.

Naglar

Mina nya naglar :) Fast på tisdag ryker dom igen eftersom det kanske blir liite svårt att jobba med dessa när man ska ha handskar på sig..! But i like them! :) 3 dagar med de här naglarna räcker gott och väl för mig. Är mest nöjd med vänster handen även om min lillfinger nagel är lite för lång. Ska fila ner den lite nu.

  

2 år sen nu





Idag är det två år sen du lämnade oss. Jag tror nog att du har det bra där uppe! Anders hade ett hjärtfel som gjorde att han fick hjärtinfarkt bara ett halvår tidigare, och han hade opererats för det och började just komma tillbaka till livet när något i hjärtat brast och han far upp till himlen. Du kommer alltid finnas i allas hjärtan. Anders var inte bara en underbar människa utan också min pappas bästa vän, fotbollstränare, idrottslärare, någons fru, någons pappa - mina sysslingars pappa och en hel drös andra saker. Jag glömmer aldrig den dagen jag fick höra att du hade gått bort. Jag tror jag aldrig i hela mitt liv sett pappa vara så ledsen. Du var och är verkligen en ängel Anders! Vila i frid Anders Jardhagen 2 oktober 1957 - 30 januari 2007. Du är saknad av många här på Jorden! Hälsa Gud från oss alla ;)


Usch!

Usch vad jobbigt det känns nu. Men jag fick iallafall två dagar till nästa vecka så får jag bestämma mig då..! Hoppas hoppas hoppas det går bra nu, annars vet jag inte vad jag gör.


Beslut

Jag har ett jobbigt beslut att fatta..!

Mina små älsklingar!

Jag saknar mina små tussar. Det finns inget annat som gör mig lika glad som när jag får träffa myspys vovvarna! Ni vet när man är sådär nykär och flinar sådär fånigt när man tänker på den man är kär i? Så känner jag för de här två! De är det bästa jag vet! ♥


Trötter

Idag är jag trött så in i norden, jag vill inte svära! ;) Just nu väntar jag på att pappa ska komma och lämna ett hänglås till mig som jag ska låna till jobbet idag eftersom jag inte har någon aning om var hemma hos pappa mitt lås ligger.
Förresten igår jag åkte bussen så såg jag Melissa. Hon var överlycklig för på fredag blir hon av med en sak som hon längtat efter att ta bort. Grattis, eller vad man säger! ;P Längtar till jag får se dig utan den. 
Äsch det är lika bra att jag gör mig helt klar nu innan pappa kommer. Idag blir det en lång jobbardag, 8-13 + några timmar på det andra jobbet.

Ny design?

Usch jag är så trött på min blogg, jag vill göra om den helt och hållet.. Men jag måste ju bara finna tid till detta, vilket blir lite svårt nu när jag jobbar i stort sett varje dag! Men vad tycker ni? Ska jag göra om den? Liiite iallafall?

Första dagen

Idag eller ikväll rättare sagt är det första gången på det andra jobbet. Snacka om att jag är nervös. Jag ska jobba från 15.45 till 20.45 idag så jag har ingen rast eftersom det är bara 5 timmar. Så jag måste äta en ordentlig lunch så att jag orkar hela kvällen. Jag som är så otroligt kvällstrött också! Usch jag vill inte gå, haha. Men det kommer väl säkert gå bra. Imorrn jobbar jag från 8-13 på det nya jobbet och sen ska jag åka och jobba lite på det andra jobbet. Så det kommer nog vara fullt upp! Jag kanske bloggar lite imorrn efter jobben om jag orkar, vilket jag inte tror att jag gör eftersom jag är helt död på kvällarna, annars blir det nog inget förrän på torsdag. Håll tummarna för att jag fixar det här galant nu, nemas problemas! ;D

Firande, bara 11 dagar försent.


Odetts söta kanin. Stackarn, hon kallar den för gay!

     

Födelsedagsfirande och vaken i ett dygn!

I lördags firade vi Melissa. Det var meningen att vi skulle ut och äta på Little Italy fast det var stängt så vi velade lite om vart vi skulle käka, men vi stannade vid Max och åt. Vi snackade massa skit och tog kort. Haha, en kille som jobbade där ville nog vara med på kort för han gick förbi hela tiden och varje gång han gick förbi började vi fnissa som småbarn för att vi skämdes! ;P När vi satt där på Max och åt kom det massa folk och satte sig och glodde på oss så vi kände oss riktigt obekväma så vi drog därifrån, vi började analysera vad det kunde vara för speciellt med den platsen och kom fram till att det var en knarkar hörna där de langade knark.. Vem vet om det var det, men vi bestämde oss för att aldrig mer sitta där. Klockan var då runt halv 8 och vi gick till Terassen och satt där och kollade på folk och insåg att killarna där var typ 16-17 år. Småbarn i våra ögon. ;) När vi suttit där i en och en halv timme drog vi vidare till Red room men de var ingen där så vi åkte hem till Odett och "förfestade", när vi druckit ur en flaska säger Melissa. "Hallå den här är ju alkoholfri.." Haha, snacka om misslyckat! :) När vi sen kom tillbaka till Red room var det proppat med folk så vi satte oss vid ett bord där i mitten av rummet. Odett och Melissa gick och köpte lite i baren och träffade Linda, en gammal skolkompis, hon jobbade där i baren. Typ halva hennes släkt var där och vi träffade Rakel som vi gått i samma klass som. Vi var med henne i stort sätt hela kvällen. Hon var så himla söt och helförändrad. Jag träffade även Eric min syssling och ett x antal killar som verkade helt störda! En snubbe kom fram typ 20 ggr och sa skål, sen sa han att han gjorde en undersökning på hur fula alla ser ut när de dricker..?! Helt knasig. En annan kille sa att han kompis Jonathan kände igen oss sen förut och att vi skulle hälsa på honom. Vi struntade i honom sen kom han igen och sa jag skojade min kompis heter Johan, han ville bara ha ett artistnamn. Eh, pucko. Rasmus hette puckot och han kompis som var helt normal hette Johan. När vi sen skulle vidare på "eftersfest" på Max rymde Johan från Rasmus. När vi kom till Max var det fullt så vi gick till McDonalds istället. Vi fick skjuts hem och var hemma kl 05.30 på söndadsmorgonen. Jag hade vaken sen 06.05 på lördagmorgonen, alltså istort sett ett helt dygn! Jag hade iallafall roligt! Hoppas ni andra också hade det! Jag är fortfarande helt död eftersom jag vände på dygnet igår..!



På Max precis när killen som jobbade där gick förbi, jag bjuder på denna eftersom de andra två blev så söta!

Äta ute

Ikväll ska jag, Melissa och Odett ut och äta och fira Melissa lite i efterskott. Just nu gjorde jag ett uppehåll i sminkningen för att kolla när bussen går.. Oj oj oj Melissa kommer om ca 15 minuter så det är bäst att jag lägger på ett kol nu, som man säger! Kanske skriver några rader om kvällen imorrn om jag hinner..
Hej så länge!


Ännu ett glädjande besked

Idag var jag hos audionomen och jag har ingen hörselskada utan bara, eller bara och bara, en ficka på trumhinnan. Det är därför jag alltid har "sniffat", så som hon kallade det, in trumhinnan när den åkt ut för att det blir som ett eko. Jag hör alltså min röst inne i huvudet plus att jag hör mig själv utifrån. Nu kan K, F och D inte reta mig för det längre. När vi var mindre brukade de härma mig när vi satt i bilen eller någon annanstans. Vilka muppar va? Retar sin snälla lillasyster, haha men det är syskonkärlek det! Jaja, men ett tråkigt besked var att jag alltid i hela mitt liv måste gå på kontroller av öronen så att det inte bildas bakterier i den där "fickan". Det finns ett sätt som kanske kan lindra besvären och det var att operera in rör i öronen igen och det vill jag inte, tänk er att aldrig kunna doppa huvudet under vatten när ni badar och alltid behöva ha fetvadd i öronen när jag badar. Nej tack då står jag hellre ut med mitt "sniffande" och eko i öronen. Har jag haft såhär i över 10 års tid klarar jag nog mig ett bra tag till! Jag måste faktiskt erkänna en sak - jag kan faktiskt inte simma under vatten eller dyka eftersom jag hade rör i öronen under hela min uppväxt, jag tror jag var ca 15 år när jag opererade bort rören. Än idag tycker jag att det är jobbigt att doppa huvudet under vatten eftersom jag hatar, verkligen hatar att få vatten i öronen eftersom jag är "lärd" att inte få vatten i öronen! En annan nackdel med att jag säger nej tack till rör i öronen är också att jag alltid kommer att få ont i öronen när jag blir täppt i näsan, men men jag får tänka på saken ett tag och försöka att stå ut för jag vill inte ha rör!


Rören i öronen är minimega små så det är inga stora grejer vi pratar om, här är en bild som visar hur små de är jämfört med en tändsticka!

P.S. Sniffande = att jag drar in luft genom näsan så att trumhinnan dras in. Som när man ska blåsa ut trumhinnorna, håll för näsan och munnen och blås ut - tryckutjämna, fast tvärtom. D.S.

Jag blir..

.. bara så ledsen när jag tänker på det!

Åh jag dör!


Åh den här reklamen är så himla gullig. Jag dör nästan!

Ibland undrar man...

.... hur vissa tänker..?!

I remember


18 år, jag blev myndig. Ack, vilken besvikelse det blev när jag insåg att det kanske inte var så speciellt att fylla 18.



19, ett mellanår. Året mellan de "häftiga åren". Nja, personligen så blev det här det året då jag först kände mig myndig och gick på krogen och allt som man skulle gjort som 18-åring eftersom mina kära kompisar är 9 och 11 månader yngre än mig.


En månad kvar, 30 dagar, sen blir jag 20 år! Det är ju det året man blir "systemet" myndig. Haha, vi får väl se om det blir en hit eller shit? ;)

Hemma tidigt

Åh herregud, idag är det första dagen jag är hemma innan kl 16.30 tror jag. Jag är helt död, men men det är roligt att jobba än så länge iallafall. Det fanns inte så mycket för mig att göra efter kl 13, eftersom jag är ledig imorrn och inte ville påbörja något nytt, så jag tog bussen hem en halvtimme tidigare. Skönt! Nu ska jag plugga teori eftersom jag har körlektion imorrn och efter det ska jag träffa Odett och så ska vi uppdatera oss om vad som hänt de senaste månaderna, sen vi träffades sist. Usch teoriboken ligger här brevid mig och blänger lite grann (känns det som) så det är bäst att jag sätter igång att läsa nu...! Man vet aldrig när jag får tid över nästa gång.


Godmorgon..

..klockan halv 6 på morgonen, haha. Igår somnade jag innan klockan 9 så jag är pigg idag, ska äta frukost snart. Jag börjar kl 7 idag, först där säkert. Jaja, jag fixade busskortet igår och idag ska jag ta bussen hem vid 14-15 någon gång. Ska kolla lite när bussarna går så jag vet på ett ungefär :)

Pain in my head!

Usch jag blir så ledsen! :( Min huvudvärk är tillbaka i sitt gamla spår (eller vad man ska kalla det) igen. Paiiiiin, det gör så jävla ont rent ut sagt. Jag har ont i ögonen också och kan knappt titta. Jag skriver lite halvt på känn.. Nu ska jag vila, sen är det middagsdags sen ska jag ut i snöovädret och övningsköra och förhoppningsvis kan jag ta mig till ica och fylla på busskortet så att jag kommer hem tidigt imorrn eftersom jag jobbade över idag. Skriver kanske någon rad imorrn också så att ni vet att jag lever iallafall!

Första jobbdagen

Jippi, nu är första jobbdagen avklarad! Det gick bra och jag lärde mig mina uppgifter på typ 2 minuter :) Fast jag måste ju medge att nu efteråt mår jag pisspotta med huvudvärk och ögonont, detta innebär att jag är extremt ljusskygg så jag kan inte sitta här så länge till! Imorrn ska jag fixa passerkort så att jag kommer in överallt så då måste jag fixa mig extra mycket. ;P Mamma färgade min utväxt igår så nu är jag lite extra fräsch.
Ajajaj mina ögon smärtar så nu ska jag snart hoppa i säng eftersom jag ska upp tidigt imorrn och är ljusskygg just nu!

Försenad jul

Idag ska jag fira lite försenad jul med Fredrik, Annika och mamma. Kl 14.00 kommer F och A hit och jag och mamma har fryst in lite julmat som de ska få smaka på. Nu får de iallafall känna av julen lite grann. :) Det ska bli kul och se vad jag får av de från Thailand, säkert något jättefint! Nu ska jag fortsätta med förberedelserna.
Förresten är idag den sista dagen i frihet för mig för imorrn börjar jag jobba! ;D

Jag ska njuta...

Hittills idag så har jag spenderat dagen med mamma genom att handla och gå på apoteket. Det låter väl roligt? Eller kanske inte. Jag är helt slut! Om jag la mig ner nu så skulle jag nog somna på ett ögonblick. Jag ska försöka att njuta av de sista dagarna jag har kvar nu innan jag börjar jobba på riktigt så nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla lite på tv (sova). Imorrn kommer Fredrik och Annika hit och vi ska fira lite sen jul eftersom de nyss kom hem från Thailand, för bara 5 dagar sen var de där i värmen. Lite komiskt att just när de kom hem så vart det rekord kallt ;) Hihi, nu får de tillbaka för att de flydde julen och snön.
Nej nu ska jag som sagt (eller skrivet?) glo lite på tv + att jag ska sätta på mig den nya apparaten som ska hjälpa mig att bli bättre i min smärta.

Tjingtjong!


Syskonkärlek!




Bara för att jag älskar er och för att ni är mitt allt! ♥

Jovars

Det gick väl ganska bra igår tycker jag. Skönt att det är över nu! Ville bara kika in och säga det så ni vet.. :)

Wish me good luck!

Nu ska jag duscha och göra mig klar, sen bär det av. Önska mig lycka till nu!

Nervös

Jag vaknade innan kl 6 imorse för att jag var/är så nervös! Tanten ringde och ändrade tid igår så där rök min skjuts. Nu måste jag ta bussen. Äsch vi får väl hoppas att det går bra. Nu ska jag förbereda mig lite granna!


Längtar

Jag vill ha sommar nu! Eller åtminstonde vår, det är så jobbigt när det är kallt ute. Man känner sig som en michelingubbe med alla kläderna man har på sig. Haha. Jag vill ha blommor och gräs ute!





Fint som snus

Jag tror jag är lite glad idag. ;D Körlektionen idag gick ju fint som snus hörni, men det känns lite tokigt när körläraren visar hur man ska bromsa på sina pedaler eftersom bilen bromsas fast man själv inte bromsar. Hihi. :)
Nu ska jag käka lite och senare ska jag till sjukgymnasten och jag får hoppas att det går lika bra där då! Om jag inte är allt för trött så kanske jag kilar upp och jobbar en sväng..
Förresten har jag fixat skjuts imorrn så jag slipper ta bussen, skit skönt. Hem tar jag nog bussen men då är det ju lättare för man behöver ju bara kliva på bussen vid närmaste hållplats och sen kliva av mitt på stora torget!
Nej nu är det dags för mig att spotta ut mitt tuggummi, som jag förresten borde avstått från eftersom jag får ont i käken när jag tuggar, och svänga ihop något att äta.

Tudeluuuu! ;D


Blä för läkare!!

Jag var ju som jag skrev tidigare hos läkaren och kollade upp mina öron idag. Något jag visste innan, och sa till min mamma som insisterade på att jag skulle gå till läkaren, var att min snåla öron läkare inte vill ge mig penicillin. Även om man har så ont att man nästan dör så får man inte penicillin. Han ordinerar bara avsvällande medicin och nässpray, jag har tagit medicinen i 5 utav de 6 dagarna som man får ta den och nässpray kan jag inte ta eftersom jag bara blöder näsblod då eftersom jag redan använt det i över 14 dagar.. Så, jag åkte därifrån 75 kr fattigare och med fortfarande öront. Men å andra sidan så var det ju bra att jag slipper ta penicillin!
Efter örkollen åkte jag med pappa till Gränby centrum där han skulle köpa termobyxor och skidjacka plus nya jeans tills imorrn när han ska till Norrland och åka skidor. Vi hittade byxor och jacka ganska fort, men jeans var lite svårare att hitta. Efter att ha provat halva affären hittade han äntligen ett par snygga jeans, men de var för långa så en tjej i affären skulle lägga upp dom gratis. Medan vi väntade på jeansen bjöd pappa mig på mat så nu är jag proppmätt, och jag träffade en gammal klasskompis, Malena. Hon jobbade som servitris eller vad man ska kalla det på fiket där. När vi hämtat brallorna skjutsade pappa hem mig och nu håller jag på att tvätta..!


Örkoll

Jag har fått en tid på sjukhuset nu så att jag ska kolla upp mitt onda öra. Hoppas jag får penicillin så att jag blir frisk någon gång! När jag har såhär ont blir jag så otroligt trött, jag sover typ hela tiden för då är det den enda gången jag slipper känna det onda.. Jag kanske uppdaterar lite senare om jag har tid, ska nämligen tvätta efter sjukhusbesöket.
Hej så länge!

Nu är det slut

Från och med idag börjar mitt nya liv. Nu är det slut på det här med att vara för snäll. Man behandlar inte mig som en bajskorv bara för att jag är snäll. Jag är för snäll för mitt eget bästa så nu är det slut med det. Ett nej är ett nej och jag tänker inte bara låta alla trampa på mig hur som helst och jag kommer absolut inte anpassa mig efter andras viljor!!
Over and out från mig!

Swisch sa det bara..

Jag blev inte så mycket klokare om vilken buss jag ska ta och var den stannar.. Får nog ta en sväng förbi där ikväll när jag övningskör! Den här dagen har bara swischat förbi, och vad har jag gjort? INGENTING! Usch snacka om att slösa bort tiden. Jag får nog ta och utnyttja den tiden jag har kvar på den här dagen med att göra något viktigt som att plugga eller nåt. Orkar egentligen inte plugga men jag måste väl om jag ska få det där körkortet i handen någon gång. Det var mycket bättre förr när man kunde göra teorin först och sen uppkörningen en annan dag. Nu kommer man ju bli skit stressad och vara skit nervös när man ska göra uppkörningen. Jag kommer nog svimma! Haha jag får se till att andas djuupa andetag och fokusera och göra mitt bästa! Men än dröjer det nog ett tag innan jag vågar mig på det.


Snurrad bildskärm

Igår när jag skulle stänga av datorn så råkade jag trycka på någon knapp så att bildskärmen vreds åt vänster, alltså den blev liggande. Efter att ha tryckt på alla knappar på datorn lyckades jag med ett enkelt knapptryck få tillbaka skärmen till den vanliga inställningen! :)
Nu har jag precis ringt en trevlig tant och bokat in en jobbintervju på torsdag, men problemet är bara att jag nu ska kunna ta mig dit också. Har ingen aning om vilka bussar som går dit så jag måste ta och kolla upp det nu. Jag hade hoppats att jag skulle få skjuts av pappa eftersom han vet var det ligger men han åker till Norrland på onsdag. :(
Hoppas, för min skull, att allt går bra nu!! Jag vill ju så gärna!

Igår jobbade jag lite och när jag kom hem blev det kebab och jag somnade som en stock framför tv:n halv 9. Hihi, snacka om att vara helt slut! Det var roligt att jobba men jag kände direkt att jag fick ont i huvudet och ont i örat har jag fortfarande.. Men men på onsdag gäller det. Då ska jag äntligen till sjukgymnasten och få den där apparaten som kanske kan lindra min värk! Som sagt hoppas allt går bra för min skull nu, jag förtjänar väl lite braighet nu när jag vart så snäll?! Hihi.
Bäst att jag kollar upp bussarna nu!


Två hela veckor!

Idag är det 14 dagar, alltså två hela veckor sen jag blev sjuk! Jag fattar inte hur det kan sitta i så länge? Är jag inte frisk imorrn kanske jag får ta och gå till läkaren iallafall. Jag vill ju inte gå dit, tycker inte om sjukhus! :(  Men jag får hoppas att mitt öront är borta imorrn eftersom det är tredje dagen jag äter avsvällande medicin nu så är det inte bättre imorrn måste jag kanske ha penicillin. Vi får väl vänta och se. Nu måste jag göra mig klar för jag ska kanske åka och göra en rolig sak i  eftermiddag ;D

Jobb



Jag ska ta mig i kragen och fixa jobb nu. Den risken får jag ta att jag kanske inte klarar av att jobba heltid men jag måste iallafall försöka jobba lite grann. Måste tjäna ihop lite pengar så att jag kan åka utomlands ju ;) Haha, nej men jag vill börja jobba nu. Jag längtar faktiskt ut till det livet efter ett halvår hemma, tro det eller ej! :)

Snacka om lyxigt!

Om några dagar kommer F och A hem från Thailand där de varit i EN MÅNAD! Jag är så himla avundsjuk på dem, jag vill också åka utomlands och bli brun! Kolla så skönt de har de därborta, snacka om lyxigt..


Fredrik trivs där under vattenfallet.


Annika badar i det klarblåa vattnet!

Så fort jag har tjänat ihop lite pengar så ska jag åka, även om jag så ska behöva åka själv ;) Det får nog bli min födelsedagspresent till mig själv!


Så kan det gå..





...om man är klumpig och ramlar i trappan

Mer ont

Usch igår vaknade jag mitt i natten av att jag drömde att någon hamrade i mitt öra. När jag vaknade hade jag fortfarande ont i örat och jag blev lite rädd men det var ju ingen som hamrade i örat utan mitt öra hade börjat göra ont och då blev det väl en dröm av det. Vad vet jag? Jag har iallafall ont i örat och är lite ledsen för att jag aldrig blir frisk från den här j*vla sjukdomen jag har. Jag får kanske skylla mig själv lite grann eftersom jag inte riktigt hunnit bli frisk helt och hållet och så har jag varit utomhus den här veckan när det var typ -15°C, fast jag hade ju mössa?! Äsch jag är iallafall trött på att vara sjuk nu! Nu har jag börjat äta avsvällande medicin så att jag kan bli frisk någon gång!! Ja, nu har jag skrivit av mig lite om det.. :)


Ännu ett år

Nu har det gått ännu ett år, det har ibland varit det sämsta året i mitt liv och vissa dagar det bästa.. Det bästa som hände var att


jag flyttade med pappa till ett fint blått hus och fick egen våning,


jag tog tog studenten och sa hej då till ungdomslivet, redo för ett vuxenliv,


tog mina första stappliga steg på krogen och föll för the one and only modellen ännu en gång.


vi tog en tripp till min stuga och hade en underbar helg tillsammans med massa skoj!


jag bestämde mig även för att ta steget och klippa av mig mina tunna lockar.

I övrig har det nog varit det sämsta året i mitt liv, fullt med olycka och sjukskrivning.. Men jag har haft världens bästa stöd under alla dessa jobbiga perioder.


Mina föräldrar har varit mina största stöttepelare och de har tagit väl hand om mig.


Mina älskade syskon, världens snällaste :)


Några andra är mina två bästa vänner, Melissa och Odett. Tack för ert tålamod och förståelse! <3

Nu väntar: nytt år, nya tag!


1,5 år

Jag har nyss kommit hem från sjukhuset.. Efter 1,5 år har jag äntligen fått en diagnos, tror jag iallafall. Jag lider av nervsmärta. Men jag vågar inte bli för glad eftersom man vet aldrig om det stämmer. Så många diagnoser som jag har fått så kan man skriva en hel ordbok.. Jag ska iallafall behandlas för nervsmärta nu :') Nu har jag haft motgångar efter motgångar så jag tycker jag är värd lite tur och lycka nu, missförstå mig inte - jag tycker VERKLIGEN INTE(!) synd om mig själv!!!

Tur att det inte var en 3:a

Igår var jag, pappa och Kristoffer hemma hos K och städade. K är nämligen superduper allergisk mot pälsdjur just nu och han har ju haft vovvsningarna hemma hos sig så det ligger ju fortfarande kvar hundhår i lägenheten. Vi åkte i två omgångar dit, K först sen jag och pappa. Jag började diska, K och pappa tog bort madrassen i sängen och dammsög där, pappas ord om detta var - "städar man så städar man, så kan man ju lika bra ta allting på en gång" :) Pappa storröjde i köket medan jag och K hjälptes åt att dammsuga "vardagsrummet" (det är en etta) K gav mig uppdraget att fylla på tvålburken(?) med tvål. Jag fyllde på tvålen utan att tänka mer på det, sen skällde K lite på mig eftersom att det inte fungerade att få ut någon tvål och jag höll på med det fram och tillbaka och blåste i tvålpumpen och tillochmed så smakade jag på tvålen. Den smakade ganska sött faktiskt ;) När inget annat fungerade hällde jag i vatten och blandade med tvålen och voila - tvålen kom ut :) När klockan var runt 17.15 skjutsade pappa först hem mig. Jag citerar pappa - "jaa, det är ju tur att det inte var en trea han bodde i iallafall för så hade det tagit tre dagar att städa". Det är min pappa det :) K's kök är numera som nytt efter att pappa gått loss med svamp, spraymedel och trasa där igår..! Roligt hade vi iallafall!!
När vi kom hem tjockade vi i oss en pizza och kollade på en film, "Grand Torino". Rolig och väldigt bra, den kan jag rekommendera. Lite senare på kvällen joinade Emma mig och K och vi såg Drömkåken på tv, det är inte varje dag man har så mysigt med dem. ;) Nu är jag en lite gladare Isabelle efter att jag har fått ha Krisoffer hemma hos mig i en hel vecka, han åker nog hem ikväll. Troligtvis iallafall :(


 

Jag och Kristoffer på Mallorca 2006 (den enda som fanns på oss två på mammas data)

Lång dag

Idag väntar en lång och jobbig dag. Jag ska först ta bussen ner på stan och köra en körlektion, sen ska jag gå hem till mamma och äta nåt, borsta tänderna och cykla till bettfysiologen. Jag vet fortfarande inte om jag måste betala när jag ska dit till tandläkaren, men om jag måste betala hoppas jag att de tar kort.. Efter det ska jag cykla hem till mamma igen och så ska jag förhoppningsvis bli hämtad av pappa där. Sen kanske jag kan få komma hem och vila lite grann, jag är ju fortfarande inte helt frisk.. Nu måste jag kolla när bussen går.

Besviken

Igår när jag ramlade i trappan höll jag min dataväska med min dator i handen och min första tanke när jag ramlade var "nu gick säkert min dator sönder.." Lite senare ppå kvällen testade jag datorn och då trodde jag att den inte alls gick sönder. Idag när jag testar så inser jag harr mitt tangentbord på datorn inte fungerar, just nu har jag ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus till datorn så det är ju inte kriiis men man vill ju ändå kunna skriva på datorns tangentbord. Såhär blir det när jag ska skriva tex "hej jag heter Isabelle": he1 1ag heter 5sabe33e. Fint va? :( Stackars min älskade dator!

Envis som en gris!

Min kvarvarande förkylning efter sjukdomen envisar sig med att sitta kvar! Jag snorar och hostar ikapp med Kristoffer här hemma. :P Vi är som värsta snorbobborna vi två ;) Det är roligt med lite sällskap iallfall så man slipper vara själv. Förresten var det -17 °C ute imorse när jag vaknade, det betyder att jag inte tänker gå utanför dörren idag om jag inte är påklädd med långkalsonger, många tröjor och en varm jacka. Glöm och dröm att jag ska bli sjuk igen, (eller igen och igen, jag är ju inte frisk än men okej - sjukare då!) Nu ska jag göra mig klar och sen måste jag plugga lite.

Börjar bra..

Eller kanske inte.. Jag har inte precis haft flyt idag! Bara motgångar hela dagen, hittills iallafall. När jag skulle fixa min CV så insåg jag att jag måste ha råkat ta bort programmet som jag måste ha för att fixa den, det programmet hade jag fått av Fredrik och han är ju i Thailand för tillfället och kommer inte hem förrän om två veckor. Så det var bara att försöka ladda hem det på nytt. Sen när jag äntligen fixat det problemet uppstod nästa - jag ska till tandläkaren på onsdag och insåg att jag blir nog tvungen att betala eftersom det kostar pengar från det halvåret man fyller 20. Jag har fått ett erbjudande hemskicakt där man endast ska behöva betala 50 kr/mån men jag hade inget frimärke så jag kunde inte skicka in det, Nu är det iallafall ifyllt och frimärke beställt och mamma tror att jag kanske ska få slippa betala eftersom de redan påbörjat en behandling innan detta halvår och förhoppningsvis avslutar den gratis då.. Håll fingrar och tår att jag slipper betala!
När jag sen skulle ta mitt pick och pack och åka till pappa gick min papperspåse sönder precis när jag gått utanför dörren hos mamma. Men en sak gick bra iallafall och det var resan från det ena stället till det andra! :) Man ska ju försöka se det positiva i det hela! Väl framme hos pappa var det första jag gjorde att ramla i trappan, slog i armbågen, låret och ryggen. Är jag klantig eller var det bara ren skicklighet? Efter det satte jag mig i soffan med en isklamp mot armen för att kyla min 3x så stora armbåge. Mitt i allt när jag satt där och tjurade för att dagen var skit började jag såklart blöda näsblod, som pricken över i:et!!
Jag skulle tagit kort på allt detta men jag glömde tyvärr kameran hos mamma..

Men som tur är så åt jag en god middag med pappa och Kristoffer, som bor här under tiden han är sjuk, så nu är jag lite gladare iallafall! :)

Första gången på en vecka..

Igår kände jag mig mycket bättre i sjukdomen så jag och mamma bestämde att vi skulle åka till Bernt och gratta honom. Jag tänkte att jag skulle baka Bernts favoritkakor, chocolate chip cookies, till honom i present. Sen insåg jag att vi inte hade alla ingredienser till det hemma så jag hoppasde in i duschen och gick sen till affären och handlade det som fattades. Första gången på en vecka, nästan, som jag gick utanför dörren! Skönt att komma ut lite när man har legat i sängen en hel vecka.
När jag kom hem städade jag lite sen bakade jag kakorna, jag gjorde även ett eget kort till Bernt i photoshop! :) Vid kl 17 tog jag och mamma bilen till affären och köpte en blomma till Bernt och sen hämtade vi upp Moster M på vägen till mormor och Bernt. Väl framme fikade vi, åt tårta, kakor och bullar så att jag blev proppmätt!
Nu ska jag skriva lite jobbansökningar och sen ska jag packa väskan och åka till pappa.


Grattis i efterskott



Grattis världens bästa Melissa som fyllde 19 år igår!! ♥


Inte mycket

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu när jag är sjuk. Jag bor nästan i sängen. Haha, det är väl så när man är sjuk..! Jag känner mig iallafall lite bättre i halsen idag och jag ska försöka mig på att städa upp lite här hemma nu. Vi får se hur det går, och om jag orkar göra klart för varenda gång jag "rör" mig så får jag jättebesvärlig hosta :(. Jaja, det är lika bra att jag börjar på en gång medan jag känner mig lite pigg!

Nyår

Jag är lite stolt över mig själv. jag lyckades hålla mig vaken på tolvslaget igår. Trots feber, snor, halsont och en enorm trötthet blev nyåret ändå helt OK under omständigheterna. Jag och mamma åt tacos, tittade på Notting Hill och skålade med cider (aj aj aj i halsen var det) på tolvslaget. Lite lyx måste man väl ha även fast man är sjuk!
Fredrik ringde också ända från Thailand och önskade gott nytt år. Pratade med Kristoffer och även han var sjuk, kanske är någon form av influensan som går? Jag mår iallafall inte så mycket bättre idag, och igår kväll tillkom ännu ett symtom - det rinner hela tiden ur mina ögon, som att jag gråter men det gör jag ju inte. Jag ska prata med mamma om vad hon tycker att jag ska göra, om jag ska gå till husläkarakuten eller hur jag ska göra?
Nu måste jag gå och snyta mig och torka ögonen så att jag ska kunna se och andas!!