.

Torsdag 27 mars.

nu är det packning på gång, åker till pappa idag :) har inte varit där på två hela veckor, det ska bli skönt att komma hem dit, jag kommer inte känna igen mig eftersom han har gjort om så mycket där nu..
innan jag åker måste jag hinna städa upp här hemma hos mamma, och hinna kolla igenom universitets katalogerna, och framför allt packa ihop allt som jag ska ha med mig kommer inte tillbaka hit förrän om två veckor igen. oj oj oj hur ska jag hinna allt? det är bäst att jag går och packar nu!

hej svejs!


Onsdag 26 mars.

jag håller på att drivas till vansinne pga mitt projektarbete. det är så himla mycket olika behandlingar som har olika namn men går ut på samma sak.. usch för projektarbete säger jag bara! vad ska man med det till? helt onödigt tycker jag. jaja det är bara att kämpa på det är inte så långt kvar nu.

igår var jag på stan med Sara och Odett vi shoppade lite grann. Odett lyckades även med att tro att hon tappat bort sitt bankomat kort, hon letade överallt sa hon och visade även mig. vi hittade inte det vilket ledde till att hon spärrade det. sen när vi står inne på New Yorker hittar hon det i sin plånbok! HAHA det är nog bara Odett som kan lyckas med något sånt!
sen kom även Melissa, Yasmin och Zahra och joinade oss på en lunch (snarare middag tycker jag) eftersom Melissa ska åka till Goitland och ha praktik i 5 veckor. då fick jag även min otroligt PINSAMMA födelsedagspresent av Sara, Melissa och Odett. sen åkte Sara och hennes Johan iväg och då gick vi andra till Skoaugust och Odett köpte ett par snygga högklackade skor. Sen fick Melissa bråttom eftersom hon skulle hämta barnen på dagis som hon skulle vara barnvakt åt. jaa och vi andra gick till apoteket där jag köpte hostmedicin (känner mig lite bättre redan faktiskt) :) sen skiljde vi oss åt och jag åkte hem och skulle titta på tv trodde jag men jag somnade när jag hade tittat klart på en film som jag spelat in. typiskt mig! en shoppingdag tar på krafterna ;)
nej nu ska jag fortsätta med projektarbetet (eller inte).

hej svejs!

image10
Sara, Melissa, Jag och Odett  :)


 


Fortfarande måndag!

jag har kikat lite på bilder och då hittade jag de här två, på mina underbara små älsklingar. de är så otroligt söta! <3


 jag och min lilla timmie vilar lite.                                jag och mini alfons kramas :)
                                                          
                                                                       
   

Bilder från påsk!

här kommer lite bilder från påsken från mammas kamera!


 
     
    
  
      

Måndag 24 mars.

glad påsk i efterskott! ;P jag har inte haft möjlighet att skriva här de senaste dagarna så jag gör en kort liten sammanfattning på de dagarna! :)

på långfredagen blev det storstädning i lägenheten och sen på eftermiddagen kom mormor, moster Monica och Bernt och hälsade på och påskfikade lite eftersom de inte kunde komma på påskafton. jag fick ett påskägg med lite godis, och de fick påsklijlor av  mig och mamma. ;D sen blev det mys på kvällen framför tv:n med let´s dance och E.M.D :) och så såg vi resterande biten av Grease eftersom jag somnade förra gången. (a)

påskaftonen började med att jag och mamma skulle äta frukost, och då fick jag ett påskägg med godis, en kopp med fyra söta vovvar på och sminkborttagnings servetter. :) sen blev det jobba av och göra mat, eftersom 16.00 kom lite av familjen + morfar på påskmiddag. det var väldigt trevligt! vi åt massa god påskmat och sen vart det etterrätt som var cheesecake och saffransmarängswiss som jag hade gjort. väldig gott och påskigt måste faktiskt säga! efter det spelade vi alias, det var jag och Kristoffer mot Emma och pappa! :) jag och Kristoffer knäckte, vi vann överlägset! ;D sen åkte alla hem och jag somna så fort jag la huvudet på kudden.

och igår tog jag bara det lungt och slappade, åt godis, läste och kollade på film! :)

idag måste jag jobba lite med projektarbetet, har redan börjat lite. men det känns så värdelöst att sitta en helgdag och göra skolarbete, men jag måste ju!

yes, det var min påskhelg det! nu ska jag gå och klä på mig. bilder kommer kanske senare, min kamerasladd är hos pappa, men jag kan ju sno lite bilder från mammas kamera!

hej svejs!

Onsdag 19 mars.

idag fick jag min studentmössa! den är skit fin :D
hämtade hem massa kataloger om universitet och sånt idag så det känns bra. jag kan kika lite i dem på påsklovet när man har lite tid över! nu ska jag glo på tv.

hej svejs!

P.S. jag slog odett i sänka skep typ 6 ggr idag! ;P men jag vann så ofta så jag fick bara 12 + poäng när jag vann, hon fick 20+ den enda gången hon vann! ;D D.S.

Tisdag 18 mars.

jaa, nu har en ny skolvecka dragit igång. för några dagar sen slog det mig att om 10 veckor så tar jag studenten. vistt det är jätteroligt, men vad ska man göra sen. jag har mitt sommarjobb till juli, men sen då? jag ska ju inte tillbaka till skolan sen. jag har inget sommarlov, jag blir arbetslös. jag får PANIK av att bara tänka på det! usch. jag ska njuta av de sista veckorna jag har tillsammans med min klass, även om inte alla är super roliga att umgås med. det är ju inte alla som är helt kokobäng i huvudet. ;P det kommer kännas riktigt tomt när alla sprider ut sig i landet. :( men som sagt så får vi njuta av den sista tiden vi har tillsammans!
nej nu ska jag inte sitta här och deppa, jag ska gå och göra något vettigare som tex engelska läxan..

hej svejs!


Söndag 16 mars.

nu är jag ÄNTLIGEN klar med mina läxor! blev precis klar. nu ska jag gå och duscha och sen ska jag och mamma gå på stan. shoppiiing, wooohoo! jag har inte shoppat på en hel månad, jag känner mig så duktig! :) men nu shoppar jag väl upp allt jag har sparat ihop. (a) nej nu kallar duschen! ;)

hej svejs!

Lördag 15 mars.

tjolahopp tjolahej!
jag har typ 3 st läxor tills på måndag och jag har nte gjort någon utav dom så jag måste plugga hela dagen idag, eftersom imorrn ska jag gå en sväng på stadens torg med mamma och shoppa lite granna. så det är väl bara att börja nu då!

hej svejs!


Fredag 14 mars.

hejsan svejsan!
det var ett tag sen man skrev här nu, jag har inte haft tid :P
just nu sitter´jag i skolan brevid odett och jag har letat efter henne på bloggen men jag hittar inte henne.. men jag ska spela med ida nu. :) skriver kanske lite imorrn.
hej svejs!