.

Skolstart

Idag var den stora dagen! Jag började i skolan igen, ny skola = nya människor = en utav de värsta sakerna jag vet = superduper ångestnervositet! Men trots detta överlevde jag dag ett och det känns bra att jag klarade av det. Tack till min underbara pappa som gjorde en nödutryck och skjutsade mig till skolan i öshällregnet som uppstod här hemma i Uppsala. Jag träffade även bruden i bröllopsparet som jag fotade tidigare i sommar och det visar sig att vi ska gå i samma grupp coh samma kurs! Det känns skönt att man har någon man kan "hänga" med. Ingen vila längre, nu är det allvar igen och jag ska börja bläddra lite i första boken vi ska läsa. Keep your fingers crossed och hoppas att jag klarar av denna termin felfritt likt den förra..!

Jag vill inte!

Nu har jag bara en helg kvar sen börjar skolan och just nu känner jag bara JAG VILL INTE! :( Massa nya människor, ny skola och ett helt års pluggslitande innan jag är ledig igen. Vilken sommar jag har haft, en bebis, lägenhet och tre månader senare är det dags för heltidsplugg igen. Sommaren har gått så fort, det känns som om jag nyss slutade skolan. Men det är bara att bita ihop och kämpa kämpa kämpa. Om två veckor har jag säkert lärt känna en del nya personer som jag kan "hänga" med i skolan. Det är det som känns mest jobbigt, att jag inte känner någon och det känns som om alla andra redan känner varandra. Jag försöker säga åt mig själv hela tiden att tänka positivt men man är ju den man är.. Igår jobbade jag sista dagen för denna sommar, från och med nu är det bara ströjobbande som gäller. I väntan på att skolan ska börja och Philip ska komma hem så ska jag sysselsätta mig med att plocka och rensa bland mina smycken, middag hos mamma ikväll och tvättning imorgon och sen bär det av till pappa där jag troligtvis ska spendera helgen. På lördag tänkte jag ta mig tid och hälsa på farmor och farfar, det har gått två månader sen jag träffade dom sist..!

Adiós amigos!

Fasters pojke ♥





Fasters fina lilla pojke som blev tre veckor gammal igår. ♥


25-års fest

Ikväll gäller det, Emmas 25-års fest på bj. Det ska bli spännande, jag är troligtvis den yngsta där. Jag ska möta Kristoffer och sen vandrar vi vidare till Daniel och därifrån tar vi oss till festen. Innan dess ska jag vila lite eftersom jag vaknade kvart i 4 imorse. Jag ska även börja fixa mig i god tid så jag kan bestämma mig för hur jag ska se ut :) Först ska jag plocka lite här hemma nu. Imorgon ska jag träffa släkten och vi ska fira mamma och F & A ska visa upp sin lilla Alexander :)

helt underbar


den här dagen har varit helt underbar, kunde inte blivit bättre! :) ♥


Shoppingtur

Äntligen lördag! Idag ska jag åka och klippa mig och även passa på att shoppa lite. Om en vecka ska jag på 25 års fest på bj så jag måste fixa lite kläder tills dess. Måste även fixa en liten present till mamma som fyller år imorgon. :) Kanske fast bara kanske ska jag träffa Melissa idag annars åker jag kanske till pappa och spenderar lite tid utomhus. Vi får se vad som händer och fötter. Nu ska jag duscha och äta frukost. Bild på nya frisyren kommer inom kort..


Bebis!


Här kommer en bild på fasters lilla älskling Nils Åke Alexander ♥ Imorgon bär det av hem dit igen för ytterligare lite mys.



Tomorrow

Åh imorgon ska jag åka och träffa min älskade lilla söta Alexander (och Fredrik och Annika). Jag längtar ihjäl mig, tänk jag ska hålla en sex dagar färsk bebis i famnen imorgon?! :) Jag ska baka massa ikväll till dom för jag ska nämligen dit på onsdag igen och mysa med lillen. Jag är helt i extas nu. Det finns inga ord för hur lycklig jag är. Alexander snart kommer faster och pussar på dig! :) Min lilla bebis. Jag lovar att jag kommer ta tusen bilder så ni ska få se en bild iallafall.

För ett år sedan

Idag för ett år sedan var jag så jäkla nervös, jag övningskörde runt runt runt med pappa och sedan åkte vi till macken i Östhammar. Jag satte mig i bilen, svettades som en gris (för att det var supervarmt och av nervositeten), berättade för snubben, som för övrigt liknade min granne på pricken, hur jag kände, sen bar det av och jag tänkte det är nu eller aldrig. Sen pratade snubben med mig och frågade vad gör du annars fårgan typ fyra gånger. Efter ca 40 minuter kör vi in på macken igen och parkerar. Snubben säger att ja det räcker till ett körkort men var rädd om det. Jag dog nästan för att jag blev så glad! Jag frågade till o med om han skojade. Sen skuttade jag ut ur bilen och tillbaka till pappas bil där han satt och väntade. Pappa sa att jag sken som en sol så man kunde inte gå miste om att jag hade klarat körkortet. Just den dagen var den lyckligaste jag någonsin upplevt. Gudars skymning, tänk att det redan gått ett år?! Ett år kvar och sen är prövotiden över! Grattis på ett års dagen körkortet! :)

Att övervinna sin rädsla!

Herregud mitt liv har förändrats så otroligt mycket det senaste halvåret. Jag har övervunnit min rädsla för att pendla själv, bo själv, även rädslan för slita mig från det jag känner till, fast även bevisat för mig själv att "borta bra men hemma verkligen bäst" ordspråket faktiskt stämmer. Jag fått bekräftat för mig att allting går med lite vilja och jävlaranamma! Framförallt tycker jag att jag har blivit mycket modigare, även om jag kanske har en lång väg kvar. Jag är överlycklig att jag ändå klarar allt med lite hjälp och mycket stöd från min familj. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv, ett liv som innebär uppsalastudent, faster och självständighet! Visst kommer allt bli tufft men jag överlever!


HAN ÄR HÄR NU!

Det blev en liten Alexander! Grattis till Fredrik och Annika som har fått en liten pojke. Jag har blivit faster!

Första bilden på älskade lilla Alexander! Visst är han söt? Min älskade fina brorsson ♥