.

Kanske inte så piggelin.

Idag var det bara back to work! När alarmet på mobilen ringde klockan halv 5 imorse var jag inte speciellt pigg överhuvudtaget. Kunde inte somna igår natt så jag låg vaken halva natten tills jag insåg att nu ska jag upp om fyra timmar så det kanske är på tiden att jag somnar nu. Sen jobbade jag 7-13 och när jag kom hem stapplade jag fram till soffan och satte på tv sen låg jag där och sov tills mamma ringde och väckte mig vid fyra. Panik, kastade ihop lite saker och pappa kom vid kvart över för att hämta hem mig. Som pricken på i:et fick jag köra hem också, nyvaken och allt! ;) Pappa frågade om jag hade bråttom hem eftersom jag körde som en rallyförare. Ska snart ut och köra lite till så vi får väl hålla tummarna att jag kör lite bättre den här gången då.

Tjoosvejs, imorrn ska jag försöka bege mig ut och knäppa kort på alla små söta snödroppar som har dykt upp här på tomten bland all gammal snö!

Shoppiing

Igår var jag och mamma på stan och shoppade loss lite grann! Jag fyndade lite saker bland annat ett par nya skor, eftersom mina gamla innehåller fler hål än en ost, och nya brallor, japp nu äger jag två par iallafall (tre om man räknar med de jag lagade imorse). Är jättenöjd med allt jag skaffade mig. Bildbevis på allt som fick följa med hem kommer här!


Härlig fredag!

I fredags träffade jag Odett på stan och vandrade runt där ett tag sen tog vi tåget till Melissa för att ha en lugn skön filmkväll, trodde vi ja! Det slutade med att vi åt god mat, spelade twister och hamnade i ett snökaos. Jag hade super roligt och trevligt. Äh, jag låter bilderna tala lite för sig själva! :) Efter detta sitter det nu några få blåmärken på mina armar och ben plus lite träningsvärk i fötterna, jaa fötterna!



            


Bokat!

Aaaaah! Jag bokade halkbana idag på körskolan. Den 15 april, jag är redan nervös. Haha, jag åker kl 11.30 på morgonen härifrån Uppsala med en speciell buss. 12.45 börjar halkbaneutbildningen och håller på i 4 timmar. Jag kommer inte tillbaka till Uppsala förrän kl 18 igen. Usch jag vill inte åka men jag måste ju! Jaja, det går ju frammåt med körkortet iallafall. :)

Nu ska jag ladda kamera och telefon sen göra lite snabbmat, korv med bröd blir det idag, innan jag åker ner på stan och träffar Odett.


God natt..

.. såhär klockan kvart i 9 på kvällen. Ska upp tidigt imorrn på körlektion, sen ska jag hem och äta. Efter det vid två tiden bär det av ner på stan där jag ska träffa Odett själv för första gången sen i oktober tror jag. Long time ago. Runt klockan 4 tar vi tåget till Märsta för att umgås lite hemma hos Melissa. Sen tar vi sista tåget hem runt 12 på kvällen sen ska jag cykla hem också. Alltså, lång dag imorrn och jag är trött och har ont i mitt huvud. Nu är det bara att plocka undan lite i köket, borsta gaddarna och hoppa i säng.

God natt!

Saknar!

Jag saknar tussarna, så mycket att det gör ont, mina små älsklingar! 3 månader utan dom känns som en hel evighet. Vi diskuterade hundar idag på jobbet och det högg till i hjärtat av saknad när jag tänkte på mina små tussar! Bebisarna är så himla söta. Alfons är som en liten kanin, han hoppar iallafall lika högt som en, och Timmie han kommer alltid att vara min lilla tuss, ingen annan kan ta hans plats i mitt hjärta! ♥



Ankor och fåglar

Usch jag är livrädd för fåglar, varje dag när jag går förbi svandammen påväg hem från jobbet får jag typ lite panik och stampar lite extra hårt i marken när jag går förbi fåglarna. De där ankorna är inte rädda för nåt, man skulle kunna stå en millimeter ifrån dom och stampa och de flyttar sig knappt. Neej usch för fåglar. Visst är de kanske fina men blä så läskiga. Jag har hela kroppen på helspänn när jag går förbi svandammen och när jag går på stan själv, för där finns det många läskiga fåglar som får mig att stampa extra hårt i marken.


Körning

Hej på er allihop!
Jag har precis kommit hem från en körlektion, det gick ju superbra. Fattar mig inte på mig själv, varför är jag så nervös jämt för när jag ska dit? Det kan ju inte hända mer än att körläraren måste rycka in och bromsa.. Nu är det bara att jag måste ta mig i kragen och börja plugga teori på allvar om jag ska ha det där satans körkortet någon gång. Nu har Madeleine redan klarat det och Emelie har uppkörning på fredag, jag blir så himla avundsjuk! Blääsch på mig själv som är så lat. Haha, neej nu ska jag faktiskt ta och äta pannkaka till lunch, sen göra mat, plugga och plocka in tvätten i byrån - allt detta innan klockan kvart i 3 eftersom då måste jag ta bussen till jobbet. Inom kort kan jag lära mig att cykla dit så jag slipper åka så tidigt med bussen. Kanske kan kolla upp vägen dit i helgen om jag hittar någon att kolla den med.

Mmmm, nu väntar pannkaka med grädde och sylt!

Tänk.

Tänk så lätt allting var när man var liten, när något var läskigt kunde man hålla mamma i handen eller gömma sig bakom sina stora starka syskon. När man hade ont grät man och pappa blåste, så blev allt bra igen. När man inte orkade gå fick man rida på storebrors rygg eller pappas axlar. När man var sjuk blev man alltid nerbäddad i sängen och uppassad på. När man var trött så sov man bara, dag och natt. När man drömde mardrömmar kunde man lägga sig mellan mamma och pappa. Tänk så bra allt var när man var liten, jag funderar på att bli liten igen! Någon mer som vill hänga med på min resa till att bli liten igen?





Akupunktur

Kom nyss hem från jobbet och sjukhuset, har vart och fått akupunktur för andra gången i mitt tjugoåriga liv. Det känns så himla sjukt att man ska sticka nålar i kroppen på olika punkter så att man ska bli av med smärta. I mitt fall har det, som allt annat jag provat mot huvudvärken, inte funkat! Sjukgymnasten tycker att jag ska sova och slappna av mer, men ofta det är lätt att slappna av när man har tusen (okej, 10) nålar som sitter fast över hela ansiktet och nacken som dom vrider på var 15:e minut. Plus att jag var så otroligt kissnödig att jag trodde jag skulle spricka, jag låg där i en och en halvtimme och försökte slappna av. När det var över var det så skönt att jag nästan jublade att jag lyckades klara av det den här gången med. Nu ska jag ladda om krafterna så att jag klarar av akupunkturen nästa vecka igen, och de två körlektionerna jag har denna vecka. Det tar på krafterna att vara spänd och nervös inför allt som man måste klara av! Ska fylla på krafterna med lite mellanmål nu innan jag pluggar teori.



Båda gångerna har jag fått en nål just här, i handen, och det ilar riktigt mycket när de vrider på den nålen. Usch jag ryser bara jag tänker på det!


Vad hände?




Vart tog våren med den blåa himlen och plusgraderna vägen?

Buuuu för Telia!!

Hoppas jag iallafall. Är hemma hos min mor nu så nu har jag internet igen. Måste bara buua lite för Telia. Pappa beställde Telia bredband den 27 februari. Sen en vecka efter fick vi ett brev hem att vi hade avbeställt bredbandet, helknasigt, det var på fredagen och på måndagen efter kom det ett nytt brev att nu ska bredbandet fungera om åtta dagar. Från och med den 10 mars skulle internet ha fungerat, men... Först slutade hemtelefonen fungera, det tutade upptaget i en veckas tid och hade blivit någon sorts kortslutning. Telia skyllde på oss och pappa gick hem och bytte ut alla sladdar,  sen skickar Telia ett sms - "nu har våra tekniker kollat på problemet och nu ska telefonen fungera" Stört, skyller på oss och så är det deras fel, så är det alltid! Jaha iallafall så har jag, Daniel och pappa försökt i över en veckas tid att få internet att fungera, ringt till Telia och klagat och som vanligt skyllde de på oss igen.. Nu 13 dagar efter att vi fått bredbandet har Telias tekniker lyckats få ihop allt så nu fungerar både telefon och internet. Men fy blajjan för Telia, och alla andra dumma företag som är heeelt sämst på kundservice! Om det blir något mer problem nu vet jag inte vad jag tar mig till, jag kommer nog slita mitt hår av frustration! Så vi får hoppas att det blir problemfritt i framtiden, annars kommer vi få se en flintis Isabelle.


Utan internet!

Är fortfarande utan internet hos pappsen, men förhoppningsvid fixar jag det inom kort. Ska ringa till Telia ikväll tror jag. Måste fortsätta jobba nu.
Ha det bäst så länge!


13 mars

Hörni, det är ju Fredagen den 13:e idag igen, precis som förra månaden! Jag ville bara påminna er om det, haha! ;)


Fredag

Nu är det fredag igen och helgen är här. Ikväll och på lördag dag jobbar jag, sen är jag ledig på söndag. Jag känner att det verkligen behövs nu! Nu har jag jobbat från förra lördagen, alltså 8 dagar i sträck och min kropp säger ifrån nu, den orkar inte mer utan den behöver lite vila. Som tur är har jag ju sovmorgon idag och behöver inte gå hemifrån förrän vid halv 3. Nu ska jag ta och duscha och städa upp lite här hemma. Trevlig helg!

P.S. jag ser fram emot min lön redan fast det är typ två veckor kvar. Då kommer det kännas bra och då blir man lite extra peppad att jobba. D.S.

Är den påväg?

Jaa, våren kanske är påväg iallafall. Jag fångade minsann iallafall några blommor på bild härute. Vem vet? Våren kanske lurar runt hörnet och poffar väl ut när man minst anar det. Som sagt så hoppas jag på det lite i smyg eftersom annars kommer det bara bli mer snö och det vill vi ju allt inte?!


 

Aj!

Idag mår jag pissdåligt! Har ont i käken sen går det upp i huvudet, vidare ner i nacken och hela axeln! Det är knappt att jag klarade av dagen idag. Nu måste jag vila vila vila tills jag ska jobba imorrn eftermiddag. Fast jag ska först ut på en fototur om jag orkar. Hoppas jag kan finna styrka till det, men det ska jag nog, får gå runt kvarteret bara.

Någon som vill..

Någon som vill hitta på något på lördag eftermiddag? Jag slutar kl 13 så efter det kan jag hitta på nåt. Vad säger ni, ska vi "hitt på nå?"


Me looove!

Jag älskar den här blomman! Den här bilden togs på min födelsedag och jag har typ en miljon bilder på bara den här blomman som jag fick av farmor och farfar. Me loooove rosa blomman och min systemkamera!! Kärlek till min bästaste bästa kamera.




Kamerastativ

Förrförra söndagen när jag, för tredje gången, firade min födelsedag så fick jag ett kamerastativ från Leif och hans barn! Jättebra att ha när man ska knäppa fina naturbilder. Har inte hunnit inviga det än eftersom jag glömde det här hemma hos mor när jag åkte till min far sist! Har testat det lite grann men tack för det iallafall, jag blev superglad för det. :)



De ville inte vara med på kort, men fy på mig som tar kort och lägger upp här! ;) Zackarias gömmer sig bakom Nils och Leif och Emily skrattar åt honom och sa att nu kommer den här bilden upp på första sidan i expressen. Haha!


Snöö!

Både idag och igår har det varit full snöstorm och kanske lite smått kaos här i Uppsala! Nu på eftermiddagen har däremot snön börjat försvinna. Äntligen! Fast jag vågar inte hoppas på att det kommer bli vår nu eftersom när man precis börjat tro att det närmar sig våren vaknar man upp till snökaos. Men jag hoppas nog lite grann i smyg.

Såhär ser det ut här hemma idag, skulle egentligen ut på en fotorunda igår men jag var helt slut så jag stannade hemma och tänkte att jag skulle ta en runda idag istället men då var snön inte alls lika fin! Man ska alltid göra det första gången man tänker på det.




Hihi, jag kunde inte motstå att stoppa tårna i den vita orörda snön ute på balkongen :)





Orkidéer

Min farmor har världens finaste och största orkidéer, jag räknade alla blommor på en orkidée - 16 st! Ett smygtitt på en av dessa kommer här :)


Inget internet!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har levt en hel vecka utan internet eftersom pappa sa upp sitt internet och beställde nytt.


Förra måndagen började med att jag gick ut och skulle cykla till jobbet, vad tror ni jag möts av? Jo en cykel med punkterat bakhjul! Jag fick panik och gnällde lite sen sprang jag ner på stan och tog bussen. Resten av dagen jobbade jag och sen när jag kom hem packade jag mina väskor (alla 5!) och åkte till pappa. På kvällen får jag ett samtal från mamma, hennes cykel hade blivit stulen. Precis utanför jobbet där det är helt synligt och massa byggmänniskor. Helt sjuk att folk inte reagerar när folk snor cyklar rakt framför näsan på en. Tråkigt, men sant så nu är hon utan cykel.


Tisdagen innebar jobbjobbjobb och min arbetskamrat var sjuk så resurstanten satt där i stället. Haha, när hon ska svara på något som någon annan säger till henne säger hon alltid - Jaha jaja jasså jag förstår! ;)


Onsdagen  började med en körlektion sen promenerade jag därifrån till jobbet och kollade efter mammas cykel hela vägen, men såg den inte.


Torsdagen rullade på och det var som vanligt jobb och endast jobb. När jag kom hem hade vi fått ett brev från Telia där det stod att vi hade sagt upp vårat bredband? Va? Vi har inte ens haft något bredband där! Hel knasigt, men däremot har vi ju beställt ett nytt bredband därifrån eftersom vårt Glocalnet var skitdåligt rent ut sagt!


På fredagen fick jag skjuts av Maggan till körlektionen, första gången jag körde i stadstrafik och tro mig det är inte så lätt som det ser ut! Efter körningen vandrade jag hem till mamma och skulle hämta min punkterade cykel och gå med den till pappas jobb. På vägen fick jag nästan hjärtinfarkt av glädje när jag såg en exakt kopia av mammas cykel för att sen bli besviken igen när jag insåg att det inte var den. Väl hemma hos mamma fastnade jag och pappa hämtade mig efter sitt jobb istället. Vi åkte och köpte nytt däck och ny slang till cykeln. På kvällen glodde jag på tv medan de andra var på bio och åt onyttig pizza på kvällen.


I Lördags åkte jag och pappa tidigt och skulle fixa min, vad jag trodde var, punkterade cykel. När hjulet var borta konstaterade pappa och blängde lite på mig att det inte alls var punka på den. Hihi, ooops! (a) Men vi bytte iallafall allt efter att vi hade åkt och bytt storlek på det nya däcket som var för stort.


Söndag - jobb igen!


Igår, måndag, jobbade jag sen gick jag ner på stan och träffade Melissa och Bella en kortis innan jag gick hem till min kära mor och fick mina grejer.


Idag, tisdag, har jag efter mycket om och men äntligen fått en ny dator på jobbet och nu är det enkelt och lätt att jobba. Jag promenerade till jobbet idag i detta snöoväder och jag var som en snögumma när jag kom fram. Mitt smink hade kletats ut och jag liknade en tvättbjörn. Roligt eller hur? Snart ska jag göra ost och skink paj! Mumsigt värre.


Det var min vecka i korthet, kanske inte så intressant men skit samma! ;D


Tack, tack, tack!

Igår firade jag min födelsedag med mina kära vänner! De gjorde min lördag roligare än på länge. Vi började med att dricka lite bål och äta lite crustader med fyllning. Melissas fötter blev fulla och Odett trodde det var alkoholfri bål så hon tyckte Melissa var helt galen. När Sara sen kom åt vi ost och skinkpaj som vanligt hade Sara redan ätit men hon smakade iallafall. Efter det kom efterrätten - cheesecake, laktosfri only for you Melissa! Sara var miljövänlig och åt från Melissas tallrik hon också! ;) Sen flyttade vi oss några meter och satte igång med det vanliga, att spela alias. Det såg från en början ljust ut för mig och Odett men sen släpade vi efter och Sara och Melissa utklassade oss som vanligt. Jag tror dom fuskar, eller jag skyller på det iallafall ;) Mitt i spelet kom vi på att vi skulle knäppa lite kort - närmare bestämt 128 stycken. Många utav kortet är självportätt av Sara, hon tyckte det var bättre att ta kort på sig själv än på oss andra, är man snygg så är man som hon uttryckte på ett eller annat sätt. Efter lite mycket dricka körde vi igång - "jag har aldrig" och det gick lite sådär, Sara fick i sig lite för mycket dricka och vi gav upp efter ett tag. Haha. :) Några timmar senare åt de andra tre efterrätt igen och gjorde reklam - Isabelles cheesecake. Vid tolvtiden började de röra sig hemmåt eftersom Odett skulle jobba idag och jag skulle få främmande och fira min födelsedag ännu en gång.
Tacktacktack så jättemycket för allt! Ni är verkligen bäst! Puss på er tjejor.