.

And I'm done!

Vad känns som hundra timmar och en evighet senare så är jag äntligen klar med mitt PM. Jag har skrivit så att fingrarna har träningsvärk, nacken gör ont och ögonen svider av trötthet. Men jag är nöjd ändå för jag är klar med PM:et en dag innan inlämning.
 
 
Nu ska jag hoppa i säng och sussa sött och imorgon blir det en dubbelkoll att jag fortfarande känner mig nöjd, efter det är det HELG! Som jag har längtat efter denna helg hela veckan. Jag ska bara ta det lungt och slappa tillsammans med min älskling. Så himla skönt!
 
Natti natti.

Det tar sig.

Igår hann jag med en hel del skrivande och kom en bit framåt. Om jag är riktigt riktigt effektiv så kanske jag kan hinna klart idag. Men jag tänker inte stressa för då låser sig min hjärna och paniken kommer krypandes. Jag klottrade ner en massa fakta igår, så idag ska jag väl försöka skriva ihop en bra och sammanhängande text.. Hej å hå, det är bara att kämpa på! 3 av 4 punkter kvar att skriva om och sen bara finslipningen kvar. Tjohoooo, det går framåt.

Sömntutan.

Igår var jag verkligen helt slut efter helgens bravader med bakning, bowling, tuffa nyheter och kalas. Det kändes som att all ork hade försvunnit. Jag somnade direkt efter kalaset i söndags och ändå så var det så otroligt tungt att hålla mig vaken igår. Det är tur att jag ska till läkaren snart så att jag kan kolla upp vad som är fel. Tröttheten dominerar över mitt liv, vilket inte är okej! Jag sov ganska länge igår på förmiddagen och ändå somnade jag som en stucken gris FÖRE kl åtta igår kväll.. Det är faktiskt inte riktigt klokt. Trots tidig sänggång igår och sen uppgång idag så är jag helt slut. Jag skulle lätt kunna lägga mig och sova ett par timmar nu, men tiden tillåter inte riktigt det. Nej, sömntutan får kämpa på ett par (många) timmar till innan det är dags att sova.
 

Nu är det dags igen...

Då var det dags att skriva PM igen.. Denna gången är frågorna öppna och man ska själv analysera, diskutera och reflektera över lite olika punkter. Jag hatar dessa öppna frågorna! Har aldrig en blekaste aning om vad jag ska skriva, eller utifrån vilken litteratur jag ska ta saker. Usch! Satt igår och försökte skriva, men jag kom verkligen ingenstans.. Tror jag skrev tre-fyra meningar bara. Det är verkligen hemskt! Och så har man den här tidspressen också att det ska in på torsdag och tiden bara flyger förbi. Jag bestämde mig igår kväll, helt enkelt, för att jag tänker skriva det som jag tolkar tillhör de olika frågorna och sen om jag har helt fel och måste komplettera så har jag ändå jullovet på mig då. Nej, nu ska jag försöka skriva lite innan jag sliter mitt hår av frustration över frågorna!

Kakfest!

Igår födelsedagsfirade vi världens bästa 28-åring. Det var kakor i all oändlighet! Många av dessa hade jag bakat, jag hade, vad man kanske kan kalla, bakfest i lördags. Det var så längesen jag bakade kakor, åh det var så himla kul! Jag älskar att baka kakor och vara kreativ. Det är ju roligast att baka och inte fullt lika roligt att äta upp bakverken sen.. Men kakfesten igår blev lyckad, vi åt massa godsaker och jag fick till och med ta med mig lite kakor hem igen för att de inte fick plats i K's frys. Nu dröjer det väl ett par veckor innan jag får baka igen..


Världens gulligaste pojkvän!

Igår när jag kom hem möttes jag av denna lapp innanför dörren till min lägenhet. Bara då smälte mitt hjärta, men inte nog med det..

När jag sen tittade upp så hade Max städat hela min lägenhet. Min fina älskling! Jag blev så himla överraskad men väldigt glad såklart. Han är ju för underbar, min alldeles egna Max. Jag är så lyckligt lottad som har fått träffa just honom och fått honom som min känns fantastiskt och nästan lite overkligt fortfarande, även fast vi nu hållt ihop i 11 månader. ❤


Östhammar by evening..


Like always.

Jag är som vanligt uppe före tuppen och sitter nu och pluggar för fullt. Har suttit framför datorn sedan klockan fem imorse, eftersom jag bara drömde massa mardrömmar och då var det lika bra att kliva upp istället, så jag funderar på att ta en paus snart och kolla klart på filmen som jag råkade somna ifrån igårkväll. Jag kan bara inte hålla mig vaken på kvällarna, jag somnar alltid runt klockan åtta.. Tröttfia. Hoppas att träningen kan göra att jag blir lite piggare igen, det är väldigt väldigt tråkigt att sova bort hela kvällarna jämt. Igår var jag så duktig att jag ändå lyckades hålla mig vaken hela dagen utan att vila en enda gång vilket, i mitt fall, nuförtiden är ganska ovanligt. Det tar sig..

Träningsplan.

Häromdagen fick jag mig ett riktigt uppvaknade när jag insåg att min hälsa kanske inte var så bra som jag egentligen trodde. Då bestämde sig både Max och jag att nu är det dags att ta tag i det här med hälsa och motion, så vi skapade en egen träningsplan som vi ska försöka följa nu tre dagar i veckan. Igår släpade Max ut mig mitt i becksvarta mörkret i skogen här ute på landet för att köra detta träningspass vi skapat. Jag kan ju berätta att jag är riktigt mörkrädd också. För att krydda min rädsla lite extra så blev det någon slags kortslutning mitt när vi var inne i den djupaste mörkaste svarta skogen, och ALLA gatlyktor slocknade! Jag trodde jag skulle kissa på mig av rädsla. Det var INTE KUL!  Men men, vi tog oss igenom halva "intervall"-träningen innan Max benhinnor la av och vi var tvugna att gå resten av tiden. Huvudsaken är väl att vi gjorde det i alla fall, sen så kan man ju alltid bli bättre.. Vi får jobba på saken. Nu blir det promenad ikväll och vila på torsdag, för på fredag kör vi igen. Jag är riktigt laddad och det är ändå rätt kul att köra när man är två. Det svåra blir ju sen nästa vecka när jag ska försöka köra detta träningspass själv. Jag får väl se hur det går med den saken, jag är ju som sagt väldigt mörkrädd så släpa sig ut helt själv en mörk höstkväll lockar ju inte direkt... 
 

 
 

Lämnar stadslivet.

 
Nu lämnar jag stadlivet för ett par dagar och beger mig till lugnet ute på landet istället. Det känns som att det behövs.. Att få plugga i lugn och ro och samtidigt bli servad med mat och sånt underlättar mycket och gör att en stor del av all den press jag känner försvinner. Sen så skadar det ju inte att jag får tillbringa all min lediga tid med min älskling också. Vi är nämligen lediga båda två för att få plugga, han till sitt prov i reglerteknik på torsdag och jag till min uppgift som ska diskuteras och vara gjord på fredag. Det kommer bli värsta pluggstugan hos oss, vi kommer sitta i varsitt hörn och läsa våra egna saker. Lite muppigt men ändå väldans mysigt! Nu ska jag hoppa på bussen ut till bonvischan. 
 
Tjingeling!
 

Lyckoruset som en enda mening kan ge.

Bara någon vecka efter att jag lämnade in min utredande text till provtillfälle 1 i skolan så rasslade det till i inkorgen på mailen. Det kom ett mail från läraren.. Jag öppnade dokumentet som fanns i mailet och scrollade ner. Där, längst ner på sidan, stod det "Denna uppgift är godkänd". Känslan som uppstår när man läser just de orden är helt obeskrivlig. Det är lättnad, lycka, glädje och stolthet i ett. Jag klarade mig! Så himla skönt att känna att jag duger och att jag kan.. Fast det lyckoruset som infann sig då har nu utbytts till nervositet och smått panikkänsla, för nu är det dags att skriva ett nytt PM. Denna gången är det inte bestämt vad vi ska skriva, utan det är "fritt skrivande utifrån kursens innehåll". Jag har ingen aning om vad jag ska skriva men jag får väl klura lite på det ett tag..


New in.

Jag kom häromdagen över ett par nästintill helt nya (endast provade) converse! Ett par skitsnygga lila converse för ett skamligt bra pris, endast 130 svenska riksdaler. Jag bara älskar dem! För er som inte känner mig - jag är helt besatt av converseskor. Detta är dock mina första äkta, mina tidigare har endast varit billiga (?) kopior. Jag kan inte låta bli att vara lite mallig över dessa snyggingar som var så himla billiga. ❤


Long time no see.

Jag har haft absolut noll ork att uppdatera här på bloggen. Det har varit mycket på gång, både i skolan och privat. Jag vet inte om det är årstiden eller skolan, men jag blir bara tröttare och tröttare för varje dag som går. Skulle kunna ligga och sova hela dagarna, men det har jag ju inte tid med. Nej, det är bara att försöka sova så mycket som det finns tid till. Jag ska försöka ta tag i bloggandet igen nu, så de närmsta dagarna kommer det nog komma en hel del  inlägg som jag missat att skriva tidigare. See you later alligator!
 

Den här synen möter mig varje dag.


Färgglad redovisning.

 
Idag är det dags för redovisning av det grupparbete som jag knåpat med i flera dagar nu med två andra. Till redovisningen har jag suttit och fixat och donat med mina redovisnings-kort. Jag har tejpat och skrivit, och pysslat.. Nu är mina färgglada kort klara och jag är redo för vår redovisning.
 
 

Att vara ute på landet på hösten är helt underbart! ♥

Vackra vackra Östhammar.

En riktig bonnafru.

Är uppe i ottan för att baka bröd, som en riktig bonnafru!
 

Barnvakts-mys!

Idag har jag och pappa varit i Stockholm och busat, lekt och myst med lillplutten. Alexander blev överlycklig när han såg sin farfar kliva in på förskolan, han sprang och hoppade upp i famnen på farfar. Lilla älskade trollunge. Sen hade vi ett sjå och försöka hitta rätt ytterkläder när vi skulle bege oss hemåt. Vi frågade flera lärare men de kläderna som fröknarna sa var Alexanders sa duktiga lila älsklingen inte alls var hans. Till slut efter ett samtal till mamman och lite krypande på golvet hittade vi äntligen rätt och vi kunde vandra hemåt. Alexander tittade med stora ögon och pekade på alla traktorer, bilar och båtar. Det var så spännande tyckte han! När vi kom fram till lägenheten ville lillen bara leka med alla sina bilar och endast med farfar sin, faster fick inte vara med. "Hej då.. gå.." sa han till mig bara. Men efter att farfar hjälpt plutten på toaletten, eftersom två-åringen numera är blöjfri, och lite mer trulande och trixande så fick faster äntligen vara med och leka och farfar kunde börja med middagen. Alexander är alldeles tokig i bilar och vi lekte med hans långtradare och tävlade om vilken bil som kunde åka längst och sen skrattade vi (läs: han) högt. Efter mycket bus på golvet fortsatte vi vårt busande i soffan, där vi byggde kojor med hjälp av en massa kuddar. Det var minst lika roligt som att leka med bilar tyckte lillen.
 
 
När vi busat, skrattat och lekt så vi var alldeles slut satte vi oss och tittade på favvo-filmen BILAR en stund innan det var middags-dags. Vi åt korv och potatismos, Alexander smaskade och åt riktigt duktigt! Sen var det bad-dags och det var återigen bara farfar som fick hjälpa till. Efter att ha plaskat ner farfar helt och blivit påklädd av faster fick vi äntligen gosa med lillen. Han satt i farfars famn och drack välling innan de gick och läste bok efter bok. Efter en timmes läggningsförsök så somnade lillplutten äntligen! Vi hade det så mysigt och nu är faster inte längre favvon, nu duger de andra också.
 
Lilla fina älsklingen, faster älskar dig så det gör ont i hjärtat! ♥