.

Målen för det nya året.

Jag har ju, som jag tidigare skrev, redan bestämt att det nya året ska bli mitt år. För att kunna uppfylla det så har jag satt upp några mål, här kommer en del av dem;
 
- Satsa på beach 2013
      * träna mer (bli piggare och orka mer).
      * äta bättre (inget godis).
      * få en bättre hälsa utan medicin (bort med en trötthets- samt viktökningsbov).
- Ta mig igenom sista terminen i skolan och få min examen.
      * kämpa och göra mitt bästa de sista 5-6 månaderna i skolan.
      * skaffa ett jobb i Östhammar (klirr i kassan!)
- Flytta ihop med Max.
      * sälja lägenheten.
      * köpa gemensamt hus (eller lägenhet).
      * ny inredning (bort med det gamla och slitna och in med det nya!)
- Skaffa bra fungerande rutiner.
      * träningsdagar.
      * matveckoplanering.
      * "städdagar".
- Belöna och berömma mig själv! 
      * Mer - "jag kan".
      * VILA (inget plugg på lördagar).
      * ha roligt (unna mig sig att göra det jag tycker är roligt - omöjligt att orka annars).
 
Om jag lyckas uppfylla något av dessa mål så är det bra, men de är mest för att jag ska sporras och känna att jag kan bocka av saker. Känslan när man får bocka av något mål kommer ju vara obeskrivlig! Jag tänker inte nedvärdera mig själv i slutet av nästa år om jag inte lyckas klara av alla dessa mål. Nej nej, de är bara för skojs skull. Drömma och önska skadar ju aldrig!
 
 

Syskonkärlek.

Jag blev så himla glad för julklappen jag fick av min störstabror! Ett inramat kort på oss fyra som små.
Mini-syskonen. 

Ibland känns det bra.

Ibland fylls jag av en bra självkänsla och kan då känna mig riktigt fin. Julafton blev en sådan dag. Kläder som satt bra, plattning av håret och lite smink gjorde att jag för en gångs skull kände mig riktig fin! Jag älskade min nya frisyr, mitt ansikte, mina ögon och, ja, allt. Det kändes riktigt bra. Imorgon är det dags att ta tag i mig själv igen och försöka bli fin igen! Nytt år - nya tag, som jag brukar säga. Det nya året ska bli mitt år!


New.

Presentkortet som legat hemma i byrålådan utnyttjades äntligen idag. Efter en lång tids spanande på denna skönhet så fick den äntligen följa med hem idag! Jag blev helt käääär!

Vinterpromenad.

Vi tog en promenad i den vackra vinterkylan tillsammans med svärmor.

Taksnöskottning.

Max och jag startade vårat jullov med att dra på oss mössa, vantar, termobyxor och tjockjackan. Sen drog vi iväg till sommarstugan för att ge pappsen en tidig julklapp - snöskottning på taket av sommarstugan! Herregud, det var så himla mycket snö, jag tror nästan inte att jag sett så mycket snö förut. När man gick så räckte det ända upp förbi knäna på mig och det var riktigt jobbigt att pulsa runt där i snön. Efter att vi lokaliserat (läs: grävt fram) stegen och lyckats gräva oss in i förrådet för att hitta spadar, så klättrade vi upp och började skotta. Jösses vad jobbigt det var, men väldigt bra träning! Det tog ett bra tag att skotta bort all snö, på slutet var vi så trötta att vi mest åkte kana på all snö. Väldigt skojigt faktiskt! När vi kände oss färdiga hoppade vi ner i snön som vi hade skottat ner från taket. Vi sjönk ner i snön ända till midjan! Det var så jäkla mysigt med all snö, även om det var lite för mycket kanske.. Bildbevis kände vi att vi behövde så vi tog en drös bilder. Jag bjuder på några här!
 

Västgötaspången.

Ibland är det väldigt vackert med snö. Jag borde ta mig i kragen och passa på att gå ut på en fotorunda när det är så vackert. Om bara tiden räckte till...

Blåsenhus.

Vackra vackra fönster på universitetet. Riktig julstämning!

En liten prinsessa!

I maj kommer en liten prinsessa till världen, jag ska bli faster igen och världens finaste trollunge ska bli storebror! Det är så underbart att glädjetårarna sprutar. Tänk att fasters lilla älskling, Alexander, ska bli storebror och tänk att han hade rätt - det blir en liten flicka, en lillasyster. Blir det en liten Eleonora tro? Åååh, jag längtar så mycket att jag nästan dör! Mini, faster älskar dig redan! ❤


Hemmagjord smörgåstårta.

Smörgåstårta alá Max & Isabelle.


I hamn.

Jag höll mitt mål att bli klar till kl 15, och nu har jag äntligen skickat in mitt PM. Även om jag såklart har lite ångest över arbetet så känns det ändå okej. Nu tar jag helg! Jag har precis duschar och ska bara äta lite, packa väskan och sen drar jag ut till bonvischan över helgen. Självklart är jag inte pluggfri, utan jag tar med mig lite arbete som jag kan göra om jag orkar. I helgen ska vi nog kanske baka smörgåstårta till Maxens jobb. Jag håller tummarna för att han inte ändrar sig nu för jag ser verkligen fram emot att få baka och göra något jag tycker är roligt! Det känns så jäkla skönt att det bara är tre skoldagar kvar innan det är jullov. Jag behöver verkligen vila lite. Känner mig alldeles matt av alla skolarbeten..
 
Trevlig helg.

Halvvägs.

Igår tog jag mig lite mer än halvvägs igenom skrivandet på mitt PM. Jag klottrade ner massa fakta på slutet innan jag deckade strax före tio igårkväll. Idag blir det alltså att skriva om fakta till mer av mina ord, skriva några insatser och sen ska jag skriva "mina egna tankar". Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid. Jag önskar att jag blev klar innan klockan 15 i alla fall, det är ju ändå ca 6 timmar dit. Det är tur att man är morgonpigg så att jag har god tid på mig! Nu laddar jag upp med proviva och banan och så kör jag igång!

Obsessed.

Mina nya mörkblåa äkta converse. Jag bara äääälskar dem! ♥

Går i ett.

Just nu är allting helt crazy i skolan. Det är examinationsuppgifter, PM och fördjupningsarbete - allt som ska göras samtidigt! Jag hinner knappt andas mellan varven känns det som.. Samtidigt som jag ska försöka göra allt skolarbete så ska jag försöka vila också, vilket känns ganska omöjligt. Varje natt sover jag oroligt för att jag vet att jag egentligen borde skriva och göra skolarbetet. Jag känner mig alldeles matt i kroppen, varenda muskel gör ont i min arma kropp! Och bättre blir det ju inte när man sitter stilla hela dagarna framför datorn och pluggar. Hej gam-nacke!  Imorgon kl 23.59 ska PM:et in! Jag har bara börjat och kladda ner lite punkter som jag ska skriva.. Idag är det jag som ska sitta hela dagen (förutom en promenad till Gränby C för att köpa ett par converse, och hem igen) och kämpa med mitt PM, och förhoppningsvis kommer jag en bra bit på vägen. Jag får väl sitta hela natten i värsta fall, för jag ska klara det här! Ingen komplettering här, tack! Nej, dags att fortsätta en timme till innan jag går iväg.
 
Ciao!

När man är deppig och trött.

För att pigga upp mig lite grann efter en tröttis-vecka och sluta deppa så bestämde jag mig för att göra något jag älskar - BAKA! Att fixa, dona och blanda ingredienser gör att huvudet rensas från alla jobbiga tankar. 48 kanelbullar senare känner jag mig nu lite gladare. Imorgon funderar jag på att baka bröd också. I lööööv it!


Familjen. ❤

Såhär fint har jag det på min tavelhylla i köket. Bröllopsfoto med familjen med min home-skylt. ❤


Nu är'e klippt!


Imorgon.

För tre år sedan kapade jag av mig mina långa lockar och klippte till en helt ny lite kortare frisyr, och imorgon är det dags igen. Jag ska klippa av mig lockarna och färga håret, rödbrunt. Tänkte mig faktiskt denna frisyr ännu en gång.. Vi får se om frisören kan klippa till något snyggt imorgon! Det är så spännande, jag längtar som en tok! Före och efter bild kommer upp under veckan.
 
 

Utslagen.

Igår slocknade jag som en stucken gris före kl 18. De senaste dagarnas sömnsvårigheter tog ut sin rätt igår. Jag sov ända till klockan 5 imorse. Jag var helt borta, jag varken hörde alarmen på telefonen eller tv som lät. Snacka om trött! Idag blir det mest hemmaplugg och om jag hinner blir det även bullbak ikväll. Det kliar i fingrarna efter att få baka! Nu blir det lunch och sen några timmars plugg igen.