.

forfarande lördag..

ja nu har jag vart på stan med tjejerna och köpt present(er) till Melissa. Evin hade sin lillasyster med sig oxå, skiit söt unge men envis ;)
nu ska jag äta något och sen är det bara att fortsätta med packandet och rensa ur huset, jag har redan lagt undan 2 kassar med kläder till lillkusinen som hon ska få av mig. hoppas bara att allting passar..

tjohoo hej svejs.

Lördag 29 december.

idag är det lördag och det har redan gått en vecka på jullovet :( jag vill inte att lovet ska ta slut, det är så skönt att bara få vara hemma och glo på tv och sånt som man inte kan göra så mycket av annars.
åkte till mamma idag på morgonen eller morgon och morgon vet jag inte om jag skulle kalla det, förmiddagen då. och om ca en halvtimme ska jag på stan med Odett och Evin, vi ska köpa födelsedagspresent till Melissa.. hon vill ha giraffer men vi får väl se vad hon får..
nej nu är det dags att gå.
hej svejs. förresten GRATTIS BERNT! <3 :D


Fredag fortfarande.

jag skulle bara kolla så att de nya inställningarna funkar! och vet ni? det gör de, jag är riktigt nöjd med den nya designen! ;D

nej nu ska jag kolla på en film som redan börjat tror jag..

hejsvejs.

fredag 28 december.

haha, ja det tog inte så lång tid innan jag ramlade in här igen och började skriva. :P jag kunde inte hålla mig ifrån det här (a)
igår var det en långtråkig dag med inte så mycket "action", jag skulle packa inför flytten som är om mindre än en vecka men jag orkade inte så det blev att man tittade på film, surfade lite på internet och hjälpte mamma hela dagen istället.. jag kastade TVÅ HELA säckar med saker igår, det gör ont i mig att kasta så mycket! sen lämnade pappa in en hel säck med gamla jackor, som daniel, kristoffer och fredrik kastat, till en såndär rädda barnen grejsimojs.. det är väl bra ändå att det kommer till nytta. jag kommer väl få packa hela nyår. ;/
sen så fick jag reda på att nu är huset verkligen SÅLT! och jag ska äntligen flytta till mitt nya hus där jag kommer få en egen ingång med ett eget rum och eget vardagsrum, WOHOO ;D jag längtar faktiskt lite grann men det är ändå sorgligt att lämna det här huset, där jag bott i 9år, med alla snälla grannar, speciellt gamla gubben mittemot, som bott här ända sen det var nytt, som sa att vi är världens bästa grannar och att han aldrig haft så bra grannar som vi. ;( han är ju för söt!
jaja nu är det dags för mig att klä på mig och sen ska jag se high school musical 2 som jag fick av mamma igår :D jag kanske kikar in här lite senare.

hej svejs.
             
gamla huset          och           nya huset

     

Torsdag 27 december.

yes, idag är det torsdag och julen är över för i år. det har varit en helt okej jul faktiskt! jag är riktigt nöjd med julklapparna jag fick :) jag fick spelet alias, kläder, en mössa, ett dataspel, pengar och ja lite till ;D
julaftonen började med att jag och mamma gick upp tidigt och jag fick lite julklappar av bara henne och sen åt vi gröt till frukost. sen var det ingen vila utan det var bara att börja direkt med maten och sakerna som skulle fram för klockan 14.30 kom gästerna. när gästerna kom så fick de glögg, och sen åt vi osv osv, jag ska inte gå in på detaljerna. sen åkte alla hem vid 23.30 tiden och då stupade jag i sängen, jag var så otroligt trött det var en hård men rolig dag!
juldagen bestod för mig av städande och fixande från dagen innan, sen bärde det av hem till pappa där kristoffer och fredrik var. vi gjorde varma mackor och åt det, sen skulle grabbarna ut på krogen och det blev bara jag och pappa kvar med tv:n på.
och igår på annandag jul så kom farmor och farfar hit och vi åt julmat och fikade gott :)
ja det var allt för denna julen.. nu är det bara nyår som väntar!
nej, nu jag ska ta och gå och borsta tänderna och sen ska jag packa inför för flytten, mamma kommer ju sen oxå hon ska gå igenom sina kartonger som hon har här!

om jag inte skriver här innan nyår så gott nytt år!
hej svejs.

                   
jag var tomte         gästerna           Daniel, Kristoffer och Fredrik, vi spelade alias

Söndag 23 december.

ja, nu har man fått jullov och imorrn är det julafton! åh, jag längtar så mycket, efter att få mina julklappar och för att jag ska vara "tomte". jag ska läsa rim, jag har rimmat på alla mina julklappar, det är faktiskt riktigt kul. alla rim sparas så det är bäst för mig att jag kommer på nya varje år annars vet ju alla vad det är i julklapparna.. jaja nu finns det inte så mycket kvar att göra innan imorrn, vi ska ha 11 st personer här imorrn såå jag har hjälpt mamma med maten och så har jag baka hallonischoklad, jättegott, jag tjuvsmakade faktiskt en men det får man när man har stått och bakat det! (a)
nej nu ska jag väl ta och hitta på något annat vettigare att göra.

Hej svejs och GOD JUL!

Torsdag 20 december

ja, nu har det nästan gått en hel vecka igen och imorrn så får man jullov! WOHOO säger jag bara! det ska bli så skönt att få lov då slipper man läxor och att gå upp tidigt och fixa sig och ta bussen till skolan.. jaja nu ska jag och Odett hålla på med projektarbete all by our self eftersom Charlott inte kom idag.
See ya.

Hej svejs!

söndag 16 december.

ja, nu har jag gjort nästan alla läxor jag har, och jag kan stenarna skapligt nu iallafall :P
ska snart åka till gränby centrum och handla julklappar, har bara 3 st kvar att köpa till nu. :)

Hej svejs!


Fortfarande Lördag.

image1


Pratade med denna underbara människa på msn nyss.
Saknar dig så otroligt mycket!
Jag önskar att jag blev frisk så att vi kunde göra saker tillsammans igen.. <3

Lördag 15 december.

ja, klockan är 07.50 och jag har vart vaken länge..
skönt med helg, men jag måste göra läxor ändå, har prov på 20 stenar i naturkunskap på måndag?! fattar inte vad det är för nytta med att lära sig det.. aja det är bara att kämpa på, ska äta frukost nu!

Välkommen till min nya blogg!

ja jag tänkte jag skulle prova på det här oxå. :)