.

Sommarn regnar bort

Det fullkommligt öser ner regn här hemma. Nu har det regnat i flera dagar och innan dess var vädret heltokigt, först strålande sol och fem minuter senare ösregn?! Vad har hänt med det svenska vädret? Det skulle ju bli fint i helgen, lagom till min helg med de längsta passen från 13-21.15. Väldans roligt eller kanske inte.. Nu ska jag äta!


Inte tid

Usch, jag har ju inte någon tid över nästan för att skriva på bloggen. Men jag lovar mig sig att jag ska försöka ta mig tid till detta eftersom jag tycker det är roligt och plus att man har gratis dokumentation på vad man har gjort här i livet. ;)
Igår var jag hemma hos pappa och så kom Kristoffer, Emma, Fredrik, Annika, Daniel också dit vi grillade under regnuppehållet, spelade lerigt kubb i duggregn, träffade Moa och Andreas för första gången men inte sista (iallafall jag) och hade allmänt trevligt bara. Vi åkte olagliga 6 st i bilen hem, vi mötte en polisbil och jag som satt i Kristoffers knä (de tror fortfarande att jag är 3 år ;) lillasyster är och förblir alltid liten) duckade lite halvt och Emma tvärbromsa, men vi lever farligt och vi klarade oss utan att de såg oss. Puh, vi hade verkligen tur där, jag tror inte att jag ska göra om det än på ett tag nu..
Idag har jag fixat ett nytt spel till mitt nintendo, Leif skjutsade mig eftersom alla andra var upptagna, det blev ännu ett sportspel. Mycket roligt med det faktilisktiskt. Annars så har jag bakat lite granna eftersom hela syskonskaran kommer hit imorrn och äter och gottar sig. Teramisu, Jordnötsrutor med choklad och tigerkaka blev det. Ni kan få bildbevis senare om jag kommer ihåg (och får tid). Annars så har jag inte hunnit så mycket mer, nu ska jag däremot titta på film, August Rush. Vi får väl se om den lever upp till förväntningarna, Kristoffer sa att den var bra och mor min också. Betyg på filmen kommer senare. Nu längtar jag efter filmen så tjosvejs på er därute i landet!

Beverly hills chihuahua



Jag har precis sett den filmen och jag som verkligen älskar chihuahuor tyckte den var jättebra och supersöt! :) Om man gillar små söta hundar är den att rekommendera, verkligen. Jag satt och kommenterade hur urgulliga hundarna var hela tiden. Haha, sån é ja.

veckan som gått..

Jag har haft fullt upp med allt vad jobb heter hela långa helgen. Jag lyckades pigga på mig lite och var ut med jobbet i torsdags. Bloggar mer när jag får tid, nu ska jag äta.

today

Idag är jag hemma och sjuuk. Dagen började med en körning, sen åkte jag hem och sov x antal timmar. Fortsatte sen plugga teori på datan. Nu är jag helt död och ska sätta mig och glo på tv vilket kommer sluta i att jag ligger där i min fåtölj och sover. Snacka om sköönt!
Imorrn ska vi tacka av en tjej på jobbet, vi ska till Svenssons Taverna och käka lite. Jag hoppas jag är feberfri då så att jag kan följa med annars får jag ligga hemma med mitt nässpray och snorpapper och sörja. Kanske att det blir en stunds jobb då också. Vi får se vad kroppen och skallen tillåter imorrn.


halsont och shopping

jag har vrålont i halsen, typiskt nu när jag ska åka och shoppa. kunde det inte vänta en vecka eller två? eller kunde jag inte bara fått slippa det här skiten? har ont i örat också som vanligt. Usch blä tvi för att vara sjuk! Nu ska jag ta en ipren och trotsa det onda och åka och shoppa loss. Bilder på vad jag köper kommer imorrn kanske om jag inte är allt för sjuk. Förhoppningsvis är jag frisk, önsketänkande!


älskling





kom tillbaka!



det bara regnar och regnar här nu, okej en dag eller två men nu räcker det! snälla solen kom tillbaka nu!

Äntligen 20!


Idag fyller Sara 20 år! Som hon har längtat efter denna dag. Hur tror ni hon firar? Jo genom att gå på systembolaget. Haha, grattis till Sara!

Nintendo Wii

Daniel ringde i torsdags och frågade om jag ville köpa nintendot som han hade kvar på jobbet för ett billigare pris. Jag velade lite men efter ett tag bestämde jag mig för att köpa det iallafall. Sen dess har jag spelat Sports Wii varje dag så jag har träningsvärk i båda armarna. :) Ska fixa lite fler spel och chippa det inom kort..

I fredags (1 maj) åkte jag till jobbet för att fixa lite saker, när jag skulle ta bussen hem så var det precis mitt i demonstrationerna så det tog över en timme att komma hem. Snacka om jobbigt, sitta i en kokhet buss mitt i stan. Nej usch det var inte roligt det. Annars har jag jobbat hela helgen och idag är jag ledig eftersom jag väntade på ett viktigt telefonsamtal. Jag har hunnit städa hela min våning, tvättat, packat och nu ska jag äta lite lunch.


Kalasbilder.