.

Lillplutten.

Åh vad jag längtar tills på söndag! Då ska jag äntligen få träffa fasters lilla busfrö igen. Det var alldeles för längesen vi sågs. Han växer ju så fort nu så han har säkert blivit stora pojken och lärt sig en massa saker sen sist. Det ska bli så otroligt kul att få träffa Alex igen, jag har sett fram emot den här dagen i flera flera veckor. Tiden går så fort, jag tycker han nyss var en liten parvel jag. Åååh, fasters lillplutt. ❤


För jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu.

Vilken jäkla resa jag har gjort! För ett år sedan var jag knäckt, trasig och förstörd. Jag tog tag i det och kämpade mig tillbaka till livet. Genom ett stort stöd, olika strategier och ren envishet så har jag hittat tillbaka till den gamla Isabelle igen. Det känns så jäkla skönt och jag är så stolt över mig själv. Idag avslutade jag tryggheten, och det stora hjälpstödet jag haft i över 14 månader träffade jag för den allra sista gången. DET, ja det, är lycka, glädje och stolthet! Nu står jag på egna ben igen, starkare än på många många år. Med mig i bagaget har jag en massa verktyg, hjälpande ord och en hel del stärkande upplevelser. Jag är tillbaka, jag är frisk, jag är stolt, jag mår bra, jag är fullt levande igen och jag är så jäkla lycklig över att jag klarade det. Tack till alla som stöttat mig, hjälpt mig och funnits vid min sida under min sjukdomstid. Ni är orsaken till att jag klarade mig genom de här 14 månaderna av dippar och toppar. Jag är Isabelle, och jag är envis, stark och FRISK!


Det tar sig!

Det blev en rask promenad på 4,2 km. Har hittat en superbra runda som jag kan gå och jag hade kunnat gå mycket längre om jag hade velat men jag vågade inte gå så långt eftersom mitt lokalsinne = obefintligt och jag inte hade så mycket batteri på telefonen. Nästa gång tar jag en lite längre runda, och då med en full-laddad telefon! Hittills har jag klarat av 18% av de 80 km som jag har som mål att klara av innan september är slut. Som belöning för att jag varit så duktig idag så blir det nu middag och ett stort glas iskallt vatten.


It's time to go.

Tvätten är klar och nu doftar det ljuvligt i hela lägenheten av de nytvättade kläderna. Jag älskar doften av nytvättat! Nu ska jag svida om till träningskläder, dra på mig kepsen och springskorna och ge mig ut på en liten runda. Det blev ingen aktivitet igår så jag får väl försöka ta en extra lång idag. Måste ju nå mitt mål! Det är riktigt bra att man kan sätta mål för då blir det som en morot och jag känner mig lite extra mallgrodig när jag ser att jag närmar mig mitt mål sakta men säkert. Känner mig lite som en hurtbulle, även fast jag är lång ifrån en sådan. Hur som helst, mål är bra och en riktig morot.

Onsdagsmys.

Igår efter att jag packat upp och pysslat lite grann här hemma tog all energi slut och jag la mig på sängen för att slappa. Det slutade med att jag vaknade flera timmar senare, efter en låååång tupplur. Jag tycker det här med att ta en tupplur mitt på dagen är så underskattat! Det är ju så sköönt! Efter att jag vaknat till och fortsatt med mitt pysslande i sällskap av en ljudbok satte jag mig och tittade på tv. Jag bestämde mig för att ha lite onsdagsmys för mig själv, så jag kröp ner under filten i soffan med popcorn och tända ljus. Väldigt mysigt! Sen gick jag i säng vid skaplig tid så att jag skulle komma upp tidigt och hinna med allt idag.
 

Jag fick, efter mitt onsdagsmys, en god natts sömn och klev upp runt sju-snåret imorse. Efter en lång mysfrukost med baugetter och te så tog jag mig i kragen och började tvätta. Eftersom jag hade fyra IKEA-kassar med tvätt så tänkte jag att jag kanske borde tvätta upp det tills skolan börjar på måndag. Det kan ju vara bra om jag har någonting att ha på mig då! Nu är det dags att kila ner i tvättstugan igen för att kasta in lite ny tvätt i maskinerna. Tänk sen när jag är klar med tvättningen, då är det bara dammsugning av lägenheten kvar sen kan jag njuta av mina, låt se... sista tre dagars sommarlov! Förhoppningsvis är detta mina sista sommarlovsdagar någonsin eftersom nästa sommar tar jag examen och sen hoppas jag att jag inte behöver/vill sätta min fot i skolan igen! Som jag längtar efter denna dagen...

Kanske är det inte helt omöjligt att nå...


Home is wherever I'm with you.

Landade precis hemma i Uppsala efter ett antal dagar i Östhammar. Trivs riktigt bra där faktiskt, det är som ett andra hem. Jag längtar redan efter min fina Max. Vi hade rejäl separationsångest båda två idag, jag ville verkligen inte åka till Uppsala. Men som tur är så ses vi en snabbis på måndag igen! Ikväll ska jag slappa och om jag orkar så blir det en promenad också. Nu ska jag först packa upp min alldeles för tunga väska som jag kånkat fram och tillbaka.


New shoes.

I lördags införskaffade jag mig ett par nya springskor. De var så otroligt sköna, jag fick inte ett dugg ont i fötterna som jag alltid brukar få. Nu är det nästan så att jag längtar ut och gå/jogga! De har redan fått följa med ut på 6,5 km joggning/promenad. Jag älskar mina nya skor! ❤


Jag älskar dig Max. Tack för att du alltid står vid min sida och tröstar, hjälper och stöttar när allting känns svårt. Du är mitt allt, min själsfrände. Nio månader har gått sen det blev vi två och det känns helt underbart att vi fortfarande står här, kärare än någonsin, och planerar vår framtid tillsammans. Vi har testats många gånger under de här månaderna med motgångar, distansen och meningsskiljaktigheter men än håller vi hårt om varandra. Fina fina du, tack för de här underbara nio månaderna. Vi två för alltid! ❤


Min störstabror. ❤

 

Min störstabror är världens bästa. Han ställer alltid upp och lyssnar och hjälper till om jag behöver, så otroligt omtänksam. Jag älskar honom av hela mitt hjärta! ❤


Furuvik Reggaefestival.


Den här helgen spenderades på Furuvik Reggaefestival med flera fina människor. Jag hade så jäkla kul! Emma vann alla big-pack som fanns, marabou-choklad, toblerone, chips/ostbågar och plopp. Snacka om att ha tur! Jag blev inte lite avis. Hon vann en stor basketboll till sin systerson också, hon kunde nog klassas som världens bästa moster då. Sen blev det jag som fick släpa runt på på alla vinster hela kvällen eftersom Emma hade ont i foten och haltade runt. Pojkarna och jag träffade vår kusin Madeleine på festivalen, henne hade vi inte sett på många år så det var riktigt skoj! Vi var hemma tidigt i morse och jag sov ca två timmar innan jag pallrade mig upp igen för att ta bussen till Max. Kan ju lungt säga att jag är trött idag. känner mig bakis fast jag drack endast ett glas vin under hela kvällen. Det får bli en slappa-dag idag. Summa av kardemumma - Vi hade jäkligt kul och det var så värt!
 

Natti natti.

Utslagen har gett med sig och gått ned efter allergitabletter. Fast det kliar fortfarande lite grann. Jag hoppas det gett med sig helt tills imorgon. Känner mig instängd när jag bara sitter i lägenheten, jag längtar ut! Imorgon ska jag ta en promenad i den friska luften så jag piggar på mig och sen röja upp här hemma. Jag är så trött nu, det tar så mycket på krafterna när man får en sådan här reaktion. Så jag ska nog borsta gaddarna nu och sen krypa ner i sängen och titta på film. Kommer säkert somna efter bara en kort stund.. Men äh!

Kli kli.

Under natten har det kliat över hela kroppen, jag tänkte inte mer på det utan trodde det var myggbett. När jag vaknade hade jag utslag över HELA kroppen. Ben, mage, armar, ÖVERALLT! Gissar på att jag fått en allergisk reaktion mot något och fått nässelutslag. Nu har jag tagit en kall svalkande dusch och smörjt in mig med kylbalsam. Det lindrade ytterst lite och det kliar fortfarande så jag kan bli tokig! Jag vågar inte klä på mig några kläder heller eftersom det då kommer ligga mot och skava, så jag får gå runt i underkläder hela dagen.. Det känns ju lagom roligt. Nu tänker jag ta min kliande kropp och gå och äta lite frukost. Hoppas utslagen går tillbaka snart, annars vet jag inte vad jag tar mig till!


Vill inte!

Lösenordsskyddat inlägg - klicka här för att öppna.


Semester.

Denna gången är det semester på riktigt, ingenting inplanerat i kalendern förrän om tre veckor! Så jäkla skönt och det behövs verkligen. Jag har stressat sönder mig de senaste veckorna. Har inte kunnat koppla av för fem öre. Först var det jobb, sen födelsedagskalas efter födelsedagskalas, och nu var vi på bröllop 50 mil hemifrån i fyra dagar, och sen direkt dagen efter vi kom hem hade jag en omtenta på morgonen. Inte undra på att man bryter ihop och känner sig otillräcklig som människa. Men nu ska jag försöka koppla av och inte stressa sönder mig. Jag kan knappt fatta att jag är LEDIG och inte har några måsten överhuvudtaget. Så obeskrivligt djävulskt skönt!


Ensammen.

Max har åkt hem till sig och jag är själv för första gången på flera flera veckor. Han ska ut på galej med sina jobbarkompisar imorgon och jag hade ingen lust att sitta hemma själv i en renoverings-stökig lägenhet. Så ikväll blir det en helkväll i sängen med filmtittande. Jösses så skönt & mysigt det ska bli!


Lyxmiddag.


Det är inte varje dag man får baconinlindad kyckling med ris och rödvinsås såhär på en måndag. Riktigt lyxigt och väldigt mumsigt.

Nu är de gifta!

Grattis till världens bästa störstabror och Annika, det var det finaste bröllopet ever! Det var så vackert att det inte gick att hålla tillbaka tårarna. Grattis grattis grattis!

 


Mini-roadtrip.

Om ca två timmar börjar vi vår mini-roadtrip till Rågårdsvik och mot bröllopet mellan Fredrik & Annika. Jag längtar som en tok! Som vi har väntat och väntat på detta bröllop, och nu är det äntligen dags. Sen skadar det ju inte att jag får mysa med fasters lillkille, Alexander, också. Nu ska jag sminka mig och packa det sista i väskan, sen är vi redo för avfärd. Rågårdsvik - here we come!

Makeover.

Eftersom det är bröllopsdax snart så unnade jag mig en lyxig makeover. Ny hårfärg, tillfixande plus färgning av ögonbryn. Jag är nöjd även om det kommer ta någon dag att vänja sig vid att vara mörkhårig (nästan svarthårig). Det måste få sjunka in eller hur man ska utrycka sig. Fast alla tycker jag blev riktigt snygg såhär så jag få nog hålla med jag också! Sneakpeak på resultatet:
 

2-års kalas!

 
 
Igår fyllde fasters lilla älskling två år. Var tar tiden vägen? Tänk att han redan är två år?! Vi tryckte in oss fem stycken i pappas volvo och sen körde vi mot Stockholm. Typ halvvägs började köerna och vi blev en timme försenade till kalaset. Helt sjukt! Men vi kom fram till slut och när vi klev in i deras nya lägenhet fick den nyblivna tvååringen sitt stooora paket av mig och Max. Direkt när jag kom så struntade Alexander i alla andra gäster och skulle bara vara med faster. Kan det vara så att jag är favoriten? Men hur som helst så fick han en trehjuling av mig och Max. Han älskade den från första stund. Åååh vad det värmde i fasters hjärtat! Alexander kunde inte bärga sig tills farfar hade satt ihop trehjulingen och han försökte hela tiden hjälpa till så att farfar skulle få ihop den fortare. Lilla trollungen. När farfar äntligen fått ihop cykeln så var Alex och trehjulingen oskiljbara! Han cyklade som en galning och dagen till ära så fick farbror Kristoffer faktiskt låna plastmoppen och åka bredvid han också. Det blev ett bra kalas och Alexander är, trots sina numera två hela år, fortfarande fasters lilla bebis.