.

Strul

Attans bananer! Alltid ska det bli en massa strul men förhoppningsvis löser det sig ändå.. Imorgon åker jag iallafall, vilken tid återstår att se nu. Först ska jag ju hälsa på bebis och sen boa in mig hos Honom :)

Detta betyder alltså: Byebye Uppsala, Heeellloooo Stockholm!


Tom i bollen

Just nu känner jag mig helt tom i bollen, efter en promenad på 40 minuter har jag hunnit rensa och älta alla saker fler gånger om.. Tentan är gjort och hur den gick låter jag vara osagt. Just nu sitter jag bara och stirrar i min lägenhet. Det ser ut som en bomb har exploderat här hemma!! Papper och böcker ligger utspridda överallt, i soffa, säng, på golv, bord, jaa till och med i badrummet! Disken har bara staplats på hög de senaste dagarna eftersom all, ja verkligen varenda minut har gått åt till att plugga skiten ur mig till den här jävla tentan. Nu är det bara till att röja undan här ikväll för imorgon ska jag först jobba sen är det kursintro på en ny kurs och på kvällen ska jag packa. På fredag måste (läs: försöka) jag först sova ut för sen åker jag mitt på dagen till Stockholm. Först ska jag hälsa på lilla Alexander som blir två månader på söndag! :) Efter några timmars mys med brorssonen åker jag vidare och efter två veckors saknad myser resten av helgen med Philip. :) Det ska bli så skönt att släppa allt här hemma och åka bort även om det bara är några dagar..

It goes on and on and on and on..

Nu är det råpluggning i två dagar som gäller! Men först måste jag cykla ner på stan och hämta ut mitt nationskort idag.. Skulle hämtat det förra veckan men jag lyckades missa öppettiderna varje dag. Jag är så smart! Det känns som att jag läser och läser men inget går in i skallen, jag blir tokig! Jag hatar tentor! Idag ska jag plugga från morgon till kväll utan avbrott. Men just det först - nationskort!


Trött

Jag är så jäääla trött idag! Hade supertrevligt igår, det var verkligen jättekul! Det blev inte alltför sent men sen kunde jag ju inte sova när jag kom hem. Låg vaken två timmar innan jag somnade så klockan hann väl bli ett innan jag fick sömn. Som vanligt vaknade jag tidigt och började plugga direkt och pluggade många timmar innan jag nästan somnade med näsan i böckerna. Då tänkte jag att "jag vilar en stund så är jag pigg sen och kan plugga några timmar till.." Jahaja det trodde jag ja, det blev väl tre timmars sömn innan ett sms väckte mig. Sen har jag inte orkat plugga någonting. Jag fattar inte hur pluggande kan vara så sövande?! Neej fy sjutton gubbar för tentor säger jag bara! Det är skamligt att det ska vara så tufft att plugga på universitetet!


Reunionnight

Ikväll blir det återförening med Melissa, Odett och Evin. Vi har inte träffats allihopa på över två (!!) år. Vi ska ha myskväll hos Evin och bara ta det lugnt efter en hektisk vecka. Det ska verkligen bli superkul även om det kommer kännas konstigt att vara utan honom med stort H en hel helg och vecka till. Tufft säger jag bara. Men vi tjejer ska ha en trevlig kväll med massa skoj. Nu ska jag göra mig i ordning och om ca två timmar är vi alla tillsammans igen. Tyvärr så får kameran stanna hemma denna gång.

Ciao!


Fossingar




Små bebisfossingar ♥


Tentaplugg

För första gången i mitt liv så ska jag ha en salstenta nästa vecka och det minsta man kan säga att jag är att jag är nervös! Måste plugga skiten ur mig nu! Det är bara att läsa, antecka och läsa om allt igen. Men snart ska jag gå och duscha för jag ska jobba några timmar mitt på dagen hade jag tänkt eftersom jag senare ska på ett sjukhusbesök. Pengar är något som alltid behövs och det är bra med lite avbrott i pluggandet tycker jag. :)


Haglar bebisar

Folk runt omkring mig ploppar ut bebisar till höger och vänster. Här kommer en bild på Maximillian, för Emma har nämligen blivit både faster och moster nu i sommar. Det skiljer en vecka mellan Alexander och Maxmillian :)



Lilla stiliga Maximillian på mosters 25-års kalas. :)


På bättringsvägen

Efter en lugn helg med en Philip som har pysslat om mig så mår jag äntligen bättre! :) Kanske har det äckliga gurgelvattnet som jag har använt gjort lite nytta oxå. Nu är jag mest snorig och så, håll tummar och tår att jag mår helt bra snart! Philip och jag myste ner oss i soffan igår och glodde på en skitflummig film, drag me to hell. Den kan jag rekommendera för den var läskig samtidigt som den var roligt samtidigt som den var lite äcklig så det var en film med allt i ett. :) Vi spelade även Nintendo Wii och jag kan med glädje meddela att jag knäckte Philip i alla spel haha! :D Vi har som alltid haft en superbra helg, och jag har nu lämnat och vinkat av honom vid tåget. Så nu sitter jag här med datorn i högsta hugg och tittar på Idol samtidigt. Kanske borde jag plugga lite också? Nja okej kanske.

Tjingeling.


Underbar




Jag vet någon som är underbar och HAN heter Philip ♥


Grabbarna





Lilla Alexanders första möte med sina två farbröder gick ju galant och jag lyckades föreviga ögonblicket. Tre glada lyckliga grabbar! ♥


Still sick!

Ja som rubriken avslöjar så är jag fortfarande sjuk, har troligtvis åkt på halsfluss också :( Efter att ha haft en underbar helg med nära och kära är det idag en pysslardag för mig. Jag tvättar, pluggar, snorar och hostar och ordnar med lite andra viktiga saker samtidigt. Det är inte lätt vill jag lova! Lite senare idag ska jag till tandläkaren och ta bort tandställningen (om dom inte ändrat sig igen) och sen ska jag träffa Odett en stund på stan, vi har inte setts på över en månad! Hej å hå, skolböckerna ligger här och blänger på mig så det är väl bäst att man läser lite i dem innan jag åker.. Jag orkar inte, jag vill bara soova!!

sjukling

Jag har blivit förkyld :( Jag har varit krasslig hela veckan och igår kände jag mig hängig men inatt vaknade jag och hade panik. Jag hade så ont i halsen och var så täppt i näsan att jag inte kunde andas! Som tur är är det bara två dagar kvar i skolan sen får jag vila. Ikväll kommer Philip hit också så han får väl ta hand om mig i värsta fall för det är ju han som har smittat ner mig. Det enda jobbiga är att jag har examinerande redovisning imorgon så jag får ta min sista ork och harkla upp mig och säga min del sen får jag knipa igen om jag ska ha någon röst för jag är hes redan nu.. Kämpa på nu Isabelle!

Good weekend!

I fredags kom Philip hit och vi har haft en riktigt bra helg. Vi har bland annat varit på bio, restaurang x 2 och jag har visat honom både domkyrkan och slottet. Ja, vi har helt enkelt haft både roligt och mysigt. :) Just nu ligger han och snarkar medan jag har varit vaken sen cirka halv 6. Vad ska jag säga, jag är morgonpigg så ända in i Norden! Idag ska vi ta en tur ner på stan och Philip ska köpa en jacka som han checkade in igår. Nej nu är det bäst att jag går till Philip och njuter av de timmarna vi har kvar tillsammans innan man tvingas återgå till vardagen med skola, disk, matlagning och plugg igen..!


Helg

Nu har jag fått helg för den här veckan som har varit full med nervositet, skola, jobb och människor. Imorgon komer Philip hit och stannar över helgen, vi får väl se vad vi hittar på. Kanske fast bara kanske ska jag hälsa på F & A och Alexander på söndag. Måste väl antagligen plugga lite också. Orka liksom, men det är bara att kämpa på. Nu ska jag göra lite mat och sen måste jag fortsätta städa. Jag ska baka en äppelpaj till Philip också :) Hoppas jag lyckas bra, jag har aldrig bakat äppelpaj för jag är inte superduper förtjust i det men det är ju inte äckligt. Vad gör man inte för pojken?

Tjingeling!