.

torsdag.

idag är det dagen innan midsommarafton. och jag är väldigt trött och har jobbat och varit på föreläsningar hela veckan. är som tur är ledig fredag, lördag och söndag nu. 
nu ska jag gå och äta jordgubbar, hoppas ni alla får en bra midsommar!

hej svejs!

ps, jag har vrålont i huvudet, ds.

söndag igen.

jag har inte haft så mycket tid att skriva här eftersom jobbet har börjat och så har jag varit sjuk hela veckan, och jag är fortfarande inte helt frisk än, jag har hosta och snuva. inget verkar hjälpa utom vila så jag har försökt att vila mycket under helgen här..  idag ska jag tvätta och kanske sola lite om det fina vädret håller i sig. ja och imorrn är det jobb igen, jag börjar 7.30 och jag ska cykla hela vägen. orkar inte! usch. aja nu ska jag gå och snyta mig!

hej svejs!


Packar och regn.

Jag håller på och packar, och vad händer? jo jag hör att det smattrar utanför fönstret. Kors i taket, det regnar ute!! jag har inte sett regn på en månad tror jag! det är bra att det regnar nu, men det får gärna bli sol tills på torsdag när jobbet börjar. nu måste jag gå och fortsätta att packa, eftersom jag ska åka till pappa ikväll, och så ska jag träffa Odett också! :D det känns väldigt konstigt att jag inte har träffat henne på, hmm hur många dagar blir det nu, 5 dagar. det känns som en evighet! hon bara jobbar och jobbar.. men behöver man pengar så är det så det får vara. nej nu måste jag verkligen packa och sen ska jag äta och städa upp i mitt rum lite innan jag åker.

hej svejs!

Sjuk.

usch, jag har gått och blivit sjuk nu. varför ska förkylningen komma just nu, när jag ska börja jobba? ja den kommer när man minst anar det.. jag har ont i halsen och öronen plus att jag är alldeles täppt i näsan. :( vi får väl hoppas att jag hinner bli frisk tills jag ska börja jobba! nej nu ska jag gå och lyssna på bokband som min bror fixat åt mig, det är Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Väldigt bra hittills måste jag säga!

hej svejs!

Lediga jobb.

idag ska jag klicka runt lite här på internet och leta efter lite intressanta jobb, jag har redan hittat ett som verkar intressant. det är ett vikariat i en kommunal förskola. :) vi får väl se vad jag hittar.

hej svejs!

Studentbilder

Här kommer bilder från min student på mig och min familj.

 
<3
    


<3

       
   



jag vill tacka alla som gjorde min studentdag så bra som den var! så tack allihop!

hej svejs!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA JAG ÄR BRA!!

WOHOOO, jag klarade det. jag har tagit studenten!! det är så otroligt skönt! men jag kommer sakna mina älskade klasskompisar! jag lägger upp lite bilder på oss, mer bilder från mammas kamera kommer snart.

   
Sofia, Angelica och Charlott                               Odett  <3        Claudia och Odett   
       
  
   Jag och Odett                                                        Odett, Maria, Ida och Malena.

Jag och Odett.
Jag kommer sakna dig så himla mycket! Vi har spenderat nästan varje dag
med varandra i 5 års tid nu. Du betyder väldigt mycket för mig!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


Skrapan-Katte kampen

skrapan-katte kampen gick ju galant för skrapan i år också, och vi vann med över 60 poäng! Vi vann även för 11 året i rad, KATTE KATTE KAN INTE VINNA! Ben vann i kula och var även med och kammade hem segern i dragkampen, Emelie kom 2:a på 100 meter, och hon var även med i staffetten, fast där blev vi diskvalifiserade.
Lite bilder kommer här:

   
    Jag och Jimmy.             Odett och Jimmy.       Sofia, Angelica och Odett.

   
    Jag och Odett.                       Ida.                          Odett och Jag.

 
Jag och Ida.                  Utsikten från studenternas.


Bilder från Talangkampen.

här kommer lite suddiga bilder från Talangkampen som jag var på förra veckan.

            

Björn Gustafsson :)



Talangkampen

i fredags var jag på talangkampen i musikens hus. det var jätteduktiga elever som uppträdde. Det var elever från Skrapan, Rosendal, Celsius och Katte. BJÖRN GUSTAFSSON uppträdde också! :D bilder kommer lite senare.. jag måste gå och städa..

hej svejs!

O3D och O3c/O3e s studentskiva!

i torsdags hade jag min studentskiva! :D det var roligt, det var nog sista och enda gången alla i klassen var samlade och pratade och kramades! men det va väldigt roligt, även om jag hade vrååålont i huvudet dagen efter eftersom det var så jävlans hög musik!  jag blev klassens fniss! hihi, här kommer några bilder därifrån: