.

prov..

igår hade jag första engelska b nationella, det va writing. och idag ska jag ha prov i sjukvård på skallskador. orkar inte. lärare är så himla osmarta som lägger alla prov och grupparbeten samtidigt?! lite kan de väl samarbete kan man tycka, men nej du det kan man bara glömma.
skönt att va ledig i 5 dagar nu, men det blir ingen sovmorgon för mig. jag åker kl 07.00 imorrn till stockholm, och hjälper Fredrik och Annika att flytta.. :)
aja ska plugga lite till provet nu..

hej svejs!

GRATTIIIS DANIEL!!

idag fyller min älskade Daniel 25 år! Grattis grattis grattis till honom! <3<3<3
och igår fyllde Joel 4 år, och imorrn fyller Monica år!
GRATTIS till allihopa! <3<3

GRATTIIIS :)

det här inlägget tillägnar jag min kompis Sara. Sara har tagit körkort! :) Grattis till henne. det var det enda jag skulle säga...

hej svejs!


10 månader.

idag är det 10 månader sen...
jag gick i skolan på morgonen den dagen. sen åkte jag hem och packade mina saker och ringde till pappa och frågade om vi kunde äta lunch när jag kom hem till honom. jag var glad, jag skulle ju åka ut till sommarstugan den kvällen. men ingenting blev som jag trott..
jag var nästan framme, jag såg backen vid skolan och tänkte, nu är jag snart hemma. men tji fick jag, . är jag kommer halvvägs ner för backen så ser jag något i ögonvrån,  jag såg något blått komma. pang! hela mitt liv passerade i huvudet på en sekund. och vips så låg jag nere på marken. jag fattade först inte vad som hade hänt. jag sa till hon som satt i bilen att kan du hjälpa mig och ställa mig upp. jag var i chocktillstånd, det kom människor från alla håll och kanter. seb hörde jag min granne ringa ambulansen. nej men jag var ju inte skadad jag hade bara gjort illa mig lite grann. sen kände jag att jag hade ont i huvudet och överallt i hela kroppen. då fattade jag vad som hde hänt. jag ringde till pappa och fick panik och störtgrinade. jag hade blivit PÅKÖRD!! sen kom ambulansen, men jag vägrade åka pappa hade kommit. pappa kom och de skickade in mig i ambulansen och ambulansmannen pratade lungt med mig. sen kommer jag till sjukhuset och de kollade att jag inte brutit någonting. de sa att jag hade haft tur att jag ens överlevde. sen fick jag ligga kvar på kontroll hela dagen. olyckan hände 13.30 och jag fick lämna sjukhuset vid 21-22 tiden. jag kunde knappt gå, jag hade så ont överallt. jag kunde inte åka till sommarstugan den kvällen. jag och pappa åkte dagen efter, men jag kunde aldrig njuta av midsommaraftonen.. vi åkte hem dagen efter, jag hade riktigt ont. men jag kämpade mig ändå igenom sommarskolan. jag fattar inte hur jag klarade det än idag..
det har gått 10 månader idag och jag har förlorat mycket av mitt liv. jag är inte frisk än idag, men jag kämpar vidare. jag hoppas av hela mitt hjärta att jag blir frisk snart. att de hittar vad som är felet och att de kan hjälpa mig.
jag vill passa på att tacka MIN FAMILJ och mina vänner. ni betyder väldigt mycket för mig, utan er hade jag aldrig orkar gå vidare med mitt liv. TACK, ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig!

Fredag.

ja nu har det gått en hel skolvecka igen.. tiden går så fort!
just nu sitter jag hemma hos pappa och pillar lite med datorn. jag installerar lite nya program och så. kollar på gilmore girls samtidigt oxå.. många saker i luften samtidigt.
snackade med Sara på msn oxå, vi bestämde att vi två och melissa och odett ska åka till Stockholm nästa lördag och kolla på studentklänningar. för min del och melissas del blir det skor som gäller eftersom vi redan har klänningar.
Melissa kommer hem på måndag! ;D jag har saknat henne hon har varit borta ett bra tag nu. men är äntligen tillbaka igen. nej nu är msn klart så jag ska logga in nu.

hej svejs!


HEMSKT!

usch. jag kom precis hem från skolan och när jag kommer in på gatan där jag bor så låg det massa krossade blomkrukor och blommor och massa glas utspritt över hela gatan. det är tydligen en man som bor på femte våningen som har fått fnatt och försökt kasta saker på folk som gick förbi! och den här mannen bor i samma trappuppgång som mig med! usch det är massa bilar som har blivit förstörda. jag trodde nästan att det varit inbrott i våran lägenhet eller nåt. just nu är det en saneringsentrepenad här och sopar och tar bort alla saker. usch jag är nästan rädd att vara här hemma själv nu. men polisen har ju tagit in honom till sjukhuset nu så det är lungt för stunden! jag säger bara massa usch hela tiden så det är lika bra att jag slutar nu. ska jag äta lite mellanmål.

hej svejs!

bärbar dator.

just nu sitter jag här och klickar runt lite på min alldeles egna bärbara dator, pappa kom förbi med den och medicinen för ca en timme sen.. :) den är såå fiin :D
idag har det varit en ganska lugn dag i skolan. hade lektion från 10.20-11.40 sen åt vi lunch och sen hade vi håltimme till halv 3 då spelade jag och idag först yatzy och vi vann 2 ggr var. sen hjälpte jag henne att fixa en ny look till hennes blogg.. det blev rätt bra faktiskt. nästa gång tar vi odetts ;) sen när klockan slog halv 3 så gick vi till lektionen och då visade det sig att vi bara skulle hålla på med grupparbete. vi hade alltså stannat helt i onödan. men jag och ida satte oss och letade fram lite fakta..
nu ska jag göra pannkaka, jag hade först tänkt att jag skulle göra religions hemprovet men när jag väl satte mig och skulle skriva så hade jag glömt pappret i skolan. jag är så smart, jag tog hem boken med glömde pappret med frågorna på! jaja det är väl bara att jag gör det imorrn istället då. nej nu ringer mamma och säger att hon kommer snart så det är väl bäst att jag börjar med pannkakan nu!

hej svejs!


Någon som vet?

jag har ingen aning om när jag börjar i skolan idag, antingen börjar jag 12.40 eller 10.20. det är dåligt att man inte får någon information från skolan. på planeringen står det att vi ska vara helklass 10.20 och att vi kanske ska på studiebesök på reningsverket. jag har smsat och frågat folk men det är ingen som vet nåt. jag måste åka till skolan så att jag är där vid kl 10 för säkerhets skull. och om jag inte börjar då så får jag väl göra lite projektarbete eller något annat tråkigt! aja jag ska väl ta och göra mig helt klar nu.

hej svejs!

trötter!

idag är jag riktigt trött, sitter och gäspar hela tiden! usch usch usch och imorrn är det skola igen, jag orkar inte. måste göra läxor men jag vill inte, orkar inte det heller. snart så ska jag åka och handla och sen ska jag kanske åka till Daniel och hämta datorn, annars så får jag inte den förrän imorrn kanske. vi får väl se vad som händer (och fötter (; ) måste gå nu..

hej svejs!

ÄSCH!

jag orkar inte pröva mer färger nu, det får duga med de som är nu. kanske ändrar någon annan dag i framtiden.. vet ni vad jag kom på? jag ska få en ny alldeles egen bärbar dator, jag har ju redan en hos pappa men den delar vi på även om det är jag som har den. Daniel kommer hit med den imorrn :D och kanske kommer Marie också, vi får väl la se.
idag har jag varit på barnkalas, närmare bestämt 8-års kalas! men vi blev inte där så länge, födelsedagsbarnet hade legat och spytt hela natten, hon blev smittad av en kompis. så nu inbillar jag mig att jag också mår illa. pappa mådde jätteilla i bilen påväg hem. tur att jag är hos mamma nu då ifall han blir magsjuk. jag har inte orken att bli magsjuk nu. jag får ta det en annan gång.. haha :P jag lägger in en bild på födelsedagsbarnet Helena som håller i Alfons och sötnosen Joel, men bilden är från när jag fyllde år. glömde tyvärr kameran hemma idag.



neeej, jag ska glo lite på tv och ta det lungt ett tag nu jag har så himla ont i huvudet. :'(

hej svejs!

Ändring.

jag ska ändra om lite på bloggen.. vill ändra allt men jag orkar inte fixa ny design så jag behåller den gamla men skaffar nya färger. vi får väl se om det blir nå bra.

hej svejs!

BOOORIIING!

nu sitter jag i skolan och har håltimme.. de andra två gör soc. beh arbets uppgiften men den har jag redan gjort! så jag har tråååkigt.. ska chatta med Sara nu. aja det blev ett kort inlägg idag, har inte så mkt att skriva om.

hej svejs!

Mindre än 2 månader..!

japp, nu är det mindre än två månader kvar tills jag slutar i skolan för gott! det är skönt samtidigt som det känns lite sorgligt, jag vill inte tappa kontakten med mina underbara nya kompisar. :(
Måste göra socialt behandlingsarbete uppgift nu. men här kommer lite bilder från London på klassissarna :)

         
Odett och Angelica        Sofia och Angelica

  

              Okej, den här bjuder jag på eftersom Ida och 
                   Angelica blev så snygga ;D