.

Höst

Eftersom det har blivit så jädrans kallt nu på mornarna så tog jag mig i kragen och åkte och tittade på en höst- vinterjacka i tisdags. Jag var mer eller mindre tvungen att åka till banken, annars skulle jag förlora mina pengar jag fick tillbaka på skatten. När jag ändå var där strosade jag runt i lite affärer men köpte inget, snål som man är. Nej, skämt åsido. Jag åkte tillbaka idag efter jobbet och köpte en jacka och lite andra saker slank också ner i väskan. Men, jag är lite osäker på om jag ska behålla jackan. Ärmarna på den är lite långa tycker jag och en storlek mindre - för korta! Får tänka på saken någon dag eller två. Det lutar nog åt att den är här för att stanna :) Nu ska jag gå och checka in grävmaskinen vi lånat över helgen eftersom vi ska bygga carport!

Bye bye.

Kalas

Nu är firandet av min kära mamma över. Vi åt massa goda pajer, sallader och röror. Till efterrätt blev det äppelkaka med vaniljsås och chokladbollskaka. Mycket mumsigt, jag åt så mycket att jag tror jag kommer spricka om jag äter en smula till. Daniel var nyss här och snodde åt sig lite mat. Alla, inklusive mamma har nu gått och jag blev ensam kvar. Nu ska jag bara ta det lugnt och vila magen. Imorgon kommer kanske lite bilder, just nu är jag alldeles för mätt för att orka göra något alls..!

Nästan frisk

Halli hallå.
Nu är jag i stort sätt frisk igen och jag har jobbat hela veckan. Snoret flödar men jag kämpar på bra ändå. Idag har jag jobbat hela långa dagen, ända från 07.00 tills nu, på äldreboendet eftersom hon som skulle jobba första turen hade åkt på svininfluensan. Japp, ni läste rätt. SVININFLUENSAN. Det känns ju inte riktigt bra alltså, ska jobba där imorrn också eftersom hon som jobbar gick hem efter halva dagen pga att hon hade feber. Säg inte att man själv ska åka på det också?! Jag får hålla mig undan de andra medarbetarna. ;) Efter jobbet imorrn börjar förberedelserna inför söndagens kalas för mamma. Hon fyllde år för en månad och två dagar sen och först nu ska familjen gratta henne. Ska bli roligt att träffa allihopa även om jag kommer sakna vissa där. Bloggen kommer tyvärr inte i första hand just nu. Tråkigt men sant. Hälsan kommer i första hand, jobbet och fritid i andra och sen bloggen. Men, det är ändå roligt att skriva när jag väl får och har tiden till det..
Nu ska jag göra banansmothie och sen ska jag lägga mig och vila lite efter dagens låånga och jobbiga arbete.
Ha det bra så länge så skrivs det här inom kort igen!

"Riktiga" kor

Jag måste erkänna en sak, det har gått en hel sommar och jag har inte fått en endaste liten bild på en riktig kossa. Detta trots att kameran har varit min bästa vän under sommaren och flängt med mig vart jag än gått i stort sätt. Med en riktig ko menar jag en vit ko med svarta fläckar, knäpp som jag är - hjärntvättad av bregott reklamen. När jag var i sommarstugan en vecka så fick jag iallafall några bilder på några andra nyfikna kor men de var ju inte sådana kor som jag tänkt mig. Men, det lindrar besvikelsen lite grann iallafall. Jag älskar nämligen kossor för er som inte visste det, helst "riktiga" kor men de andra duger väl också. Jaja, här kommer bilden på de enda korna jag lyckats fånga på bild den här sommaren.




Dagisbakterier

Jag har blivit sjuk ännu en gång. Jag och mitt klena immunförsvar har nog fått en släng av dagisbakterier. Min farfar fyllde nämligen år i måndags så jag, pappa och små kusinerna, som för övrigt inte är så små längre, var där och grattade honom. Joel hade varit lite febrig och snorig just den dagen och tvekat om han skulle gå till dagis, Emelie var också förkyld. Detta resulterade alltså i att jag blev sjuk över en kväll. Usch fyan i mig, jag hatar att vara sjuk. När jag är sjuk känner jag mig alltid så ynklig och klen. Nu ska jag lägga mig och vila lite och lyssna på bokbandet snabba cash som jag snott från pappa. ;)
Jag måste berätta en tråkig och en rolig sak också.

Den tråkiga saken är att min pappas farbror, Sventan som vi kallade honom, dog natten till den 2 september. Vila i frid Sventan.

Roliga saken är att min morfar fyller år idag. Grattis till honom!! Jag skulle åka dit egentligen ikväll men nu blir det inte så eftersom jag är sjuk så jag grattar honom här istället. Kram på min älskade morfar!

Från ett ställe till ett annat

Usch det känns som om jag bara skriver om jobb jobb jobb här men det får vara så för nu. Idag har jag gått dag två på introduktionen. Helt okej gick det. Efter det jobbet åkte jag hem och svepte i mig nåt att äta. Sen bar cykeln vidare till jobb nr 2, jag hade ingen timlista hemma och var tvungen att fylla i den senast idag. Fast jag kunde inte bara gå hem igen när jag ändå tagit mig ända dit så blev jobbande där i några timmar. Efter det åkte jag hem och sen dess har jag bara latat mig. Imorgon jobbar jag kväll så jag ska försöka se något bra på tv ikväll om det finns något som är värt att titta på.


Saknar





Saknar lilla buspojken!


Intro

Idag (+ 2 dagar till) går jag introduktion på ett annat plan. Det gick bra idag men jag är så van att jobba på det andra planet med alla jag känner så det kändes lite konstigt. Allting är annorlunda på det nya planet, färgerna är t o m bakvända på fel sida, konstigt nog. Men på fredag är jag tillbaka på det gamla planet igen. Hur resten av dagarna går det återstår att se. Den här dagen med alla nya intryck och nya människor gjorde att jag gick hem och sov i några timmar så nu är jag pigg igen och nu är frågan, kommer jag kunna sova inatt? Nej, troligtvis inte.. Och jag som ska upp imorgon kl 04.30. Hur ska detta gå..?