.

Liam

Den 21 maj kl 11:43 kom en liten pojke till världen, 3460g och 54cm lång.
 


Lilla Liam är född. Grattis till Sofia och Daniel! ♥


Täppt

Åh, jag vet inte riktigt om jag är sjuk eller bara allergisk, men jag är superduper täppt i näsan och har därför ont i örat och halsen. :(

Långhelgen har varit mycket mycket skön med fint väder. Min arverunda har fortsatt och jag har lyckats få hur mycket som helst, vissa saker är helt nya och aldrig använda! Yes! Jag har även shoppat loss på IKEA och Thuns :) Nu närmar sig flytten, mindre än 2 veckor kvar! Igår var jag och mätte i lägenheten och checkade lite. Det känns bra men nervöst måste jag säga..

Nu ska jag till tjejerna i Upplands Väsby och plugga. Tråkigt? Ja!!

Farmor & Farfar

Jag tror jag har världens bästa och sötaste farmor och farfar. Igår var jag där nästan hela dagen och fikade, åt middag (Kyckling i whiskeysås), men framför allt så fick jag ärva massor med saker till mitt nya hem. :) De sakerna som gick i arv igår var 12 tallrikar som såg som nya ut fast två generationer har ägt dem nu - gammelfarmor och sen farfar och sen jag :) jag fick även en helkroppsspegel, bordslampa med mera! Tack farmor och farfar för allt fint. Arverundan fortsätter en annan dag hos Mormor & Bernt, Moster Monica, mamma, pappa, Emma, Fredrik & Annika och Kristoffer (jag tror det var alla).

Dagen spenderas inomhus med städning, tvättning, packning och liknande saker. Kanske lite plugg också. 

Tjingeling!

P.S. Inga foton blev tagna eftersom himlen hann öppna sina portar och hälla ner regn innan jag hann ut.. D.S.

Check √

Idag har kunnat checka av detta hitills, tvättat √, gjort uppsats √, Ströläst i boken √,
desto mer kommer det bli oxå. Ikväll blir det kyckling till middag, och det är jag som ska fixa det, mumsigt! nu ska jag checka av ännu en sak som har stått på dagslistan länge, fota massa utomhus (dvs om vädret tillåter, det ser vääldigt mörkt ut just nu!). OM jag får några bra bilder kanske en och annan dyker upp här. :)


Hej å hå

En vecka har gått sen sist och vad har jag gjort? Jo, firat Daniel med kakor och tårta med generösa 20 ljus (Han blev 27, snällt av mig va?). Valborg var ingen hit, jag såg forsränningen, köpte nya solbrillor och åt på Max, sen fick jag migrän och blev sängliggande många timmar. Helgen innehöll packning i kartonger, nu är hela garderoben ekande tom och alla koppar och glas är inpackade väl!
På skolfronten är det stressigt, ny kurs har börjat och det är pang bom rätt in i pedagogikens värld! 300 sidor + en kortfattad (hrm, MINST en och en halv sida. Kortfattad, ja visst?!) uppstats om någon viktig person. Ingen fuskläsning gäller här inte, vi ska visa varandra uppsatserna och argumentera och diskutera om man valt rätta viktiga personen?! Herregud, jag får nästan panik bara jag tänker på det!!