.

Magsjuka?

Helvetes natt var det inatt! Varannan timme vaknade jag och fick springa upp på toaletten. Tror att Alexander smittade sin faster med förskolebaciller sist vi sågs. Har mått illa och det har känts som magen är ut och in vänd hela veckan men igår och inatt var de värsta på hela tiden. Trodde hela inälvorna skulle komma ut, det fanns liksom inget stopp. Idag blir det matstrejk, endast vätskeersättning och kanske lite lite blåbärssoppa. Nu ska jag allt få stopp på det här sjukeriet! Usch, magsjuka är inte roligt. Får se om jag lyckas ta mig igenom dagen utan att tuppa av utav utmattning.


En ond cirkel.

Sov som en kratta inatt, grubblade och oroade mig för sommarjobb, hur det gick på senaste tentan, mattekursen del två, och till sist oroade jag mig över att jag inte kunde sova. Snacka om att hamna i en ond cirkel. Strax är det dags att bege sig till skolan för att starta matte delkurs två, den handlar om sannolikhet och statistik vilket är det svåraste som finns typ. Jag ska verkligen slita arslet av mig och ge mig fan på att försöka klara denna delkurs också! För att ytterligare känna att jag lever ska jag ikväll pallra mig iväg och träna också. Slita arslet av mig går dagens tecken i, ja..


4 månader.

Fyra månader fyllda med värme inombords. Du har fått mig lyckligare och kärare än jag någonsin varit förr. För varje dag som passerar växer min kärlek till dig, den finaste, mest underbara och genomsnälla killen jag någonsin träffat. Ibland måste jag nästan nypa mig för att förstå att du verkligen är min, och verkligen bara min pojkvän. Max K R Eriksson, you are amazing, and one of a kind. ♥


13 kilo ren och skär kärlek.

Fasters älskade underbara lilla trollunge. Vi hade det så roligt i fredags och lördags! Det har bara gått någon dag sedan vi sågs sist och jag längtat redan tillbaka till den gosiga lilla parveln. Alexander tyckte allt att det var riktigt skojigt att leka med faster och få all uppmärksamhet från mig. Faster älskar lilla Nils Åke Alexander mest av allt i hela världen! ♥

 

 


Halvdöd tjej writing..

Trött så ända in i Norden, allergisk (kliande ögon, täppt och kliande näsa och nysningar), omotiverad, träningsvärk, osv osv - you name it. Idag är nog den värsta dagen på länge, det är min tredje dag som vrålallergisk, ögonen är röda och sönderkliade, näsan likaså - sönderkliad, söndersnorad och sårig. Som grädden på moset ska jag med allt detta orka plugga till tentan imorgon, det kommer bli tufft! Nervositeten växer sig större och oron har satt klorna i mig, tänk om jag inte klarar tentan?! Fast på samma gång är jag glad, lycklig och förväntansfull! Imorgon efter tentan har jag långledigt tills på onsdag. När tentan är färdigskriven imorgon åker jag och myser med världens bästa bebis, min älskade lilla Alexander. Åh så kul det ska bli, fasters lilla hjärtegull! Bäst att jag sätter igång med pluggandet så att det blir fredag fortare. Håll tummarna för mig imorgon på förmiddagen, då klarar jag nog tentan bättre.


Skalleper.

Igår träffade vi den här söta tjocka lilla flickan, gosekissen Skalleper.


Susar förbi.

Dagarna bara susar förbi och ändå känns det som att jag inte hinner någonting. Just nu går mina dagar för det mesta åt till att tentaplugga, njuta av Max sällskap och sova känns det som. På fredag är det språktenta och direkt efter det åker jag till Stockholm för att mysa med fasters lilla älskling. Som jag saknar min trollunge! Det är över en månad sen jag såg Alexander, det är alldeles för längesen! Längtar som en tok efter att få leka, gosa och kramas med honom. Vill ha fredag idag! Nu ska jag fortsätta tentaplugga innan jag väcker min älskling och bjuder på lite frukost. I eftermiddag är det sista seminariet i skolan innan tentan och efter det åker vi hem till Max och spenderar den sista dagen tillsammans där innan han börjar jobba och jag skriver tentan.

Ciao!


Färdig!

Klockan är bara halv tio och jag är redan klar med allt som skulle göras idag! Helt otroligt vad mycket man hinner när man är ledig från skolan en hel dag och då är helt ensammen hemma. Jag har gjort min lektionsplanering, bakat en sockerkaka, plockat ur och i diskmaskinen och även kört den, hälsat på morfar och sist men inte minst skickat in lektionsplaneringen. Nu sitter jag och funderar på om jag ska göra något mer idag eller kasta mig på sängen och glo på tv istället. Det lutar åt sängen just nu. Imorgon blir det däremot ingen hemma-dag, utan då är det tvättstugan som gäller kl 7 på morgonen, sen är det bara att bege sig ut på jack- och solglasögon-jakt då jag är i stort behov av detta. Sen är det tidig sänggång som gäller då jag har en heldag i skolan med bland annat ett examinerande seminarium på torsdag. Nej, nu bestämde jag mig just för att stänga av datorn och krypa ner i sängen och titta på tv en stund innan det är dags att sova.

Tjingeling.

Lektionplanering.

Att göra en sådan har hela min dag gått åt till, och än är jag inte klar. Det är riktigt krångligt, men det är tur att det bara är ett utkast som ska lämnas in så att jag kan ändra det som jag inte blir helt nöjd med inom en vecka. Jag måste referera till en endaste bok och försöka få in någon referens under varje punkt så att de "ser att jag läst boken". Alltså måste man skriva referenser med exakt sidhänvisning och det innebär att jag måste ta både i början, mitten och slutet av boken. Jösses, ibland gör universitetet mig tokig! Nu ska jag återgå till att skriva så att jag blir klar innan jag ska åka till morfar och hälsa på ikväll. Jag ska minsann dammsuga boken efter perfekta referenser till min planering!


Kalla mig tokig om ni vill...

... Men här sitter jag och pluggar, såhär klockan sju på en lördagsmorgon. Det gäller ju att passa på medan Max fortfarande sover och det fortfarande är lungt och tyst! Lite senare ska vi nog ta en promenad, hand i hand, längs havet. Vi ska bara ha en lugn och stillsam helg så att jag kan vila och bli kvitt alla dessa envisa bacillusker som plågar mig. Nu ska jag återgå till "vägar in i skriftspråket".

Tjingeling.


Kurera.

Sjukdomen hann knappt försvinna innan den dök upp igen, nu som en rejäl förkylning. Snorar, nyser och snörvlar hela tiden. Jag kurerar mig genom att halvsova på soffan, gosa med Max junior, överdosera nässprej och trycka i mig vitaminer i form av c-vitamin och berocca boost. Förhoppningsvis gör det susen så att jag kan bli normal igen och inte snörvla och skrämma bort varenda människa i min närhet. Nu ska jag försöka trotsa snorandet och tröttheten och ge mig på plugg-läsandet.


Genast mycket bättre.

Kvällen idag blev genast mycket bättre när resultatet på mattetentan kom. Det visade att jag fått godkänt. Kunde inte blivit lyckligare, gladare, malligare eller stoltare! Tänk att jag klarade det! Nu ska jag somna med ett leende på läpparna och njuta av glädjeruset som denna godkända tenta gett mig.

Natti natti!


Otursdag.

Igår var det verkligen inte min dag. Det var en riktig skitdag! Det började med att mina och Max planer för dagen gick i kras. Då fick vi tänka om lite, så vi bestämde oss för att laga Max cykel som hade punka. Vi köpte ny slang och rundfilar för att laga den, så långt var allt väl. När Max filat ner det vassa och satt dit slangen skulle han försöka få dit däcket med hjälp av två skedar, och vad händer inte då? Jo, vi hör ett högt pys och så var det punka på den nya slangen! Shit satan, skedarna hade klämt slangen och gjort ett hål på den. Vi hoppade då in i bilen och drog iväg och fixade både ny slang och riktiga verktyg för att sätta på däck. Många kronor senare lyckades vi laga punkan och sen cyklade vi iväg och handlade till pannkakorna/crêpesen vi skulle göra till middag. Just i denna stund var allt frid och fröjd. MEN, bara några meter från min port vurpade jag med cykeln. Pang bom, jag slog i ben, axel, rumpa och arm plus att både solglasögon och byxor gick sönder. Aj! Där rök mitt goda humör och mitt tålamod. Ville bara lägga mig ner och gråta men det gjorde jag inte. Var tjurig, hade vrålont och var trött resten av dagen. Stackars Max fick stå ut med hemska mig tills jag däckade runt kl 19.30 på kvällen helt död. Jäkla skitdag! Idag är jag halvt mörbultad, dödstrött och snorförkyld igen. Känner mig less på allt. Less på att vara sjuk, less på att ha ont, less på att vara trött, helt enkelt ganska depp. Tänkte pallra mig iväg och träna idag, men jag orkar inte. Istället tänker jag sova bort allt skit så att jag är piggare imorgon igen!


Countryroad take me home.

Sitter på bussen påväg hem från min älskling. Jag sitter och njuter av att skumpa fram på en, för en gångs skull, varm buss och kila ut genom fönstret och se solnedgången. Det är riktigt mysigt!


 


Pissjägarn.

image description

Söta lilla kissen, kelsjuka pissjägarn.

 


Vårväder & Pizza.

Igår tog jag och min kära oss en mysig promenad, hand i hand, i vårvädret. Resultatet blev en härlig runda längs fyrisån på fyra kilometer, jag njöt av varje sekund. När vi kom hem tog vi oss en vilokvart i soffan innan vi drog iväg med bilen för att kika på Ikea och handla till middagen. Vi kom hem med massa doftljus och ingredienser till pizza. Vi gjorde en alldeles egen pizza till middag som vi åt framför tvn med massa tända ljus. Sen däckade jag, på Max arm, i soffan. Vid elva-tiden förflyttade jag mig till sängen och sov som en klubbad säl hela natten, med några kiss- och snytavbrott. Jag var helt slut! Som tur är så vet jag att sömnen gör mig gott, är på bättringsvägen nu så jag hoppas vara frisk på måndag igen. Tills dess blir det en lugn myshelg hos Max!