.

Penicillin.

Efter ett antal timmar på närakuten med mycket väntande, så gick jag därifrån med en penicillinkur. Så nu hoppas jag att det vänder och att jag blir frisk igen. Det blir vila av resten av veckan i alla fall så att jag får tillbaka både energin och orken. Nu ska jag borsta tänderna, ta nässprej och gosa ner mig i sängen och försöka vila järnet.


Snörvel snörvel.

Fortfarande inte bättre, och nu börjar andra örat också göra ont. Nej, idag är det jag som tar och beger mig till närakuten! Det är bättre att kolla upp om det är något, för säkerhets skull. Men det är väl säkert någon influensa eller något liknande. Ja, det återstår att se vad läkaren eller sköterskan säger.

Ciao!


På bättringsvägen?

Hittills har sjukdomen bara gått åt ett håll, det sämre, men nu kanske det är påväg att vända. Jag håller tummarna för att jag blir bättre nu. Efter att ha legat i sängen och bara vilat i flera dagar så ska jag och min dunderförkylning pallra oss iväg till skolan för ett tre timmars seminarium lite senare idag. Tills dess ska jag försöka få mig en timmes sömn eller två, allt för att få bort det sjuka. Men först ska jag hoppa in i duschen och göra mig helt klar så att det bara är att kila iväg sen. Ikväll blir det minsann ingen träning, nej, utan endast gos i sängen. Ska ge mig sjutton på att vara pigg och kry till på onsdag så att jag kan gå och träna då. Är så trött på att må pyton nu, jag längtar efter att få träna och efter att få kramas med Max igen.

Tjingeling!


Olagligt!

Det borde vara olagligt att ha såhär ont i halsen och örat! Jag blir ju knappast bättre, snarare tvärtom. Hoppas på att ett mirakel händer så att jag mår mycket bättre imorgon. Jag står nästan inte ut längre, har lust att kapa av mig örat för att det gör så ont och jag vill bara gråta för att det gör så fruktansvärt ont överallt. Buhuhu, nu tycker jag faktiskt lite synd om mig själv!


You make my heart go boom boom boom.


När jag ser på dig kan jag inte låta bli att le sådär fånigt, du gör mig alldeles varm inombords. I din famn är jag trygg, tillsammans med dig är jag lycklig. Vi är som gjorda för varann. Jag är så glad att du är min, tack för att du gett mig glädjen tillbaka. ♥


Med en enkel tulipan på bemärkelsedan.

Jag måste bara passa på att tacka alla fina som grattade mig på födelsedagen och i förskott förra söndagen. Och ett extra stort tack till min fina underbara pojkvän som fanns vid min sida och hjälpte mig hela dagen. Jag fick massor med fina saker av familjen som jag är så lycklig över. Trots migrän, illamående och trötthet så blev den tjugotredje födelsedagen i tisdags ganska bra i slutändan ändå. Detta är något jag ligger och tänker på när jag ligger, halvdöd och sjuk, helt ensam i sängen. Jag ligger och tittar på alla fina saker jag fått och njuter av vetskapen om att jag har världens finaste bästa familj, som jag älskar så!


Rolig helg.

Och så var jag sjuk igen. Halsont, förkyld och hängig. Läkaren ordinerade strikt vila hela helgen, annars fanns det risk för att jag blev ännu sjukare och utvecklade körtelfeber. Skojig helg liksom med sängliggande och vilande dygnet runt. Fast jag måste ta hand om mig själv helt enkelt, för en gång skull ska jag vara lite självisk.. Nu ska jag sätta på en film och sova en stund.


Lagar, begrepp och handlingar hit och dit?!

Associativa lagen, kommutativa lagen, aktiv handling, statisk handling... ZzZzZ.. Jag orkar inte! Det är svårare än vad man tror att plugga till en mattetenta, det är inte bara att räkna, man ska ju kunna alla olika lagar och begrepp. Jag dör av uttråkning! Tror snart jag ger upp för idag för ikväll blir det tidig sänggång. Måste ju få lite mat i magen innan jag hoppar i säng också. Tentan startar 08.00 imorgon så jag måste väl cykla hemifrån strax efter kl 7 så att jag verkligen hinner och så att jag vet att jag hittar. Efter tentan imorgon blir det barnvaktsmys med Alexander som är hos sin farmor och hälsar på, och på kvällen blir det middag hos mamma med Fredrik och Annika. Så med andra ord är det full rulle hela dagen lång! Nu ska jag göra någon snabb och enkel mat innan jag hoppar i säng och pluggar till ögonen går i kors.


Fina du.

Jag måste ha världens bästa pojkvän som ringer mig när han fick en ledig stund på jobbet bara för att peppa mig inför tentaplugget och tentan imorgon. Han är allt bra han, min fina Max.


Tentaplugg.

Idag blir det tentaplugg hela dagen lång för imorgon är det mattetenta! Jag är livrädd, drömmer mardrömmar om den här tentan eftersom jag vet hur svårt jag har för matte. Det är egentligen hemskt hur dålig statistiken för hur många som klarar denna tentan är, 50 % av studenterna klarar denna tenta på första försöket och då ska man veta att det är alltså 50% som klarar hälften av frågorna på tentan. Herregud! Jag ska plugga arslet av mig nu så att jag ska bli en av de som klarar tentan. Fast jag är väl medveten om att det här kan bli första gången jag misslyckas på en tenta.. Men det gäller att tänka positivt - jag kan inte göra mer än mitt bästa och räcker inte det så är det inte mycket att göra åt! Nu ska jag borsta gaddarna, dra på mig myskläder och sätta mig in i pluggandet och matematikens värld. Håll tummar och tår för mig imorgon på förmiddagen så är ni supersnälla!


Kärlek. ♥



Åh, vad jag saknar er! Min lilla älskling och min stora älskling, mina underbara fina pojkar. Ni gör mig varm i hjärtat, ni gör mig lycklig. ♥


En snäll flickvän.

För att kompensera för att jag och min älskling förmodligen inte kommer kunna ses varken på alla hjärtans dag eller nästa helg, alltså på över en vecka (!!), så tänkte jag att jag skulle vara en snäll flickvän och verkligen pyssla om min pojkvän. Så i lördags väckte jag Max med en stor puss och frukost på sängen, och lunch bjöd jag honom på sushi som han åt för första gången. Igår tog vi, efter önskemål från Max, en lång långpromenad på 7 km och nästan två timmar. Annars har jag bara pysslat om min fina, klappat, killar, hållit om, myst och så har vi lagat god och nyttig mat tillsammans. Det har verkligen varit en superbra helg! Max åkte nog inte hem förrän strax efter kl 20 igår för att vi hade så svårt att slita oss från varandra. Mer än en hel vecka utan mitt hjärta, hur ska jag klara mig? Det kommer bli riktigt jobbigt! Jag får trösta mig med att jag i alla fall kommer få vakna upp med min pojkvän vid min sida på min födelsedag! Han är allt fin han, min älskling.


Hembakta semlor.

Efter veckor av baknings-sug och längtan efter att få testa receptet jag letat fram så fick jag äntligen baka egna semlor igår. Jag gjorde egna semelbullar, egen mandelmassa och resultatet blev mini-semlor till mig och Max. Det var mumsigt även om jag måste erkänna att jag att jag nog föredrar köpta semlor ändå. Fast det är ju något speciellt med hembakta semlor!


Kämpa kämpa!

Dag ut och dag in sitter jag i skolan och kämpar med alla dessa jäkla grupparbeten. Nu är jag trött på alla arbeten! Jag känner mig inte alls piggelin, är trött, fryser hela tiden och har hemsk huvudvärk. Igår hade jag tre långtröjor plus långkallingar på mig men ändå så frös jag som en liten hundvalp. Jag sover över tolv timmar varje natt och ändå har jag svårt att kliva upp på morgonen. Fy fabian för utsättningssymtom från medicinen. Det känns ungefär som avgiftning. Skönt att det snart är helg så jag får vila och mysa in mig i min pojkväns kärleksfulla famn.

Min verklighet just nu:


Ett hotande mörker.

Skulle allt skita sig nu, då skulle jag nog gå under..


Trollunge.♥

Faster saknar sin älskade lilla trollunge. Bara två veckor tills jag får pussa och krama på lillen igen. Jag längtar! ♥


Så jävla bäst!

Jag är så jävla bäst! Resultatet på de två tentorna som jag gjorde i januari har äntligen kommit och jag klarade båda två! Kunde inte varit lyckligare i fredags kväll! Med vetskapen om klarade tentor och trygghet i min älskade pojkväns famn så blev det riktigt fredagsmys. Som sagt, jag är så jävla bäst! Kunde inte vara malligare eller stoltare. Lycka det är att må bra, vara glad och känna sig trygg. Jag älskar lyckoruset som uppstår varje gång jag får reda på att jag klarar tentor!


Överraskning på G!

Just nu är jag hemma hos min fina älskling som ännu inte kommit hem från jobbet. Jag är i full fart med att fixa en överraskning till honom. Det är fem dagar sedan vi sågs och jag har saknat honom väldigt mycket så jag ville göra något speciellt för honom. Nu är det bäst att jag skyndar mig för snart dyker han nog upp.


Färg i skallen.

Jag är så nöjd med min nya hårfärg och frisyr. Det är så fint med lite färg i skallen istället för den gamla lite mer råttfärgade som jag hade innan. Alla tycker jag är så fin i den nya färgen och jag känner mig mycket finare också! Det är det som är huvudsaken, att jag är nöjd och känner mig snygg!