.

Ord kan inte förklara.

Du är mitt allt, du betyder mer för mig än vad ord kan beskriva. Tillsammans är vi oslagbara, lyckliga och galna. För alltid vi två. Jag älskar dig. ❤


Fina killar.

Lilla lilla pissjägarn ligger och myser med Max. Det ser så underbart mysigt ut. Synd att jag själv är allergisk och får lida om jag gosar med kissarna. Det är väldigt sällan jag gosar in mig i kissarnas päls och kramar dem men bland kan jag inte låta bli för de är ju så söta! Fina favvo-pissis och min pluttis låg där länge länge och gosade, och jag måste erkänna att jag blev riktigt avundsjuk. Jag petade lite och gosade en kort stund med favvokisse nummer två, skalleper, istället. Åh jag bara älskar de där katterna. Önskar att jag kunde ha en liten kissemiss!


Kläder, check!

Kläder till F&A's bröllop i augusti är fixade. Både jag och Max har lyckats hitta riktigt fina kläder. Dock är jag lite osäker på om jag ska ha den klänningen jag köpt eller inte. Om jag inte hittar någon finare så blir det en limegrön spetsklänning. Nu återstår det bara för både mig och Max att fixa skor och accessoarer (smycken till mig och slips till Max). Vi var alldeles för trötta efter att Max hittat den rätta kostymen idag för att orka fixa allt annat. Det viktigaste är i alla fall fixat! Shoppa tar på krafterna, när vi kom hem var jag så fruktansvärt gnällig och trött att Max nästan fick vagga en nästintill gråtande flickvän till sömns. Tidig morgon (kl 4), hårt och slitit jobb plus shopping blev alldeles för mycket för mig, men lite sömn och sen var den "vanliga" Isabelle tillbaka igen. Nu ligger jag och segar i sängen, vilket jag gjort sedan Max lämnade mig och min lägenhet för ett par timmar sen för att åka hem till sin vardag med jobb igen. Det blev väldigt tomt utan älsklingen och jag längtar redan efter fredagkväll! Imorgon står återigen jobb på schemat och så även fredag och söndag som är extrapass jag har tagit på mig denna vecka.. Vad gör man inte för pengar?


Jobba jobba!

Igår tog ledigheten slut för denna gång då jag började jobba. Det känns tungt och ganska jobbigt men vad gör man inte för lite klirr i kassan?! Fast jag jobbade med världens bästa Anna igårkväll så då kändes det lite lättare i alla fall! Plus att jag bara jobbar en månad, den 26 juli gör jag mitt (troligtvis) allra sista pass på Hasselparken. Idag blir det jobb 7.30-14.30 och sen ska Max och jag ner på stan och fixa bröllopskläder till honom, jag köpte en skitsnygg klänning igår. Kanske att jag kikar på ett par skor också om jag orkar. Det är ju skönt att få det överstökat. Imorgon börjar min finis också jobba så då väntar fyra tuffa veckor för oss eftersom vi jobbar helt olika. När jag är ledig jobbar Max oftast natt, vilket gör det nästintill omöjligt att ses, och när Max är ledig jobbar jag! Jag kommer sakna den lilla muppen så mycket. Nej nu ska jag fixa till mig och pussa lite på min älskling innan jag beger mig till jobbet.

Ciao!


Med en hackad mail.

Häromdagen vaknade jag upp till ett konstigt mail som hade skickats från min mammas mailadress. Jag informerade henne om det och hon bytte lösenord och sedan dess har det inte kommit några fler mail. Imorse när jag vaknade fick jag en, inte så glädjande, överraskning. Det visar sig att min mailadress också blivit hackad och en jäkla massa skräpmail har skickats från min hotmail. Lagom kul när man befinner sig i ett tält på en camping långt hemifrån utan tillgång till dator. Jag får helt enkelt hoppas att inga mer knäppa mail skickas innan jag kommer hem och kan byta lösenord. Men, OM ni har fått ett konstigt mail från mig - radera det för det är inte jag som skickat det!


Glad midsommar.

Tiden räckte inte riktigt till igår och jag hann aldrig skriva om resan, men jag lovar att jag skriver så fort jag får tid! Jag hann knappt vara hemma en dag innan det var dags att ge sig iväg igen igår. Idag har vi firat midsommar på Rullsands camping med Max kompisar. Vi har ätit massa gott, sett livemusik av André Zuniga, "lekt" med bland annat kubb och boule på sandstranden, försökt lära oss dansa bugg, och tittat på solnedgången. Det har varit en helt okej midsommarafton även om jag har känt mig hemskt trött hela dagen. Nu har vi precis krupit ner under sovsäckarna i tältet och ska försöka sova. Max somnade direkt och ligger nu och snarkar mig i örat. Jag däremot ligger och fryser trots att jag har långkallingar, strumpor och fyra tröjor på mig, BURR! De stojar även för fullt runt omkring tältet här så vi får väl se när jag kan somna. Det är trots allt rätt så mysigt att ligga här i tältet, bara Max och jag.

Godnatt för idag mina vänner.


image description

 


Vi är hemma igen!

Tillbaka i Sverige igen efter en händelserik vecka utomlands. Uppdaterar mer om resan senare och lägger in bilder. Inte en ledig dag, snart ska jag fixa mig i ordning och kila iväg på en utförsäljning av Diddi-märket. Måste försöka hitta några rena och fina kläder vilket blir svårt då tvätten väller över här hemma eftersom det inte finns en ledig tvättid.. Nej, dags att sätta igång med fixandet. Återkommer senare ikväll eller imorgon.


Semester!

Zakynthos here we come! Resan är bokad, på tisdag kl 6.15 går planet och vi blir borta en vecka. Wohoo bara jag och min älskling, en vecka med sol, bad och god mat. Idag blir det packa av!


Rabarberpaj.

Eftersom Max, tråkigt nog, tog på sig ett extra jobbpass (på över 12 timmar!) och jag blev själv kvar här hemma hos honom hela långa dagen så passar jag på att roa mig med att baka. Vi fick rabarber av Max jobbarkompis som vi måste ta reda på, så det fick bli rabarberpaj idag. Rabarberpaj med vaniljsås får bli min middag ikväll.



Med ett swisch...

... så var Max hår borta. När jag var hos tandläkaren igår smet Max iväg och rakade av sig allt hår. Det blev en riktig sommarfrisyr och som tur är så är han lika söt med som utan hår. Hans hår växer ju ändå som ogräs så innan vi vet ordet av så har det växt ut igen. Det passar bra med kort hår nu eftersom vi funderar på att dra på en sista minuten resa till Kreta. Vi drar troligtvis på tisdag eller onsdag! Jag längtar efter värme, sol och bad. Planeringen är i full gång, en checklista är skriven, kameran är satt på laddning och nu ska jag kika på resor. Imorgon bokar vi!

Max med hår.

Och Max med rakat huvud.

 


Kladdkakemuffins med turkos topping.

Häromdagen testade jag ett recept på topping som jag länge gått och längtat efter att få göra. Jag hittade det receptet i min fina receptbok "Baka baka liten kaka" som jag fick i födelsedagspresent. Tänk, i nästan fyra månader har jag velat testa det här men tiden har inte funnits. Jag kan ju även berätta att muffinsarna blev mycket goda! Längtar redan efter att få baka mera. Problemet är ju bara att det är roligare att baka än att äta upp det sen. Är det någon som frivilligt kan tänka sig att ställa upp och äta en muffins eller två?

 


Älsklingen är äntligen här igen.

Två dagar har gått sen jag lämnade Östhammar och min älskling. Nu är vi äntligen tillsammans igen. Åh, så jag har saknat min fina pluttis. Närheten, tryggheten, värmen och att få gosa in mig i hans famn. Nu har vi äntligen ledigt och en massa tid tillsammans. Det ska bli så mysigt att bara få vara med min pojkvän och veta att han inte måste åka ifrån mig för att jobba och att jag inte måste lämna honom för att gå till skolan. Kvalitetstid tillsammans är något vi har haft ont om. Att bero på kvalitetstid så ska jag väcka min tröttis som slumrat till på sängen och gosa in mig i hans famn och bara njuta av tryggheten han ger mig.

 


Orken är som bortblåst, kvar finns tröttheten.

Imorse klev jag upp tidigt för att ta bilen och åka till Coop och storhandla. Det var så härligt att gå runt och titta i affären i lugn och ro. Skönt att kunna storhandla själv, och veta att det kan få bli hur tungt det vill eftersom det bara är att packa in i bilen och köra hem sen. Jag bara älskar att köra bil! Det är något speciellt med att kunna köra alldeles själv, lyssna på musik och bara känna lugnet inombords, den känslan är så härlig! När jag kom hem från storhandlingen tänkte jag att jag skulle vila en kvart eller så, men som vanligt så stängde jag av alarmet och fortsatte att sova. Det där har blivit en dålig vana på senaste tiden, men jag är så himla trött så jag har liksom ingen som helst ork att kliva upp när alarmet ringer. Vaknade flera timmar senare och tvingade mig upp, mot min egna vilja, och nu håller jag på att städar för fullt. Om jag ska lyckas med att bli klar tills min kära kommer så får jag lägga på ett kol nu.. Ska försöka hitta orken bara, den är typ helt bortblåst. Jag är så trött, så trött. Kanske är dags att stoppa i sig lite vitaminer och få i sig lite mer järn? Men, hjälp! Vilken mat är järnrik då?


Segat.

Idag har jag legat i sängen och sovit mest hela dagen. Kände att jag verkligen behövde sova ut ordentligt och en mysdag i sängen tackar jag ju inte nej till. Klev upp runt kl 13.30 idag och hoppade in i duschen och fixade till mig. Sen drog jag ner på stan och träffade Ida och Sandra, vi käkade hamburgare och snokade runt i affärer innan vi skiljdes åt igen. Måste även passa på att gratta dem, de hade ju förlovat sig! Här hänger man inte med i svängarna minsann.. Det har alltså varit en ganska slapp dag idag, men det förtjänade jag. Dessvärre får jag ju ta igen det imorgon då jag ska upp tidigt och storhandla, storröja i lyan och göra en storstädning innan Max kommer imorgon kväll. Så imorgon blir det ingen vila, ingen ro! Ska tjuvstarta städningen nu med att byta sängkläder och plocka upp allt som ligger utspritt runt golven. Men först - ett stortstort glas iskallt vatten!


Ryck.

Idag fick jag ryck och har städat HELA Max lägenhet, tvättat ALL tvätt, rensat och städat upp ute på balkongen och kastat tre stora sopsäckar med skit plus att jag bäddat rent och bytt sängkläder. OCH allt detta ALLDELES själv! Nu doftar det rent och badrummet är skinande rent. Jag helt slut och har parkerat mig i soffan framför tvn i väntan på att den sista tvätten ska bli klar så att den kan vikas och läggas in i garderoben. När det är klart är det dags för söndagsmys med pärondricka och lite gotti gott gott. Efter en sådan här dag unnar jag mig att äta lite onyttigheter. Fast jag tror snarare att min käre pojkvän kommer finna mig snarkandes strax efter att jag parkerat arslet i soffan och slappnat av.. Men äh vad gör det om hundra år. Nej dags att hämta sista tvätten innan jag somnar här.

 


Domedagen.

Ja det känns det som är det är idag, fast fullt så hemskt är det ju inte egentligen. Om en timme är det dags att bege sig ut i regnet och ta sig till tentan. Jag är så fruktansvärt nervös. Det kan mycket väl vara så att jag får underkänt på denna tenta för jag känner att jag inte fattar någonting! Kanske har jag pluggat för lite eller på fel sätt, vem vet? Jag vet bara att jag känner mig väldigt osäker inför tentan. Sitter och pluggar här in i det sista för att försöka trycka in ännu lite mer i hjärnan som bara kan tänka på att det är sommarlov snart. Jag sov väldigt oroligt inatt så egentligen skulle behöva vila en kvart eller så men det känns som att jag inte hinner det, som att jag måste ta tillvara på varje sekund jag har kvar att plugga på.. Åh jösses, håll tummarna att det går bra för mig nu så jag slipper omtenta i augusti.


1 juni.

Så var vi inne i juni, sommarmånaden, och vädret bjuder på regn och låg temperatur. Idag blir det vrålplugg inför tentan hela dagen förutom den stunden jag måste rycka in och hjälpa min farmor iväg på ett tandläkarbesök på stan.. Tänk att imorgon skriver jag sista tentan för den här terminen och sen väntar ca tre månaders sommarlov. Det känns helt galet, terminen har bara swischat förbi! Dags att sätta igång med pluggandet och hoppas på att någonting fastnar. Just nu känns det som att jag inte kan någonting alls vilket oroar mig med endast 24 timmar kvar till tentan. Panikångestkänslan kryper i mig men det är bara att göra mitt bästa imorgon. Ni får gärna hålla tummar och tår för mig imorgon, tack.