.

Snart

Om ca en timme kommer Odett och hämtar mig så beger vi oss till Melissa.. :) under dagen har även den första snön kommit, usch för den! Nu är det kallt och blött ute så jag får klä på mig mycket...
Här kommer lite bilder från förberedelserna inför festen.


Påklädd och klar för att åka i mitt oranga hår, det syns inte så bra..


                                    
Oranget nagellack matchar håret.      Strumpbyxor med spöken på, svart vitt.

Halloween

Ikväll smäller (eller gäller det ;) ), äntligen är den här halloween festen hemma hos Melissa. Vi ska klä ut oss och leka och inte vet jag vad vi mer ska göra, men det återstår att se.. Vi ska spendera natten där hemma hos Melissa i Märsta också och så åker vi hem imorrn. Jag antar att det inte kommer att bli mycket sömn inatt så det är bäst att man vilar lite på dagen idag så att man inte somnar mitt i lekarna (som den gamling man är) ;D
Nu ringer telefonen här så det är bäst att svara, mer uppdatering kommer kanske senare..!

Förbannelse?

Jag tror faktiskt lite smått att det vilar en förbannelse över mig och mitt "gäng". Varenda gång vi ska göra något tillsammans, typ träffas hemma hos någon eller så, så är det alltid något som händer.. Antingen blir någon sjuk, ska bort eller får andra förhinder. Jag tror inte att det har varit en endaste gång det senaste året som allting har flytit på felfritt när vi ska träffas.. Det är konstigt alltså?! Jag tror helt enkelt, i dessa halloween tider, att det vilar en förbannelse över oss!
Tro det eller ej men så är det nog..

Namnsdag.

Grattis till mig själv som har namnsdag idag :) Jag vaknade kl 06.15 eftersom jag råkat sätta på alarm då. Sen innan mamma gick hemifrån så fick jag örhängen i namnsdagspresent. :D
Igår så färgade mamma mitt hår orange, så nu ser jag ut som en morot i håret. Men jag gillar det, jag bryr mig inte om vad andra tycker om det. Huvudsaken är att jag gillar det!
Bild kommer senare.

Före detta hus

För någon dag sen när jag var ute och övningskörde med pappa så bestämde vi oss för att åka förbi gamla huset för att se hur det såg ut. Usch det var sorgligt att åka förbi där. :( alla minnen kom tillbaka och det såg inte alls lika fint ut nu som då när vi bodde där..! Dom hade byggt staket på framsidan och tagit bort vår fina blomma. Satt upp två stora paraboler på våran fina baksida.. Neeej man blir nästan tårögd när man tänker på det.
Men det är ju inte vårat längre så vi kan inte tänka mer på det nu. Vi har ju vårat nya fina hus som vi har rustat upp till tredubbla priset, enligt mig!


 Vårt före detta fina hus på den tiden då vi ägde det..

En udda kostym.

På fredag ska jag på Halloween fest som jag skrivit i tidigare inlägg, och jag har bestämt mig för att jag ska klä ut mig till zebra. Det är ju inte precis en typisk halloween kostym, men kan man vara t ex ävla eller feé så kan man väl vara en zebra tänkte jag. ;) Jag hade precis köpt en "zebra" klänning när jag började tänka på olika kostymer som man kunde ha och då skämtade jag lite om att jag skulle vara det. Alla som jag sa det till tyckte det var en bra idé att vara zebra så jag bestämde mig för att vara det, eftersom jag inte ville köpa massa nya saker för mycket pengar som man i stort sätt bara använder en endaste gång.
Jag tycker att huvudsaken är att man klär ut sig, det är ju trots allt tanken som räknas! :)


Kopparblond

Ikväll gäller det (förhoppningsvis) jag ska färga mitt hår kopparblont, Oranget. Lite märkligt kanske att man vill ha oranget hår, men jag har tänkt på det länge fram och tillbaka och då kom jag fram till att jag vill testa iallafall.. Har sett många bilder på folk med oranget hår och kom fram till att: det faktiskt är rätt snyggt med blåa ögon till oranget hår.
Att bero oranget hår och blåa ögon så kände jag faktiskt en pojke med just oranget hår och blåa ögon när jag var liten, Charlie hette han. Undrar vad han gör idag..? Jaja skit samma.
Tiden tills ikväll ska jag fylla med att bland annat kolla efter en bil på blocket.. :) 


Seg dag

Den här dagen, idag, har varit väääldigt seg. Gick upp vid kl 05.15 och åt frukost, duschade och sen åkte jag med pappa till jobbet och han släppte av mig hos mamma. Sen dess har jag inte gjort så mycket.. Läst lite, Spelat, Ätit blåbärsfil och flingor, Glott på tv och nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen.. Det var min hittills tisdag det. Ikväll kanske det händer lite mer iallafall, ska tvätta sen får vi väl se om jag hinner med något annat oxå.


vet inte..

jag vet inte vad jag ska ta mig till...?

En liten olycka..

För ungefär en vecka sen så hände det en liten olycka här hemma...




.. och Rachel blev huvudlös. :(

Lite från 24 års kalaset



Mitt kort till Kristoffer: Liten söt Kristoffer, 1 år eller så.

  

Fler kort kommer senare, de ligger på mammas kamera.

Före och Efter bilder

före och efter plattomläggningen..

 


Plattomläggning.

I helgen har jag hjälpt pappa att lägga om plattorna vid "stora" ingången. Från lördagsmorgonen kl 8 tom söndagsförmiddagen, det tog alltså hela helgen.. Vi bar plattor, satte kantstenar, skottade sand, spolade plattorna med högtryckstvätten (klumpig som jag är blev jag dyngsur och fick byta byxor 3ggr :P), borstade bort mossa med stålborste, la tillbaka plattor och "vattnade" sanden., m.m.
Efter att vi precis var klara och skulle åka så kom farfar på fikabesök, sen åkte vi runt till olika affärer och köpte lite saker. Vi började med att åka till pappas jobb och hämtade en plåtbit, sen blev det Bauhaus där vi skulle köpa fogsand, men det slutade med att vi tittade på golvplattor och väggfärger istället. Vi åkte sen vidare till ÖB där jag köpte 3 st nya tavlor som jag ska sätta upp när jag målat om här hemma. Rusta var nästa station där vi skulle köpa ett nyckelskåp, men det var tydligen slut :( Sen åkte vi till plåtslageriet där vi fixade plåtar till grannen.. Pappas kompis Rolle, hans dotter och deras hund va oxå där. Väldigt söt vovve. :)
Jag var helt slut när jag kom hem, men efter lite middag och tv tittande så började jag rita upp hur jag skulle göra om på min våning.. Roligt roligt!

Okej, nu känner jag att den här texten är helt osammanhängande, jag fattar knappt själv vad jag skriver så jag slutar här..



Vänskap

Tack för att du är min vän!
Det är inte alltid vi är tipp topp tillsammans men du finns ändå alltid där när man behöver dig.
Vi har känt varandra i 5 år nu och du har alltid funnits där, i stort sätt varje dag i 5 års tid har vi umgåtts.
Och nu ska du kanske flytta härifrån?
Hur ska det gå? Vad kommer hända med oss då?
Jag hoppas att vi ändå kommer kunna träffas, det kommer kännas konstigt
att du inte kommer att finnas här hemma varje dag utan några timmar bort.
Vill bara säga att:
Jag älskar dig!



Dregelvarning!

Igår skulle jag ju som sagt till tandläkaren, bettfysiologen. Hade lite smått panik för att gå dit själv så jag smsade min kära vän Odett och hon ställde upp och följde med mig dit! Tack, det betydde mer än vad man kan tro för mig..
När jag gick av bussen på stan igår såg jag Jimmy från gamla klassen, men han såg inte mig och han rusade fram så jag hann aldrig prata med honom. Sen mötte jag upp Odett som stod och pratade med Maria som oxå gick i vår gamla klassen.  Snacka om reunion. ;)
Odett och jag gick till bettfysiologen, jag fick min bettskena och nu håller jag alla tår och fingrar på att jag ska bli frisk! Tandsköterskan sa även att man kan dregla i början när man precis börjat använda bettskenan. Så dregelvarning utfärdas! ;) Efter det gick vi och åt hambugare på buger king, och Odett släppte en och annan bomb, eller rättare sagt överraskning. Men, jag är glad så länge hon mår bra! Sen tog jag bussen hem och gjorde middag till pappa och sen kollade jag på gamla Beverly Hills avsnitt på TV400.
Vid 22.30 tiden la jag mig i sängen för att läsa lite och sen få vad jag trodde en god natts sömn, men tji fick jag. Vaknade kl 03.05 inatt. Gick upp på toa och sen tillbaka till sängen. Låg sen vaken och vred och vände mig i 2 timmar(!!!) innan jag äntligen somnade igen. Gick upp igen kl 7. Inte mycket sömn att skryta med.

Dålig uppdatering..

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp! Skriver lite kortfattat vad som hänt..

Kristoffers 24 års kalas, i måndags, var jättejätteroligt och trevligt. :) Träffade lite släkt och mina små älsklingar, Timmie och Alfons. <3

Tisdagen spenderade jag med Odett på stan. Köpte orange hårfärg, Odett provade massa kläder och köpte även några plagg.. Sen åkte jag hem till pappa på eftermiddagen. 

Igår var jag som vanligt på föreläsning på akademiska, sen promenerade jag hem till mamma och hämtade min jacka som jag glömt där. Åkte hem med pappa sen och åt sen åkte vi vidare till soptippen och kastade 6-7 säckar med löv och massa annat. Vråltunga var dom!

Idag ska jag till bettfysiologen och få bettskenan. Jag är nervös! Har tandläkarskräck! :( Ingen hade tid att följa med heller, men det kommer säkert gå bra ändå..

Bildplock från igår

Rulltårtan innan den "rullas", Sockerkaka med smörkräm,       
                   

Chokladbollar,                      Äppelkaka      
 

Grattis Kristoffer <3




Grattis Kristoffer som blir hela 24 år idag! <3

Ursäkta bilden, hade ingen annan på den här datorn
 och den andra är lite halvt sönder! =/

Bakning

Idag är det bakning som gäller. Ska baka till Kristoffers 24 års kalas som är imorrn. Drömrulltårta och kokosbollar/chokladbollar. Sen så ska jag och mamma kanske med Daniel till IKEA också och kolla på gardiner mm till nya lägenheten nu när han fått sina möbler.
Det är bäst att jag går nu så jag hinner med allt!

Man tager vad man haver.

Förresten så hade jag en utav de nya klänningarna på mig idag som jag köpte. Det var den som jag själv tyckte var förstor, men det är liksom inte själva klänningen som är stor utan det är en väst som är fastsydd på klänningen. Det är västen som är förstor så jag ska sy upp den lite grann. Det är ju bra det. Då slipper jag skicka tillbaka, det är så jobbigt! För tillfället så har jag inte hunnit sy upp västen så jag tog två hårnålar och satte fast på västen, "nålade" upp den, så att den satt lite högre upp. Tokstolla som jag är, men.. Man tager vad man haver. Right? :D


uppnålningen av västen ;)

Mel-issa

Kom för ett litet tag sen hem efter Issa (jag) och Melissa att spenderat, vad som kändes som en evighet, några timmar på stan. Vi hade roligt, vi hann med att köpa present till Odett, Kristoffer och gå till apoteket. Vi snokade runt i nästan varje affär som finns i Uppsala stad centrum efter halloween kläder. Fanns typ inga. Vi hann också med att träffa på Bella och hennes 'kompis' x 2. När klockan var typ halv 4 var vi helt slut och gick och satte oss i en skoaffär och vilade lite. Sen tog vi en promenad längs ån innan vi skiljdes åt. Hon vidare till Petra och klassmiddag och jag hem till mitt ljuva hem. Nu ska jag glo på tv och vila lite innan mamma kommer hem och då ska vi synda och äta lite kebab. :)

P.S. jag har vrålont i fötterna :( D.S.

P.S. 2. Jag är stolt, jag har inte ätit en enda minut. Fast jag tror jag ska gå och äta 10 minuter nu. D.S. 2


Mannekäng

Jag äntligen fått mina kläder nu! :D Så nu har jag lekt mannekäng för mig själv och provat alla kläderna. Allt passade utom en klänning som var lite för stor. Ska mannekänga lite mer sen när mamma kommer hem och visa henne och fråga vad hon tycker, om jag ska spara allt ändå eller skicka tillbaka den klänningen! Nu måste jag gå och städa upp alla de nya kläderna som jag lagt, eller kanske snarare kastat, på golvet när jag provade dem..


Allt bra roliga





Jag och de här två knasbollarna hade en väldigt oseriös konversation
 på msn igår. ;)
Dom är allt bra roliga dom!

Promenix.

Jag har precis kommit hem från en trevlig liten promenad. En bit in på promenaden ringde även Melissa mig och så pratade vi lite granna. Vi två har tillsammans gjort upp en "pakt" att vi varje dag måste gå, 5 minuter för varje godisbit vi äter och 10 minuter för varje kakbit. En ganska bra deal tycker jag för då tänker man på vad man äter innan man stoppar det i munnen plus att man får motion. Jag hade sparat mina 20 minuter från igår till idag och medan jag ändå var ute och gick så tog jag en extra runda. Jag ska se till att jag inte stoppar i mig några fler minuter idag. Vi får se om Melissa också håller sin del av löftet idag. Får kolla upp det imorrn när vi träffas innan hon ska på klassmiddagen på kvällen.

Nu ska jag ringa pappa och fråga om han ska komma med klädpaketet på sin lunch eller om vi ska ta det en annan gång. För vi glömde nämligen att hämta ut det igår när vi övningskörde. :(


Halloween klädsel?

Nu är det såhär att jag ska på halloween fest i slutet av månaden och jag har tänkt så det knakar i hjärnan, men jag kommer inte på något som man kan klä ut sig till. Hjälp mig någon? Jag är öppen för alla förslag, fast inte spöke eller häxa.. Vad skulle du klä ut dig till om du var jag? ;)

Uppdatering och rensning.

Igår efter att jag hade varit på föreläsningen, med sänkt medelålder till 30-35+, så gick jag och hälsade på mamma på hennes jobb i typ 10 min. Finns inte mycket att göra där precis. Sen åkte jag hem och åt middag. Lite senare kom även världens bästa Daniel hem hit :) Vi höll på och fixade och trixade med mammas nya dator. Uppdaterade virusprogrammet. Sen när vi äntligen var klara med det så var Daniel världens snällaste och hjälpte mig att rensa min dator och uppdaterade massa där också. Han är så snäll så. Jag bjöd även honom på middag som tack för hjälpen. Kanske kommer han ikväll med? Han skulle höra av sig idag på dagen. Hoppas han kommer för vi hade så roligt! :D

Idag när jag vaknade och kollade på mobilen fick jag en glad överraskning, Sofia hade smsat mig! :) Hon frågade om vi kunde träffas snart, vi har inte träffats sen skolan slutade. Hon har vart så upptagen med jobb och jag med annat på mitt håll. Vilken skandal! Saknar faktiskt henne och de andra i "gänget" från skolan. Vi träffas förhoppningsvis någon dag framöver snart! Men först, ikväll ska jag övningsköra och hämta ut mina kläder som kommit, äntligen!

Blir galen!

Jag tror jag blir galen. Har letat på alla sidor som finns efter någon kurs som jag ska kunna söka, men jag hittar inte en endaste liten kurs som jag vill läsa. :( Det verkar typ bara finnas ekonomikurser eller typ 3 års långa program. Jag känner inte riktigt att jag är beredd att spendera 3 år av mitt liv för att läsa en kurs som jag inte ens är så intresserad av. Förhoppningsvis hittar jag kanske någon intressant kurs innan dagen är slut eftersom det är sista dagen att söka idag.. Bäst att forsätta leta nu. Eftersom om ca en timme måste jag börja dra mig mot 3 timmars lång föreläsning..


Jag och mitt hår.

Nu kommer det en ny bild på min nya frisyr. Den här bilden togs av mig själv förra veckan, den blev inte helt perfekt. Men men vad gör det om hundra år som man brukar säga!


Poliskontroll.

Ja, de senaste dagarna har det känts som om jag har stressat hela tiden. Men nu får det vara slut med det! Idag ska jag kolla efter lite utbildningar som jag kanske ska söka nu till våren. Har letat lite men inte hittat så mycket som är intressant, plus att datorn hänger sig var tredje sekund. Värdelöst! Ska även försöka hinna göra köttbullar idag innan jag ska övningsköra med pappa. Förresten att bero på övningsköra så övningskörde jag hela långa vägen ut till sommarstugan i lördags. Vi blev även stoppade för blåskontroll av polisen. Jag blev så nervös så att jag fick motorstopp! Ja, så kan det gå ibland. Men det var ju ingen fara vi var båda två lika nyktra och polisen var snäll. Nu ska jag gå och äta lite lunch, magen skriker av hunger. Skulle bara logga in lite kort på msn och prata med Kristoffer om hans födelsedag. Då passade jag även på att skriva lite här medans jag ändå hade datorn på.



sommarstugan i all ära!

Kortis.

Skriver här en liten kortis. Har egentligen inte tid med detta.. Idag ska jag till sjukgymnasten, och till morfar ikväll. Innan dess ska jag hinna äta lunch, baka sockerkaka x 2, förbereda middagen (korvstroganoff och ris). Ska hinna göra mig iordning också.
Nu måste jag stressa vidare, så går det när man tar på sig för mycket uppgifter på en dag!


Kommentera gärna..

Det skulle vara roligt om ni kan kommentera lite grann.
Ni behöver inte skriva mycket utan bara en liten rad..

Nu ska jag göra mig klar för jag ska åka till farmor och farfar och äta middag där, sen åker vi och byter bil med Daniel och sen till Matte för att hämta högtrycken. Klockan åtta bänkar jag mig framför tv:n för att se första veckofinalen i Idol. 
 Imorrn åker vi ut till sommarstugan och stänger av allting där ute inför vintern. Med andra ord har jag inte tid att sitta här längre. Hinner nog inte in här något mer innan måndag.

Så uppdatering kommer på måndag förmiddag förhoppningsvis! Ha det så bra så länge.

Hej svejs!


Förvirrande eller..?

Idag och igår har jag varit totalt helförvirrad. O, S och jag skulle åka och hälsa på M i hennes nya lägenhet i helgen. Men så kunde först inte S för hon skulle göra annat. O och jag bestämde att vi skulle åka bara hon och jag då. Igår när jag smsade O och frågade vilken tid vi skulle åka så sa O att hon skulle på födelsedagsfest så hon kunde inte. Då blev det bara jag kvar så jag smsa M och sa att vi inte skulle komma. Hon blev självklart besviken eftersom båda hon och jag hade ändrat våra planer så att vi skulle kunna komma dit. Då ställer jag in mig på att det inte ska bli något och börjar tänka på vad jag ska göra istället..
Runt 17 tiden igår ringer M och säger att S smsade och hade ändrat sig så hon kunde åka.. Jag ringer upp S och frågar om vi ska åka hon och jag. Vi bestämmer oss för det och jag pratar med M igen och bestämmer att vi ska komma någon gång runt kl 12 på lördag. Jaha tänkte jag och tänkte inte mer på det den kvällen. Idag ringer M och berättar att hon inte mår riktigt bra och att hon ska ha massa olika gäster hela helgen. Så då kommer vi fram till att jag och S inte ska komma imorrn.
Snacka om total förvirring! Det känns ändå rätt skönt för efter att O hade ställt in så tappade jag liksom suget på att åka och sen kom det aldrig tillbaka. Vi ska åka nästnästa fredag istället när M och hennes lillasyster ska ha Halloweenfest. :)  

Det blev ingen cykeltur till farmor och farfar igår så jag kanske åker dit på middag ikväll istället, vi får se vad de säger om den saken. Annars så kommer Daniel hit ikväll!


Längtar tillbaka.

Jag längtar tillbaka till sommaren, till de varma härliga dagarna i sommarstugan. Till smultron, bad, sol och blommor! Hittade den där bilden i min mobil, den är från när jag var ute i sommarstugan och plockade massa goda smultron. Mums!



Om vädret tillåter

Idag hade jag tänkt att jag skulle cykla och hälsa på farmor och farfar. Det var längesen jag träffade de, har inte träffat farmor sen hon låg på sjukhuset för typ 2 veckor sen. Men sen när jag tittade ut så såg jag att det regnar ute så jag tror jag hoppar över det om det inte blir uppehåll. Istället hade jag tänkt att jag, min kamera och mitt gröna paraply kanske skulle ta en promenad utomhus och ta lite snygga bilder på naturen. Vi får väl se om vädret tillåter en cykeltur eller om det blir en promenad i regnet.

Medelålder på 40+

Kom precis hem från föreläsningen om spänningshuvudvärken idag. Jag kände mig faktiskt lite mobbad eftersom jag var yngst utav alla som var där, det var typ en medelålder på 40+ där. Fast jag är ju inte där för att träffa människorna utan för att lyssna på föreläsningen. Vi får väl se om jag pallrar mig dit nästa onsdag oxå, för då är det om sambandet mellan spänningshuvuvärk och stress har jag för mig. Fick så himla ont i nacken, axeln och huvudet när jag satt där, det fanns inte så mycket stöd för huvudet. Inte nog med det så var det smockfullt på bussen hem så man fick sitta som en stel pinne för att man skulle få plats. Men men föreläsningen var väldigt bra ändå, man lärde sig mycket och fick mycket tips på hur man skulle slappna av på rätt sätt. Om jag tar mig dit nästa onsdag beror nog på vad sjukgymnasten säger på måndag, när jag ska dit, och vad hon tror är bäst..
Nej nu är det bäst att jag lägger ifrån mig datorn och gör något annat lite mer vettigt istället!

Hej svejs!


Föreläsning.

Inga vila, ingen ro här inte. Idag ska jag på föreläsning hos sjukgymnasten, handlar tydligen om huvudvärk. Den börjar vid kl 14. Innan dess ska jag försöka ladda ner lite talböcker åt pappa och städa upp lite grann här hemma. Jag har ioförsig inte hunnit stöka till så mycket eftersom jag inte vart hemma så mycket men jag ska iallafall plocka lite och lägga allt fint.
Ikväll ska jag även försöka hinna med att övningsköra, försöker att göra det varje dag nuförtiden så att jag någon gång ska hinna ta det där körkortet. Har gjort det varje dag nu och jag vet inte varför men helt plötsligt för ca 3 veckor sen så satt det bara där i huvudet och minnet och jag bara kunde köra?! Det var väldigt märkligt, men jag klagar inte för det utan jag är bara överlycklig för att jag kan köra och att jag är ett steg närmare att få det där körkortet i handen.
Nu ska jag sätta fart med städningen, kanske återkommer lite senare på dagen!


I love you.

Bara för att jag älskar dom två, mina små gosegrisar! <3 saknar dom så mycket, har inte sett sötnosarna sen i augusti tror jag! Usch, tur att jag har bilderna som jag kan trösta mig med.

                
min lilla tuss <3               malle <3               


Ny frisyr.

här kommer den första bilden på mig när jag precis är nyklippt! Bättre bilder och snyggare kommer inom kort förhoppningsvis.


Fredag, Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag!

I fredags var jag och klippte mig, och kollade runt på vinterkappa och vinterstövlar.  Hittade inget som passade så jag och mamma åkte hem till mormor och Bernt medans vi ändå var i närheten.  Där fikade vi lite grann och pratade om sjukvården här i Sverige. Sen åkte vi hem och kollade på film på tv:n och åt lite onyttigt.


Lördagen började med att jag försökte hitta någon som ville hänga med ner på stan, men jag hittade ingen så jag begav mig ner på stan själv och köpte en kappa och kollade på skor. Sen medan jag ändå var på stan gick jag till House Hould och köpte koppar till moster Monica. Sen åkte jag hem och åt lite kycklingsoppa, innan Emma kom och hämtade mig och vi åkte till Kristoffers innebandymatch. Tyvärr var K's match inte så bra, dom förlorade med 8-2! Sen åkte jag, E och K vidare till fyrishov och kollade på Sirius match. Kom inte hem förrän kl 8 på kvällen så jag hann inte så mycket mer den dagen.


På söndagen så städade jag och mamma hemma hela långa dagen innan hon skjutsade hem mig till pappa. Senare på kvällen kom även Daniel över med bilen och åt lite mat.


Måndagen började med att jag hör att det knackar på ytterdörren, kl halv 8 på morgonen. Jag var vaken men låg fortfarande i sängen och var inte ens påklädd så jag struntade i att öppna. Men så ser jag att den vita bilen som kört in på vår uppfart inte åker så jag ringer till pappa och då säger han att "det är en elektriker hos oss va?" typiskt pappa att glömma bort det. Men han kom iallafall hemoch öppnade dörren till elektrikern och åkte sen igen så där stog jag nyvaken, oduschad i för stora skitiga kläder med en snygging till elektriker!  Pinsamt kan jag säga! När elektrikern åkt gjorde jag mig klar och åkte ner på stan för att möta upp Odett och Melissa. När jag kom ner på stan så träffade jag Linda som jag gick i samma klass som i ettan på gymnasiet. Long time, no see! Det var riktigt roligt att se henne igen!  O och jag gick och bytte kopparna jag hade köpt till moster M eftersom det var fel sort.  Sen mötte vi upp M och följde med henne till tandläkaren. Medan M var hos tandis så gick jag och O och provade halsdukar, mössor och kepsar på massa olika affärer. När M var klar så åt vi på Max sen gick vi till stadsparken och pratade massa massa. Vid kl 16 så hämtade pappa upp mig och vi åkte hem och åt sen övningskörde jag lite. Hämtade mina betyg hos mamma och åkte hem igen och somna som en stock framför  tv:n kl 21. Riktigt härlig dag!


Idag gick jag upp tidigt och gjorde lite ärenden och nu sitter jag här med världens huvudvärk pga för lite vila och massa rörelse. :(


Isabelle är..

ett ord säger jag bara....
nervös!

Kvarngärdet och City.

Igår spenderade jag typ hela dagen med min föredetta klasskompis och numera kompis Ida. Vi träffades på stan där vi först fixade ett månadsbusskort och en neccesär till henne. sen vandrade vi runt i olika affärer där vi kollade på olika baggyjeans och sen gick vi till barnavdelningen på H&M där vi hittade en tröja till lilla damen ;) Några timmar senare och fattigare gick vi till hemköp och köpte läsk och kanelbullar sen vandrade vi hem till Ida i kvarngärdet och fikade lite. Första gången jag var hemma hos henne i hennes nya rum. Vi kollade i gamla skolfotokataloger och pratade gamla minnen. Vi kom fram till att vi saknar skolan trots allt. Alla vänner och tryggheten som fanns där. Runt kl 16.30 bestämde vi oss för att jag skulle följa med Ida som sällskap när hon skulle äta på Max. Det var typ rusningstrafik på Max och vi fick vänta ett bra tag på att bli serverade (eller vad man ska säga). Strax efter kl 17 begav jag mig vidare mot stan igen för att fortsätta hem till Daniel. Där kringelkrånglade jag och pappa oss fram och kopplade in tvättmaskin och sen när Daniel kom hem fixade de även duschen. Medans karlarna fortsatte satte jag mig som en prinsessa, eller kanske snarare en pacha, på Daniels utemöbler i vardagsrummet, eftersom han inte fått soffan och det än, och kollade lite på idol. Ja den dagen blev lyckad den, jag var inte hemma förren vid 23.30 tiden igår. Är ganska mörbultad idag kan jag säga!
Nu ska jag fixa till lite i rummet och ikväll ska jag klippa mig och ha en helkväll med mamma! :)

Vaniljcupcake.

Lägger in en bild på vaniljcupcaken, som jag tog igår, utan frostingen. Nu står de i kylen med frostingen på och stelnar. Så jag tar kort på de lite senare idag om jag kommer ihåg.

vaniljcupcake.

Ny dag, nytt försök!

Idag ska jag göra ett nytt försök med en ny frosting till cupcakes'en, hoppas det går bättre denna gång. Om det blir lyckat så lägger jag in en bild på konstverken, annars.. Äh, det ska lyckas helt enkelt, det måste det göra! Lika bra att sätta igång direkt. Jag återkommer med kakrapport senare.

Hej svejs!