.

Renovering.

Igår hade vi så fint väder så vi hade planerat in att det skulle bli lika soligt och varmt idag så att vi kunde åka och bada i aspbo men icke. När vi klev upp var det sol, moln blandat med regn så det fick bli en hemmadag idag istället. Jag har pluggat lite till min omtenta nästnästa måndag och Max började riva tapeter på förmiddagen. Så nu är renoveringen i form av bortrivning av gamla fula (fyra lager) tapeter, spackling och uppsättning av nya tapeter i Max lägenhet startad! Vi har hunnit med att slita bort tapeter på en vägg, bara tre kvar. Nu är det bara att städa upp lite sen blir det en slappkväll (om herrn går med på det) framför tvn.


Imorgon åker vi hem till mig, jag ska först klippa mig och färga håret, sen åker vi vidare till världens finaste lilla pojke Alex som fyller två hela år imorgon. Det kommer bli en superdag! Längtar redan efter att se fasters lilla älsklings min när han ser sin nya trehjuling. Undrar om han kommer förstå vad det är för något och om han då kommer tycka om den? Hoppas!

65-års & 85-års kalas!

Igår var vi på kalas hos min moster. Mormor fyllde 85 år igår och moster fyllde 65 år i april så då slog de ihop sina firanden och hade kalas båda två igår. De bjöd på en massa godsaker; fördrink, smörgåstårta, bullar och hallongräddtårta. Vi har proppmätta när vi åkte därifrån!

Moster M hade gjort en alldeles egen bordsdekoration av ett egengjort blomarrangemang. Superfint!

Finaste och bästa 65-åringen & 85-åringen som finns! ❤


24-års firande.

Idag har vi spenderat hela dagen hos Max lillebror som fyller 24 år idag. Vi har spelat kort, grillat, sett en kopparorm (som läskigt nog tappade svansen och den ringlade runt där på marken även fast den var av), snackat skit och lyssnat på Kim som dragit samma skämt som han alltid gör när han får lite i sig. Det var roligt och jag träffade hans nya tjej, Veronica, för första gången också. Jag gosade med lillkissen Råttan även fast jag vet att jag är pälsallergiker, men kissen var såå söt så jag kunde inte låta bli!

Glad tjej njuter av solskenet i sin nyinköpta tunika.

Gos med lilla myskissen Råttan. Jag blev helt klart kär i han.

Vi har haft en bra dag och nu sitter jag och Max och kikar på hus, vi har hittat ett superfint i Östhammar. Jag vill ha! Det kostar "bara" 900 000 och säljer vi båda lägenheterna så kan vi ju nästan klara det utan lån. Fast jag antar att det inte blir något hur förrän jag pluggat klart. Keep dreaming Isabelle...


Kvällspromenad.

Vi har varit på shoppingrunda hela dagen idag, det började med Thuns där vi nästan förköpte oss! Jag köpte bland annat en ny klänning till bröllopet, denna gång blev det en rosa snygging så den gröna får jag ha på grillpartyt dagen innan bröllopet istället. Max skämdes nästan ihjäl för att jag provade så mycket kläder, jag blev "kändis" vid provrummen. Fast jag lyckades få med ett par riktigt snygga klädesplagg, en höstjacka och lite köksgrejer därifrån. Efter Thuns fortsatte vi vidare till Gränby centrum för att fortsätta shoppa. Därifrån fick vi med oss en massa saker som behövs till bröllopet; slips, underkläder, bröllopsskor... och lite till. Sist men inte minst så tog vi en runda till Team Sportia och köpte en trehjuling och slog in, den ska Alexander få på onsdag då han fyller 2 år! Vi har haft en fartfylld dag så när vi kom hem tog vi en tupplur och åt middag innan vi tog en långpromenad (med betoning på lång) i solnedgången till mamma för att lämna en present jag köpt till henne på Thuns som tack för att hon är just min mamma. Jag kan erkänna att jag säkert kommer sova som en stucken gris efter alla dagens äventyr, är heelt slut.

 

Snark.. Godnatt för idag!

 


Nyttigt men gott.

Max och jag firar att vi nu har SEMESTER med gotti gott gott, som trots att det är gott är nyttigt. Mmm, nam nam nam, mycket mycket mumsigt.


Batman!

Igår bjöd Emma med mig på premiären av den nya Batman filmen. Den var så jäkla bra och spännande, knappt så att man kunde låta bli att bita på naglarna. Bästa filmen jag sett på länge!


Trött på allt.

När allt känns pissigt och helt värdelöst så känns det skönt att veta att man ändå har världens bästa mamma och den finaste pojkvännen som finns på sin sida. Nu längtar jag bara efter att få vara ledig och slippa allt skit. Måste hitta tillbaka till mig själv igen, ta mig tillbaka till livet igen, klättra upp ur den här djupa svackan jag har hamnat i. Jag är trött på att behöva må skit och få tryck över bröstet varendaste dag, mitt psyke är helt förstört. Med start på fredag ska jag bara ta hand om mig själv, göra roliga saker och försöka bli bra igen, och med alla fina människor i min närhets stöd så kommer allt bli bra igen. Jag lovar mig själv det!

Fasters hjärtegull. ❤


Hela dagen idag har spenderats på Furuvik med världens finaste pojke. Vi har bland annat åkt karusell (samma snurrkarusell minst tio gånger), klappat bäää (får), kört skrinda, sjungit hubbe-sången, pussats, kramats och skrattat. Jag har njutit av varenda sekund med Alexander. Han är så underbar och fin, fasters lilla hjärtegull! ❤


Funkar ej.

Appen för mobilbloggning fungerar inte så tills den kommer igång igen så kommer det nog vara rätt så tyst här då jag varken har tid, ork eller lust att sitta framför datorn.

Så tills dess - Simma lungt..


Längtan & saknad.


Längtar tillbaka till solskenet, bad i pool och hav, kärleken som växte, sanden mellan tårna och lugnet som fanns där på Zakynthos. Jag saknar allt och lite till som Zakynthos hade att erbjuda!


Drömmer till och med om det.

Jag jobbar så mycket just nu att det känns som att jag inte har något liv alls. Det har gått så långt att jag drömmer om jobbet varje natt till och med! Usch! Men det kommer kännas jäkligt skönt sen när pengarna kommer, då ska jag njuta. Just nu är jag tröttare än tröttast men jag kan inte riktigt komma till ro på nätterna och vaknar flera gånger varje natt och sen kan jag ligga vaken en timme eller två trots att jag är dödstrött, för att jag har en oro inombords och inte kan koppla av.. Är inne på femte jobbdagen i rad nu, idag var vi dessutom en man kort så jag fick jobba skiten ur mig (som om jag inte gör det annars då?!) hela dagen. Badade i svett när jag lämnade byggnaden! Fy farao, en riktigt mardrömsdag var det idag! Längtar enormt mycket efter en ledig dag nu! Bara sju kvar sen är jag ledig några dagar och då ska jag omringa mig av mina fina underbara familjemedlemmar och försöka koppla av i deras sällskap! Framförallt så ska jag krypa upp i Max famn och somna där, närheten och värmen där ger trygghet och jag kan komma till ro lättare då. Nu ska jag bara göra mat, vila och beställa bröllopsskor resten av kvällen.


En finis på något vackert.


Min fina underbara pojkvän på den vackra stranden på Zakynthos. ❤


c",)

Tack för alla fina kommentarer ni alla där ute i bloggvärldens skrivit. Det värmer och gör mig glad!

Solsken och solnedgång.

Gårdagen bjöd på solsken i Östhammar. Vi låg på stranden och pressade lite innan vi tröttnade på alla jäkla fiskmåsar som skrek runt omkring oss. Vi gick hem och Max pressade vidare på balkongen medan jag åkte iväg och köpte glass till oss båda. På eftermiddagen kom Sebastian och Julia över och spelade kubb. Det var jäkligt skoj! Vi vann en varsin gång var innan vi skiljdes åt och Max var tvungen att lägga sig och vila innan nattjobbet. Jag låg kvar tills han hade somnat sen kilade jag iväg till bussen som tog mig tillbaka hem till Uppsala. Väl tillbaka i Uppsala gick jag till mamma och Leif, där fick jag mat och hämtade bilnyckeln. Sen blev det en promenad hem i solnedgången. Mysigt!
Idag ska jag till tandläkaren och sen ska jag träffa Odett ikväll. Imorgon är det jobbdags igen, jobbar 12 dagar i sträck! Det blir mycket klirr i kassan det, känns bra. Nej, dags att borsta gaddarna och köra iväg till tandläkaren.


Lilla trollunge. ❤

Åh vad jag längtar efter Alexander, fasters lilla älskling. Igår pratade vi i telefon över videosamtal och han visade mig sitt nya rum, sitt nya kök och sina fina saker. Lilla trollungen, han var så himla söt! När vi skulle avsluta samtalet och lägga på sen så blev han jätteledsen. De var tvungna att ringa upp mig igen så han fick prata mer med sin faster. Jag måste åka och busa lite med honom snart. Tänk, om en månad fyller han 2 år. Min lilla trollunge blir stor! Åh vad han värmer mitt fasters hjärta, jag älskar honom som om han vore min egen. ❤


Bor på jobbet.

Jag bara jobbar, äter (knappt) och sover. Är så sjukligt slut så jag nästan går under. Känns som att jag bor på jobbet just nu, är där dag ut och dag in. Det enda jag tänker på för att klara av det är att jag tjänar pengar och att det är mycket bättre att jobba än att sitta hemma. Timmarna går ändå rätt så fort när man väl är och jobbar och om Anna också jobbar så har man nästan roligt med! Vissa dagar är roligare än andra, och jag ska absolut inte klaga, det är mer än helt okej på jobbet. Det är bara det att jag blir så fruktansvärt utmattad som förstör så att jag tycker allting mest bara är jobbigt. Så ikväll blir det tidig sänggång för att försöka ta igen mig lite inför nästa jobbpass imorgon.

Natti natti.