.

Fredag 18 januari.

ja nu är det ett tag sen jag skrev här. jag har liksom inte haft tid, det dyker hela tiden upp nya saker. det är som man säger "om man inte har jobb så skaffar man sig det.."
nu har jag iaf hunnit komma tillrätta i det nya huset men det finns inte så mycket tid till att fixa iordning allt. det får bli när man är ledig. just nu har jag praktik på akademiska sjukhuset på neurokirurgen och då jobbar jag mycket kvällar och så ska jag jobba den här helgen som kommer nu imorrn. det är ett helt ok ställe faktiskt. :) igår var det en kille som heter Jens, en ganska ung kille där och han sa att jag skulle skryta om att det är den största vårdavdelningen på hela sjukhuset och att helikoptern landar på det huset där jag är. haha så nu har jag gjort det.. :D
nej nu ska jag chatta lite med melissa på msn som förresten fyllt 18 år. grattis i efterskott söto! <3 jag återkommer med bilder från festen!

hej svejs!

Måndag 7 januari.

nu har jag äntligen flyttat :D det känns ganska bra faktiskt, det är roligt men ändå sorgligt att lämna ett hus som man har bott i, i 9 år. ;/ men den känslan går nog över rätt fort när man har fått ordning på alla saker och helt flyttat in. ja det blev ett kort inlägg idag, jag ska gå och göra pannkaka nu! :D

hej svejs


Kommentera gärna!

förresten så får alla som läser detta gärna kommentera. ni får vara anonyma, bara ni kommenterar. :P
tack och hej!

Onsdag 2 januari.

jag har ändå datorn på så jag tänkte att jag skulle skriva lite grann..
nu är det mindre än två timmar kvar tills jag får nyckeln till det nya huset. jag tänkte att jag skulle kolla på eniro om det var några jag känner som bor på det nya stället, men jag hittade inte det. pappa sa iaf att det fanns en som han känner som har barn som är i min ålder så vi får väl se om man kan skaffa sig några nya kontakter. inte för att det är något fel på de gamla men man kan ju alltid utöka kompiskretsarna.

nej nu måste jag klä på mig och göra mig klar för jag blir snart hämtad och så ska vi åka till huset, wohoo :D

hej svejs!


FÖRSTA JANUARI!

japp idag är det den första dagen på det nya året.. och ja det har väl börjat bra.
förra året, 2007, blev ju inte precis ett bra år. eller jo första halvan var helt okej. men efter den 21 juni 2007 har mitt liv vart ett helvete. det är 6 och en halv månad sen jag blev påkörd och ja, mitt liv har rent ut sagt varit ett enda stort fängelse, jag kan inte göra så mycket saker utan att jag får ont i huvudet. så snälla, låt 2008 bli mitt år!
det blir en nystart från och med imorrn, då flyttar jag härifrån. SO LONG VALSÄTRA! förhoppningsvis får jag även medicin inom kort och jag kan börja göra mer saker med mina underbara kompisar. detär svårt för alla att förstå att livet bara tog en stor vändning när jag blev påkörd, men så är det! jag älskar er för att ni fortfarande står ut med mig och vill vara med mig. jag vet att jag inte kan göra så mycket och att jag klagar, men det ska det bli ändring på så fort jag blir frisk!

nej nu vill jag inte sitta här och skriva längre, det känns som om det blev ett väldigt negativt inlägg det här, det var inte det som var meningen..
tror inte jag kommer in här på ett tag nu eftersom jag flyttar imorrn och en vecka frammåt!

Hej svejs!