.

Heelloo

Herregud, jag har haft så mycket att göra. Helt galet! I lördags tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Uppsala igen. Vid stationen möttes jag av Leif som skjutsade hem mig, sen blev det korv med bröd. På eftermiddagen åkte vi och handlade lite, jag köpte bland annat pärmar, skrivblock och lite annat smått och gott till skolan. Söndagen innebar plugg, plugg, jobb och sen lite mer plugg. Måndag, då var det föreläsning och sen åkte jag hem mitt i rusningstrafiken. Men än så länge är det nemas problemas att pendla. Igår jobbade jag och efter det pluggade jag lite men energinivån låg på noll.. Idag är jag som vanligt uppe tidigt och ska passa på att börja plugga redan nu. Är ledig hela långa dagen både idag och imorgon, är det någon som kan gissa vad jag ska göra då? ;) Ikväll åker jag till farmor och farfar och hälsar på sen kommer jag hem igen imorgon kl 07.00.
Nu skriker magen efter frukost så jag ska stoppa i mig en macka eller två..

Vi hörs när vi hörs!


Den skulle vara här!



Bara för att jag tyckte den här bilden fångade ögonblicken så himla bra och för att jag skulle velat ha min kamera här. Jag har sett så många saker som skulle passa perfekt på bild!




änteligen

i know det stavats äntligen men jag vill stava så ok? ;)

Nu är jag äntligen klar med alla knepiga och svåra frågor. Det som återstår är att anteckna i skrivboken nu eftersom jag inte har någon skrivare i närheten. Så är det när man är på resande fot..
Skriva skriva skriva och läsa läsa läsa är det vad universitetet innebär? Det verkar så än så länge iallafall, och lättare lär det väl inte bli..!

Imorgon blir jag borta hela dagen, först är det seminarium, sen är det rundvisning på lärarhögskolan och sist men inte tråkigast - inspark!



P.S. jag börjar längta hem, längta efter familjen och min egna säng. Missförstå mig inte, jag har superkul! Verkligen men jag saknar alla där hemma, tryggheten. På lördag kommer jag hem igen :) D.S.

Spontanbild



Jag är igång, redan såhär tidigt på morgonen med pluggandet! Ingen vila, ingen ro. Slöa är ett minne blott nu..


Dag två.

Jag har skaffat internet. Min utbildning har startat och hittills stormtrivs jag. Har träffas massa nya människor och fler kommer det bli. Nu har jag pluggat lite men jag ger nog upp för idag, är så himla trött! Börjar inte förrän 12 imorrn och är ledig på torsdag så jag fortsätter då. :)
Nu ska jag upp och gästa Fredrik och Annika!

Plugg!

Väskan är lite halvpackad och påsarna står och väntar på avgången ikväll. Imorgon börjar plugget igen, har blandade känslor inför det. 1,5 år har gått sen jag satt vid skolbänken sist, och jag hoppas att jag klarar av skolgången med min huvudvärk. Men, det här är ju det jag vill göra. Ni som inte vet, jag ska läsa till förskolelärare. :) Tjoho! Jag kanske kommer hem nästa helg igen, vi får väl se hur jag känner. Inget internet och ingen dator kommer jag ha nu på en vecka, men håll ut jag lovar att jag ska berätta hur det går och hur det känns. Nu - dusch, Sen - avskedsmiddag hos mamma.


I´m off

Om 5 minuter går startskottet för resandet till Stockholm och resten av dagens flängande! Tjohoo.. Nu måste jag klä på mig, jag ska ta min nya jacka som jag köpte igår, stor tjock och mysig men framför allt VARM! Det är just nu - 16,9 grader utanför mitt fönster. BURR!
See yaa..


Botox

Ja, ni läste rätt. Nu har jag tagit ett steg mot ett rynkfriare ansikte. Igår var jag och sprutade lite botox i sidan av pannan. Yey, men jag ska säga er att det var inte en dans på rosor efteråt snarare tvärtom - en dans på glödande eld kanske. Nej men skämt å sido, jag testade att spruta botox i min onda muskel i ansiktet precis vid tinningen. Ajajaj säger jag bara, först kändes det inte någonting men efter någon timme då ni gjorde det oooont! Vi får se om det ger någon effekt. Jag hooppas med allt jag kan att det funkar! :)

Det har varit och kommer fortsätta vara en hektisk vecka!

Måndag - Jobbade, skyndade hem och fick sakerna, hälsade på morfar.
Tisdag - Cyklade till jobbet i -15 °C(!), jobbade, åkte hem och somnade tidigt.
Onsdag - Ett sms från Odett strax före 5 på morgonen (-25 °C ute = ingen pulkaåkning), Spelade Guitar Hero (som jag för övrigt fick i julklapp), flängde runt hela uppsala och letade jacka men hittade ingen.
Torsdag - Jobbade, var hos världens bästa plastikkirurg och sprutade botox sen mådde jag pisspotta.
Fredag - Klippa mig, leta jacka och fixa inför imorrn.
Lördag - Stockholm (Fredrik ska visa mig runt lite och fixa lite saker inför skolstarten) - Märsta (Träffa Melissa och Odett) - Uppsala (hem ljuva hem).
Söndag - BIO (+pulka?)

Nu måste jag göra mig klar för jag ska klippa mig. Läskigt men ett måste!