.

I'm rich!

Wohoo! Jag har fått min första lön från båda jobbet plus att jag nyss har fyllt år. Det betyder - i'm rich!



P.S. eller kanske inte.. Man kan ju iallafall drömma lite! D.S.

Glömde

Jag glömde ju att visa hur jag såg ut i lördags. Här kommer två bilder, som är halvkroppsbilder, när jag blåser ut alla 20 ljusen på tårtan som mormor bakat.

 

P.S. Jag glömde bort att önska mig något här, men på morgonen önskade jag mig en sak. Den saken gick inte i uppfyllelse - eller det har inte gått i uppfyllelse än iallafall. D.S.

Bläsch!

Snart ska jag cykla iväg till körlektionen och sen ska jag åka och jobba igen. Usch, jag orkar inte men jag måste ju. Jobbet var roligt igår - vi spelade yatzy och en tant fick yatsy i första slaget och hade aldrig spelat det förut, då kan man verkligen snacka om nybörjartur! :) Nu måste jag fixa håret och sen måste jag nog åka..

Onsdag

Nu ska jag åka och jobba, är egentligen ledig hela veckan därifrån och hade bestämt att jag skulle jobba hela veckan på det andra jobbet men dom ringde och sa att det skulle vara något möte där idag och undrade om jag kunde komma in och jobba några timmar och snäll som jag är sa jag ja! Så nu ska jag dra på mig kläderna och på med lite smink sen cyklar jag till bussen och åker iväg och jobbar några timmar. Förhoppningsvis är det inte så mycket att göra..!

Små pojkar




Kolla va söta mina stora pojkar var när de var små. Jag tog det här kortet på ett kort hos farmor :) Tänk att de har varit så små, gulliga är dom iallafall! Folk trodde alltid att nr 1 (från vänster) och nr 3 var tvillingar men nej du det är dom inte men lite lika är dom allt på den här bilden!

Min födelsedag!

Jag ska försöka återberätta min underbara födelsedag som helt klart slår alla andra födelsedagar med hästlängder!

Dagen började med att pappa sjöng för mig och gav mig frukost på sängen, gullig som han är hade han gjort två stycken mackor som han hade skrivit 2 och 0 på - alltså 20 med kaviar. :) Fick två små presenter också, en hudkräm som luktade helt underbart gott och en burk med tuggummi. För er som inte vet det är jag tuggummi "narkoman", fick även ett superfint kort av min söta pappa där han hade tejpat fast 20 st tio kronor i rad. Sen var det ingen vila utan jag satte igång och röjde undan i mitt rum och dammsög, gjorde rent i mitt rosa badrum. Pappa fixade maten - pizza, och jag började med dukningen som jag inte kunde slutföra förrän mamma kom med lite tallrikar och bestik eftersom vi inte hade tillräckligt, 21 personer blev det hemma hos mig och pappa i vårt lilla blåa hus! När mamma kom dukade vi klart och sen hjälpte hon mig att fixa mitt hår och jag sminkade mig och gjorde mig klar. Vi fixade bål och lite tilltugg som vi bjöd på när alla kom. När klockan var två, gästerna skulle komma tre, ringer Fredrik och Annika och säger att deras tåg inte går så de kommer bli över en timme sena.  Jaha tänkte jag och fick lite smått panik att de inte skulle komma, sen hann jag inte mer än snyfta till en gång innan det ringer på dörren och farmor och farfar kommer en hel halvtimme innan utsatt tid?! Vi - jag, farmor och farfar sätter oss och babblar lite om allt mellan himmel och jord, och pappa och mamma fortsätter med förberedelserna. Sen ringer det på dörren och gästerna kommer på rullande band. Jag fick massor med fina blommor och paketen jag fick la jag oöppnade på ett presentbord. När alla kommit utom Fredrik och Annika säger jag varsågoda och alla rusar till matbuffén och tar för sig. Lite trångt var det med 21 personer i vårt lilla vardagsrum, men det gick. God mat var det, pizza och paj. Mumsigt värre!  En och en halvtimme sena dyker Fredrik, Annika och Daniel som hade hämtat  upp dem och de slänger i sig maten och sen är det presentöppning.  Jag fick en hel del grejer och allt var superfint, men framför allt fick jag... EN SYSTEMKAMERA! :D:D:D Jag blev grymt överraskad och den presenten överglänste allt annat! Jag blev så glad att jag i all lycka glömde bort att titta på resten av presenterna (a) Men jag är glad för allt jag fick! Tack allihop för att ni gjorde min födelsedag den bästa någonsin! :'D Vid halv åtta på kvällen började folk droppa hem och då återstod bara familjen. Pojkarna/Männen plockade undan och ställde tillbaka allt som det var innan och vi satte oss och glodde på Melodifestivalen med de snygga pojkarna i. Kunde kvällen slutat bättre? Nja svårt att tro det va!  Min tjugoårsdag var den bästa jag någonsin haft, bättre än jag någonsin kunnat tänka mig! Jag kan aldrig säga det för många gånger. :) Men ingen vila utan pang, bom back to reality dagen efter igen med jobb. 

                                    
Hedrad att få vara med på första bilden? O ja, det var det första han påpekade!

    


Imorgon..

.. kommer uppdatering om födelsedagen och dagarna därpå!
Jag bjuder på en fin blombild så länge.



Liten blir stor!

Idag är jag officiellt inte tonåring mer! Jag fyller 20 och jag måste ju medge att det känns jävligt bra när det väl kommer till kritan! Grattis till mig själv! :D Nu har jag inte tid med det här längre för jag ska fira min födelsedag!
WOOOHOOO grattis till mig!

20 februari

Idag är det endast en dag kvar tills jag fyller år, den här dagen ska jag spendera med att jag först nu på morgonen ha en körlektion sen ska jag gå hem till mamma och äta och fixa kläder tills imorrn. Ikväll ska jag jobba sen kommer jag förhoppningsvis bli hämtad vid 8 tiden och då bär det hem och då ska jag duka och fixa inför imorgon! :)
Sen får vi se om jag kan somna och få någon sömn som helst inatt, det lär ju bli ganska svårt eftersom jag vet att stora saker väntar imorgon.

Kanske hinner jag in här imorgon men om jag inte gör det så grattis till mig själv i förskott ;D

Önskelista.

Här kommer min önskelista, ej i nummerordning.

¤ Tallrikar, äger redan djupa och stora flata platta (eller hur jag ska uttrycka det), från min serie som jag samlar på
¤ Byxor
¤ Systemkamera
¤ Liten "fest" väska
¤ Vitt linne, det måste vara vitt ;)
¤ Glas i min serie, har redan 8 st vinglas och 4 drinkglas.
¤ Presentkort
¤ Pengar
¤ Kläder - jag vet att byxor och linne räknas in där men ändå!
¤ Hund, ja och då menar jag en livs levande hund. Okej då, en heldag med vovvsingarna då? Snälla?

Annars blir jag väl i stort sätt glad för allt jag får. Det här är saker som jag mycket väl kan få, så körkortet hamnar på en drömönskelista ;) Systemkameran gör nog också det förresten.. Vi får se vad jag får och som sagt blir jag glad för allt för det är ju tanken som räknas! Jag kanske lägger till och drar bort något men för tillfället ser önskelistan ut såhär :)


Kan inte fatta?

Jag fattar inte att om 2 ynka små dagar är jag 20 år?! 20 år, systemmyndig och borta från tonåren, jag blir verkligen vuxen! Det ni, det är inte illa! Aaaah jag har ju som sagt lite åldersnoja eftersom jag känner mig inte som 20, för när jag var liten och mina bröder fyllde 20 tyckte jag att de var så himla stora och jag är ju inte alls så stor..?
Det kommer säkert kännas bra när jag väl fyller men nu är jag lite nojig. Jag ska baka muffins nu, chokladmuffins och tigerkaka :)

Fynden

Här kommer en bild på det jag hittade i måndags. :)





Två stora stickade koftor, ett par brallor, 9 par strumpor, Leggings (till min födelsedag), en blus. Sist men inte minst var det 2kr rea på tuggummi, så jag slog till ;D Allt detta för en tusing, jag är iallafall nöjd och jag fick mycket för pengarna! Det är inte sista gången den där affären ser mig, synd bara att jag inte hittade någon jacka, men det får jag ta en annan gång då.

Förberedelser inför den stora dagen

Ja just nu håller jag och några till på med förberedelserna inför min 20 års dag. Hinner inte så mycket mer än jobba och förbereda. Men imorrn är jag ledig och då lovar jag bilder på fynden jag gjorde imåndags. Jag blev lite fattigare kan man säga men fick ändå mycket för pengarna. Nu måste jag kolla ut vilka sorts muffins jag ska baka imorgon sen bär det av till affären där jag ska inhandla mat och och tillbehör till kalaset :)
Håll ut tills imorrn för då kommer önskelista till lördagen och bilder på fynden.

Tjooohooo!

Shoppingkväll

Ikväll blir det shopping, ingen pengagräns. Måste fräscha upp mig lite grann. Det ger jag mig i för tidig födelsedagspresent! Tycker jag är värd det nu när jag inte mått så bra på senaste tiden. Nu ska jag må bra igen, jag tvingar mig själv att må bra. :) Jag längtar tills jag står där med kläderna i handen och drar kortet så det svider i pengakassan. HAHA, jag låter lite galen när jag skriver så. Det här stannar mellan oss va? ;D Bilder och shit från shoppingen kommer imorgon eller på onsdag det beror på när tiden räcker till!

Hej hopp!

Idag har jag vart och jobbat lite extra eftersom jag inte hade så mycket annat för mig och jag jobbade in torsdagen eftersom jag ska vara ledig då och förbereda inför min födelsedag på lördag. Jag kan inte fatta att jag fyller 20 år om mindre än en vecka. Åldersnoja redan vid 20 års ålder?! :O Jag blir en gammal gumma. Usch gud så jag tänker, lika bra att sluta nu innan jag blir knäpp! Nu ska jag äta kyckling och ris och imorrn efter jobbet ska jag åka och köpa ny jacka, om jag hittar någon, och lite andra nya kläder lagom till födelsedagen.

Speciell lördag?

Jag har jobbat 7-13 idag. Jobbade till kl 20 igår så jag somna inte förräns ganska sent igår och skulle upp tidigt idag så jag sov i typ 2 timmar när jag kom hem. När jag kom hem hade min snälla söta mamma ställt en alla hjärtans dag present till mig på köksbordet. :) Jag blev överlycklig för jag trodde inte att jag skulle få någon present idag. Men i övrig har den här dagen inte vart så speciell utan som en helt vanlig lördag..

  

Är inte min mamma gullig som gjorde så fint? Tack kära lilla mamma! En sån här sak gör verkligen hela dagen guld värd, det glömmer jag inte i första taget.


P.S. Tussen blir 2 år idag :) D.S.

Alla hjärtans dag



Glad alla ♥-ans dag på er allihop!

Fredagen den 13

Ja, idag är det den såkallade otursdagen så om något dåligt händer idag - skyll på att det är fredagen den 13 vet ja!
Personligen tror jag inte riktigt på det där med att bara för att det är fredagen den 13 så ska man ha extra mycket otur och akta sig för att gå under stegar och sådant strunt. Jag tror att det är så att man inbillar sig att man ska ha extra mycket otur och just därför är man lite mer klumpig och nervig än vanligt!
Min fredag ser ut såhär: Först och främst ska jag försöka pilla i mig lite piller eftersom jag inte är riktigt frisk idag heller och sen ska jag göra mig klar och promenera till pappas jobb. Sen får jag skjuts till jobbet, jobbar några timmar, blir hämtad och åker hem och glor på tv och vilar för imorgon börjar jag 07.00 på jobbet så jag ska upp vid 5 tiden, så det blir som sagt tidig sänggång ikväll! Nu väntar c-vitamin och nässpray.

Trevlig otursdag!

Önskar

En sån här dag när man ligger hemma i sängen och är sjuk önskar man att små tussarna var här. Jag har inte sett dom sen julafton och jag saknar ihjäl mig efter dom! Kolla så ful, men lycklig jag är på den här bilden för att jag får ha mina tussar! ♥


Somrig julklapp!

Jag har ju glömt att visa en sak! I julklapp fick jag en par jättesnygga tofflor av Fredrik och Annika när de kom hem från Thailand. De är så gulliga, jag älskar brunt och rosa så då hade de köpt ett par åt mig i de färgerna. :)



Kanske inte så jätteintressant, men jag tyckte det var gulligt iallafall! :)

Sjukling.

Idag blev jag hemma från jobbet så att jag kan vila eftersom jag är en liten sjukling. Jag måste vara frisk imorrn eftersom jag jobbar på det nya jobbet och jag har ju inte numret till sjukskrivningen. Men vi får hoppas att jag blir lite bättre idag genom iproppning med alla möjliga vitaminer tabletter och vila! Lika bra att börja nu med alvedon, c-vitamin och näspray till frukost.

Hej svejs!

P.S. I love you!

Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen och snorade som en gris men jag hade ju körlektion idag så jag pallrade mig dit och körde sen jobbade jag lite men valde att gå hem lite tidigare eftersom jag inte känner mig helt kry.
Väl hemma la jag mig i soffan, åt jag glass och kollade på P.S. I love you, väldigt bra film måste jag säga! Rekommendas starkt!
Nu ska jag vila lite så att jag kanske blir frisk tills imorrn, hoppas på det iallafall.




Tuff helg!

Att jobba i helgen gick väl helt OK, fast det var en extra jobbig helg eftersom på lördagen var en tant sjuk och vi var tvugna att ringa joursköterskan. I söndags när jag jobbade med en tjej som gick delad tur så blev hon magsjuk så jag var i stort sett själv på 10 boende. Som tur var klarade jag det galant och fick lite hjälp av en tjej från andra sidan. Men snacka om att jag var trött igår. Jag somna som en stock när jag kom hem men jag blev väckt efter endast 30 min av pappa som ringde eftersom han skulle komma och lämna mina grejer. Sen kom mamma och Leif hem och då blev det ingen vila och ingen ro förrän klockan var 9 så då somna jag igen. Men det fick jag lida för inatt, vaknade kl 1 och hade vrålont i magen sen låg jag vaken i 1-2 timmar och somnade sen om men det dröjde inte länge förrän klockan ringde och det var dags att gå upp..!
Nu har jag precis läst ut en bok som Ludmila lånat ut åt mig. Nu ska jag bläddra lite i teoriboken och försöka klura ut vad jag ska få göra imorrn på körlektionen. Jag har inte haft en körlektion på tre veckor nu, jag har ångest för imorrn, tänk om jag glömt bort allt?


Ny bil

I loooove vår nya bil! Etta på önskelistan till min födelsedag är körkort. Kanske inte så rimligt eftersom jag fyller om 11 dagar men man kan ju alltid önska. :) En sak kan jag lova och det är att pappa inte kommer att få ha sin bil ifred när jag har körkortet!


Ja, tack!




Snö är fint, det tycker iallafall jag. Man kan ta många fina naturbilder när det snöar!

När jag fyller år ligger en systemkamera på toppen av önskelistan, så alla jag känner - en systemkamera tack. Mamma, pappa, Daniel, Kristoffer, Emma, Fredrik, Annika, mormor, Bernt, moster Monica, morfar, Eva. Hm, hur mycket blir det var? Ca 375 kr? Ja tack! ;D

Inbyggd väckarklocka?

Jag tror jag blir tokig på mig själv! Jag måste ha en väckarklocka inbyggd i mig för jag vaknar alltid, och då menar jag verkligen alltid, innan kl 7 på morgonen. Igår jobbade jag och gick inte och la mig förrän vid 23.30 och då tänkte imorrn ska jag sova länge eftersom jag börjar ändå kl 13. Men nej jag vaknade exakt 05.53. Jag fattar det liksom inte. Vad ska man göra åt saken? Förslag någon?
Nu ska jag äta frukost och sen göra mig klar och jobba 13-21.15. Idag ska det tydligen komma en annan vikarie som gått på Lundellska, Josefine heter hon. Vi får väl se om jag känner igen henne - jag tror att det var en tjej som jag och någon annan visade runt på skolan när hon började ettan och vi var tvåor. :) Det återstår att se om jag har rätt, rapport kommer kanske imorgon kväll om jag hinner eftersom jag jobbar imorrn med och sen ska jag åka med mamma till pappa och hämta mina grejer.


P.S. Jag håller tummarna för att jag får vara ledig på min födelsedag! Jag jobbar på saken ;) D.S.

Gått, kört...

Idag tog jag en dag ledigt eftersom jag har jobbat hela veckan och ska jobba imorrn och söndag också.  På morgonen innan frukosten, vid typ kl 7, tog jag och pappa en promenad och vi träffade Matte som var påväg till jobbet. När vi kom hem lyxade vi till det och åt frukost i vardagsrummet för en gångs skull. :) Igår när jag kom hem hade jag fått mitt nya körkortstillstånd så idag tog jag en runda i nya bilen. Men innan rundan med nya bilen lastade jag och pappa sopor i bilen och kastade dem. Ja sen så har vi vart ute i snön och fixat och trixat. Till middag belv det mumsig tacos som vi hjälptes åt att göra.. Ja, det var i stort sett min dag det. Nu ska jag ut i snön och ta lite bilder på allt och inget!
Imorgon är det jobb igen som gäller, jag vill inte men jag måste ju. Blääsch! Trevlig helg på er allihop, ha lite skoj för mig också.

Första och andra hand

Hörni, just nu måste jag försöka överleva mitt liv med jobb och allt annat så då kommer bloggen i andra hand men jag lovar att jag ska skriva så mycket som jag kan. För min egna skull. :)
Designen på bloggen är bara halvgjord och jag känner mig inte klar med den men som sagt - när jag får tid!




Dålig uppdatering.

Förlåt för dålig uppdatering men jag har verkligen haft fullt upp. I måndags jobbade jag som skrivet, sen åkte jag hem och packade sen plockade pappa upp mig påväg hem från jobbet. Väl hemma åt jag, tvättade och fixade lite sen var klockan redan nio och det var dags att börja varva ner och lägga sig. Tisdagen började med att jag snoozade 10 min på morgonen eftersom jag var så himla trött! Men men runt kl 5 gick jag upp och åt frukost och gjorde mig klar och stressade så mycket att jag glömde gymkläderna så gymträningen uteblev denna vecka med. Fy Isabelle! Efter jobbet tog jag bussen hem till farmor och farfar och fikade lite, åt och senare på kvällen kom även Joel och Matte dit. Joel var så himla söt! Han har blivit så stor nu, han är 4 hela år. Stackars Joel hade åkt pulka i sunnerstabacken och det var ju bara is i backen så hade en annan pojke ramlat över Joel när de åkte så han hade hela ansiktet fullt med sår. Usch! Ja, när jag kom en slocknade jag i fåtöljen så då var den dagen över.
Imorse fick jag skjuts av pappa till jobbet. Idag var det lite sorgligt för igår hade en gubbe dött, jag kände ju inte honom så bra eftersom jag nyss börjat jobba där men för en vecka sen när jag såg honom så var han pigg och rask och en utav de få som gick helt själv och skötte allt själv. Man ser hur fort det kan gå ibland, men det kan vara skönt också så att man slipper lida. Sen var det även ett x antal boende som var trotsiga och vägrade äta, dricka och överhuvudtaget gå upp ur sängen. Så kan det gå ibland.

Jaja, nu ska jag snart ta en biltur i nya bilen till affären med pappa. :) See you soon!

Jobbjobbjobb

Mina jobb tar livet av mig, jag jobbar - sover - jobbar - sover. Men igår var jag hemma, men tro inte att jag kunde slappa för det nej! Igår var Fredrik här och pratade om Thailand plus en del drös släktingar. Mer ingående om detta kommer lite senare. Måste packa nu, pappa hämtar mig om mindre än en timme och jag har bara packat en tröja! Måste skynda mig nu.