.

Baket

Nu är bullarna färdiga och det var meningen att det skulle komma in lite bilder på dessa men kära bloggen vill inte att jag ska lägga upp några bilder.. Bilder kommer så fort som möjligt! Bullarna blev supergoda och ligger nu i min frys och väntar på att ätas upp. Mumsigt eller vad? Bilder kommer så fort som möjligt. Imorrn blir det jobb igen, men i två dagar nu på akademiska then it's gamlingarna igen på torsdag och en vecka frammåt.

Ciao!


You gotta work work work!

Det känns som jag inte varit ledig på år och dar, nu är midsommarhelgen förbi och för mig var denna helgen inte så speciell eftersom jag jobbade hela långa helgen. Snacka om att jag är slut i huvud och kropp men framförallt har jag så in i helskotta ont i mina små fötter efter allt springande hit å dit. Usch! Idag slutade jag för en gångs skull tidigt så jag svängde förbi affären på vägen hem och köpte lite smått & gott. Jag ska snart baka bullar eftersom jag får finbesök på torsdag då Ida och Odett kommer och hälsar på! Det ser jag verkligen fram emot ska jag berätta. Oj magen kurrar, kanske ska jag kasta i mig lite lunch innan bullbakningen? Ska baka både kanel- & kakaobullar. Spännande värre!

Vilket hejdundrans halvår!

Bra jobbat Isabelle! Jag fick svar på den senaste tentan nu och jag klarade den oxå med bravur! Detta betyder också att jag är helt felfri under den första terminen och mina tentresultat har bara förbättrats. WOHOOO! jag är så överlycklig! :D Nu ska jag bara försöka byta till Uppsala också, Kristoffer ska hjälpa mig imorrn när han kommer över på middag. Gud kan man tänka sig vilket halvår jag har haft. Jag har klarat alla tentor, en hel termin på universitetet och dessutom i stockholm. Som grädden på moset har jag flyttat till en egen lägenhet och bott själv i nästan en månad nu. Jag är så glad just denna stund, inget/ingen kan ta det ifrån mig nu! Ska glo på film nu eftersom jag inte jobbar imorrn, men däremot har jag tvätttid och middagsbjudning då. Vilket betyder att tidig uppstigning, städning och diskning.

Tjoflöjt!

Hemma

Fredag natt och lördag natt sov jag hos pappa. Var där och packade resten av sakerna, nu har jag flyttat helt och hållet och det finns inte mycket kvar! Jag passade även på att hälsa på farmor och farfar, vi kollade på kungabröllopet i brist på annat. Nej då, men det var väl fint.. Idag har jag spenderat hela dagen hemma hos Fredrik och Annika. Jag fick känna bebisen buffa och den lilla rumpan, magen är stooor nu. Om 5 veckor kommer (förhoppningsvis) bebisen. Åh, jag längtar så mycket!
Nu ska jag vila lite för imorgon drar arbetsveckan igång igen, mån-mån (ledig torsdag). Det blir tufft vill jag lova!


Jag sa bara kanske..

Den dåliga uppdateringen beror på brist på tid eftersom jag har jobbat varje dag den här veckan, lagat massa mat och tagit ett stort steg i vuxenpoäng idag och skaffat ICA kort. Namnet på brevlådan sitter där efter lappar, telefonsamtal, inget blod men däremot massa svett och tårar. Tack vare mig själv, min hemnyckel, matkniv, Kristoffers verktyg och Leif. NU ska jag bara vila och försöka sova lite längre imorrn iallafall eftersom jag inte ska jobba då, för sen bär det av till Sofia med Ida och Odett för att träffa henne och Liam. Babysarna två :) Åh så jag längtar efter hela högen! Kameran måste jag komma ihåg att ta med så att det kan bli en och annan bebis bild :)

Nu brinner mitt kola-doftande ljus och jag ska bara glo på tv och slöa!
Nattinatt för denna dag.


Premiär!

Premiärbloggning på g från nya lyan.

Nu sitter jag här i min alldeles egna lägenhet, jag har fått det superfint men det det är fortfarande lite kartonger kvar. Åh jag är så glaaad! :) Lite smakprovsbilder på hur det ser ut kanske kommer imorrn om jag orkar ta mig i kragen och fota. Det kryper i fingrarna på mig när jag ser motiven framför mig. Men kartongupppackandet, matlagningen, inredandet, diskandet och allt annat suger energin ur mig så jag orkar helt enkelt inte.. Kanske bilder imorrn alltså. Nu ska jag glo på tv!

Tjingeling


Back in (business) blogg!

Yes efter tre hektiska veckor med gruppexamination och en 48 timmars tenta är sommarlovet äntligen här! Jag har klarat av en hel termin, shit pomfrit va fort det har gått, bara 3 år kvar. ;)

Det har hänt mycket sen sist, jag är numera en lägenhetsägare! Tjohoooo!! Flyttlasset började gå igår fast utan mig eftersom jag gjorde tenta. Men eftersom jag har VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!! så tog han på sig det att köra kartonger och soffa med mera igår. Resten av flyttlassen går de närmaste dagarna. Tack mamma och pappa för all hjälp! ♥
Något annat som har hänt är att jag är ägare av ett, som min mamma kallar det, tandsmycke vid namn räls! Tråkigt och jobbigt men sant, nu ska colgatesmilet fram. :)

Kort och gott så är det i stort sätt allt som hänt.. Nu ska jag fortsätta med min packning.

Byebye.