.

Full rulle

Här är det som vanligt full rulle! Jag håller på in i det sista med förberedelser, idag är det bröllopsfotografering! Igår var det jobb och sen blev det utgång med Odett. Efter en dålig natts sömn, lite frukost (godis & chips), några samtal och pappersbläddrande är jag väl så förberedd som man kan bli inför photoshooten. Om vädret tillåter ska det förhoppningsvis gå bra. När allt är klart ska jag vara hundvakt kvällen, natten och morgondagen. Mina små mystussar kommer hit och jag ska pussa sönder dem. Det blir nog ett eller annat foto på tussarna också. :) Nu måste jag väl äta lite riktig mat om jag ska klara mig hela dagen!

Byebye!


sötnos!





Här är han, världens sötaste Liam! Jag föll pladask för hans stora blåa ögon. Han är så himla söt och urmysig! ♥ 


Baby

Idag ska jag äntligen åka och träffa lilla Liam! Det har skjutits upp så många gånger, lillen har hunnit bli två månader. Men nu finns det inget som kan stoppa mig. Minneskortet på kameran är tömt så det kan bli hur många bilder som helst på den lilla pojken. :)

Grönan

Gårdagen bjöd på många roliga åkturer, ösregn, bra sällskap och god (skräp)mat! Bjuder på en bild som Leif köpte på oss tre "barn".


Picture





Första dagen där, och den finaste utav alla, innebar första doppet för det här året!



Ett, två å tre. Yes på sista försöket satt den!


Best week ever!

Det här här varit den bästa (och på ett sätt sämsta veckan) på ett bra tag. Jag har ju jobbat skiten ur mig på både jobb och hemmaplan de senaste månaderna. Detta har resultat i bland annat plånboken och sen slog jag en signal till Uppsala universitet igår och hörde mig för lite angående min ansökan om byte dit. Tanten made my day, jag är numera en uppsalastudent! Yabadabadooo! ;D Jobbveckan har däremot varit väldigt tuff, dels med hårt jobb men också en massa annat.. Efter ett snack angående det känns det lite bättre. Snart blir jag upplockad av pappsen och Maggan sen drar vi till Thuns och shoppar. Morgondagen inleds med en bilfärd till huvudstaden och det blir gröna lund hela dagen! Wohoo, eller vad säger ni? :)

Bilderna från förra helgen kommer senast på söndag, nu har jag äntligen hittat kamerasladden! Oj nu måste jag kasta i mig en eller två pannkakor för snart ringer telefon. Ha det bäst!


Den stora frågan..



.. hur kan man såra någon, utan att själv bli sårad?


I´m going there!

Yes snart åker jag ut till sommarstugan där sol, bad, grillning, läsning och framförallt avkoppling väntar! Tjohooo! Självklart följer kameran också med. Jag lääängtar redan ut. :)

Bye bye!

I wanna go there




Jag vill ha semester och vara ledig och koppla av, sola & bada vid sommarstugan..


Besök

Om ca 3,5 timme kommer Fredrik, Annika (och bebben) hit och hälsar på för första gången. :) Jag har stressat runt här hemma och städat, torkat, bakat och möblerat om kartongerna som är kvar. Det kanske är första och sista gången de är här själva för snart kommer bebisen till världen. Whippii jag längtar ihjäl mig efter sötnosen (pojke eller flicka, vad tror ni?). Nu ska jag kasta i mig lite lunch som består av gurka och tomater. Gott eller hur? Senare ikväll ska alla barn med respektive till mamma och äta middag. Första gången hon har bjudning och jag är en gäst. Jag måste medge att det känns konstigt. I mitt rum ekar det tomt och direkt får jag er klump i halsen. Jag saknar mina älskade föräldrar. Det har varit skönt med eget boende men jag känner att det blir lite ensamt ibland. Min pappa och min mamma är världens bästa och jag är evigt tacksam för all hjälp och kärlek de ger mig. Kärlek till dom! ♥
Jag har förresten även varit hos tandläkaren idag och rälsen är här för att stanna, vi får helt enkelt vänja oss vid varandra.. Ibland är livet inte så lätt som man kan tro! Tjohej å hå, "det är inte lätt att vara människa" som en tant brukar säga ;)


(Bilder kommer, jag har lyckats slarva bort sladden till kameran..)

jag föll..!

jävla skit. jag ramlade igår med min cykel, klumpigt eller vad? det gööör ont. nu har jag ont på varenda punkt på kroppen, blåmärken och sår lite här och där. smart jag är! hoppas bara att cykeln fungerar ordentligt nu.. nu jobbar jag kväll tre dagar och det lockar inte eftersom jag vaknar kl 4 varje morgon automatiskt! okej, nu ska jag tvätta, ville bara klaga lite..

Billionaire



Denna låt har fastnat på min hjärna och jag går och nynnar på den hela tiden..

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire


Hard week

Det har varit en lång, tuff, rolig, jobbig, mysig och tröttsam vecka! Jag har glömt bort att äta om dagarna för att jag har så mycket som snurrar runt i bollen just nu. Många frågor, tankar och stoora frågetecken. Men life goes on, det väntar inte på att jag ska reda ut alla frågetecken eller hämta mig från sömnbristen som jag lyckats skaffa mig.. Idag har jag iallafall haft en mysig dag där jag med hjälp av mamma och Leif lyckats få upp gardiner och fyllt frysen med godsaker! Vi har även picknickat ute i parken bakom huset. En trevlig dag har det varit och nu är jag helt död så det är bara att försöka vila upp sig lite. Imorgon ska jag testfota bröllopskort på de blivande äkta makarna.. Sen är det ännu en tuff vecka som väntar!