) den med 200 ord. Sen är den färdig och då återstår bara den jobbiga väntetiden.. Good luck to me! Nej nu ska jag fortsätta "banta ner" med ord ;)

Tenta!

Usch, jag håller just nu på med min hemtenta som ska lämnas in på torsdag. Jag har kommit en bra bit på vägen men det är mycket kvar! Så, idag blir det tentatentatenta bara och imorrn ska jag jobba, åka till banken, köpa present till Daniel och kanske på loppis.. Full rulle alltså!

Cheesecake i glas



Cheesecake i glas bjöd jag på när tjejerna var på 21-års firande hos mig. Riktigt mumsigt faktiskt och enkelt att göra! Något som kanske inte är lika enkelt är tryffeltårta med choklad, den ska göras ikväll på beställning av Daniel.


Stora avslöjandet!

Här kommer det stora avslöjandet;

JAG HAR KÖPT EN LÄGENHET!! :D 

Jippiiii! Jag flyttar i slutet på maj-början av juni. Tjohooo, en månad kvar hemma bara, jag ska njuta av den och snåla riktigt mycket.. ;) Vad säger du om det mamma?
Jag får jobba skiten ur mig i maj så att jag tjänar in lite kosing. :) Åh, jag längtar så mycket det ska bli så kul att få ha nåt som är ens eget nåt att dekorera och fixa till sin egen stil!

Nu ska jag njuta lite av den här upprymda känslan. Ha det bäst allihop!

För jag är lycklig!

Wohooo kl 13.15 idag ska jag göra något riktigt riktigt roligt, det känns spännande och lite pirrigt! Uppdatering om detta kommer säkert ikväll eller imorgon. DÅ lovar jag att jag ska avslöja vad det är som gör mig så lycklig!

Tjingeling!


Utanför fönstret

Herregud! det är alltså slutet av april och det spösnöar utanför fönstret när jag tittar ut?! Vart tog våren vägen? Vad har hänt här i världen? Nej, det här gillar jag verkligen inte! Usch fy tvi nu räcker det!!

Jag vill ha tillbaka våren nu, på momangen!


Högsta vinsten!

Veet ni?

Jag var hos tandläkaren och skulle fixa min tråd som jag hade bakom tänderna, den hade vart lös sen i torsdag.. Jag gick dit och tänkte väl "låt mig bara få det överstökat nu så att jag kan äta normalt igen..." När jag äntligen fick lägga mig i tandläkarstolen berättar jag att jag själv hade sökt förut för att jag var missnöjd med resultatet efter min tandställning eftersom det hade gått en tid efter att tandställningen togs bort och mina tänder hade blivit sneda och då fått den där tråden eftersom annars skulle jag behövt dra ut fyra tänder och börja om med räls igen.. Tandläkaren kollar lite och säger "ja, den har lossnat från två tänder. jag sätter lite lim på de två och en till, jag ska bara slipa bort det gamla först.." Jag blundar och gapar och hon börjar slipa. Det låter så hemskt men det känns inte. Sen ropar hon på en annan övertandläkare, Olle. Hon säger att hon råkade ha av tråden och frågar om han inte kan komma och kolla. Olle (övertandläkaren) kommer och kollar på mina tänder och det första han säger är att ”sådär vill hon väl inte ha..” Då tänkte jag direkt ”shiit har hon förstört mina tänder???” Men Olle menade att mina tänder är sneda och en framtand ligger över de andra. Olle sa att såklart att vi ska fixa dina tänder så att du blir nöjd, och så frågade han om jag ville fixa tänderna så att de blir raka. Vilket jag vill, wohoooo tänkte jag! Så de drog bort tråden jag hade och så fick jag en ny tid när de ska slipa och fixa så att jag får skapligt raka tänder igen! Jag cyklade därifrån och var överlycklig, det kändes som om jag hade vunnit högsta vinsten. Nu ska jag göra en nystart i livet kände jag med raka tänder och allt annat (kanske en egen lägenhet..!). Jag är så himla glad!

Fattar ni hur det känns? Vet ni hur länge jag har önskat det här? YEEEEES!


Trevligt!

Det har varit en super bra och rolig helg med massa mys och godsaker! Nu är vi tillbaka i vardagen igen och idag ska jag till tandläkaren och fixa min tandställning som har lossnat och skaver så in i h-lvete! Sen är det hemtentaskrivning som gäller. Lite roligt ska man ju ha ändå så därför blir det pannkaka till middag, sen lägenhetskollar efter det..!

Yäy!

Wohooo jag fick just reda på att jag klarade den förra kursen, alla delprov och allt! Congratulations to meeee! :D

Just nu har jag praktik och ska bara vara där och observera en forskningsfråga, sen ska jag åka hem och analysera och skriva en sammanfattning på allt jag dokumenterat. Mycket mycket svårt! Det känns som den där kursen är anpassad efter "vanliga" lärare och verkligen inte för förskollärare.. Men det känns helt OK för stunden. Jag ska precis sätta mig och skriva rent allt jag skrivit idag. Imorgon är det sista dagen på ett tag och det känns lite tråkigt. Barnen är så himla söta och man blir verkligen rörd när alla vill sitta brevid en, hålla på med ens hår och rita med en. Barnen kallar mig för fröken också. Jag är verkligen barnakär, jag bara älskar barnens småsmå fingrar, små fötter, små näsor och deras konstiga ord som jag aldrig förstår..! Åh, jag längtar till mitt lilla brorsbarn anländer till världen. Jag ska erkänna en hemlighet; När jag åker buss och det är en liten bebis i mitt synfält sitter jag och stirrar och flinar lite töntigt sådär. Odett tror att barnen blir rädda för mig, men det tror inte jag! ;) Bebisar i mitt hjärta.
Oj, nu spårade jag ur lite.. Hur som helst så är det mycket i skolan nu som ska kombineras med allt annat här i livet. Mycket som händer just nu. På lördag är det fixa och dona som gäller hela dagen, på kvällen kommer Melissa och Odett och vi ska ha lite minifirande eftersom jag har fyllt år (vad är det man säger, bättre sent än aldrig..!). Söndag får bli en liten mysdag med tjejträff över lunch och sen ska jag nog unna mig lite latande om jag inte har allt för mycket att göra.. Mitt schema de främsta dagarna alltså.

See you when I see ya..!

Gått i ett!

Det har varit en fullsmockad vecka, ingen tid för uppdateringar. Jag har dock lyckats med att klämma in en hemmaviladag! Annars har jag pluggat, jobbat och lite till. Igår åkte gästade jag farmor och farfar och blev bjuden på hemmalagad pizza. Dagen idag har varit full med äventyr, pappa och jag kollade länge på olika lägenheter i tidning och på nätet imorse, senare gjordes det några affärer, köpte bland annat blåbärssylt på IKEA. Hemma igen ringde pappa till farbror och så får jag reda på att det är kalas för 10-åringen i familjen (en timme innan start, och under den timmen skulle det ätas också!) så det blev bara att släppa lös fantasin och fixa ordning kort och present! Vi kalasade för kusinen en stund sen åkte vi hem och jag pluggade lite innan vi mumsade i oss kyckling och nu sitter jag här och är heeelt slut. Herregud vilken dag, det har gått i ett hela tiden. Nu ska jag bara ta det lungt och vila resten av kvällen. Morgondagen innehåller lägenhetskollar, plugg och städ. En av tre får tummen upp iallafall :)


annandag påsk

Hej hopp.
Påsken har varit rolig, jag har ätit massa mat och ännu ännu mer godis! Mumsigt värre. Plus att jag har träffat familj och släkt, spelat alias, fotat, och sist men inte roligast så har jag idag PLUGGAT! Wow, jag har lyckats ta mig igenom och sammanfattat två utav tre tjocka böcker. Det var väl inte det roligaste jag har gjort ska jag säga er.. Jag ger upp för idag, snart ska jag äta påskmat igen och sen blir det sängen tidigt ikväll tror jag.
Imorgon åker jag tidigt till skolan, vi ska träffas innan seminariet och sammanställa vad vi har läst, min grupp och jag. Sen är jag ledig resten av veckan. Det blir väl ändå en och annan bok som ska läsas och så ska observationsrapporten inför praktiken förberedas. Jag slänger in lite påskbilder då istället! :)

Påsk!

Idag ska jag åka på stan och köpa påskpresenter till mamma och pappa. Vad de ska få kan jag inte avslöja ifall de läser detta ;) Senare ska jag baka en påskefterrätt och så plugga lite förstås!
Oj, klockan tickar på och jag måste vara på stan om en halvtimme om allt ska klicka.

Glad påsk på er där ute i landet!
Imorgon åker jag till pappsen och firar påsk, söndag blir det påskmiddag här hos mamma. Tidigast uppdatering med bilder och allt vad det nu är blir kommer på måndag.

Tjingeling!