.

böckerna inlämnade!

nu är det bara åtta dagar (med den här dagen) tills jag tar studenten! idag var det bokinlämning i skolan och det märks verkligen och man börjar fatta att jag verkligen kommer ta studenten! det finns typ inget att göra i skolan nu, helt underbart men ändå lite sorgligt. och imorgon är det min studentskiva! :D det kommer bli super duper roligt! :D O3c, O3d, och O3e på people, kom dit alla som vill?!

tisdag

i söndags var det morsdag, och då fick mamma frukost på sängen och sen senare på dagen så åkte vi till plantagen och köpte blommor.. efter det åkte och hämtade Fredrik som hade sovit över hos pappa sen hämtade vi Kristoffer och så åkte vi till mormor och grattade henne på morsdag. sen skjutsade vi Kristoffer till jobbet och Fredrik följde med mig och mamma hem och åt innan han tog tåget hem till stockholm.

igår hade vi utflykt på naturkunskapen så vi hade matsäck med oss och så gjorde vi lite saker. inte så roligt, men bättre än skola iallafall. sen cyklade jag hem och på kvällen kom Daniel och Kristoffer och då bjöd jag dom på mat. sen satt vi och pratade lite grann.. det blev sent så idag är jag trött.
nu ska jag snart bege mig ner på stan och möta Odett vid åhléns eftersom jag har två lektioner idag och ska på studiebesök på båda, och jag som inte har något busskort. jag får väl kolla om jag kan hitta det då. men jag vet inte om jag har några resor kvar.. det återstår att se.

hej svejs!


Jaha du..

igår hade jag mitt sista slutprov, det var i psykologi som ni kanske redan fattat.. vill inte uttala mig i hur det. jag vågar inte säga något. men det kändes som att det gick bra iallafall.
idag har jag suttit ute i solen lite grann och läst en bok, "som jag vill vara" den var vääldigt bra, jag stäckläste den och rätt som det var så var jag på sista sidan. så nu är det bara att börja på en ny bok, men då sitter jag inomhus eftersom jag lyckades bränna mig rät rejält på bröstet. ;( men det blir väl förhoppningsvis brunt till imorrn. på tal om imorrn så är det ju morsdag, då blir det massa flängande hit och dit till alla mammor, alltså mamma och mormor! ska gå och fixa lite mellanmål nu.


hej svejs!


fredag.

om exakt 4 timmar har jag slutprov i psykologi! jag orkar inte plugga mer, jag gick upp tidigare för att plugga och nu är jag helt sluut! jag fattar inte hur jag ska orka göra det där provet?! men jag får stå ut och tänka på att det här är det sista provet under min gymnasietid! jag kan inte fatta att om 13 dagar är jag arbetslös och har tagit studenten?!! :) nu måste jag gå och dricka lite vatten så att jag piggnar till!

hej svejs!

måste bara säga!

jag blir så j*#la irriterad på den där gubbj*vels läraren! vem tror han att han är?! han har inte rätt att säga sånna saker!! jag är för irriterad för att prata!!
^#¤*  ¤ou!! 


blaha blaha..

usch idag va det en dålig dag! men igår var det däremot en bra, fick vg++ i betyg i teckenspråk! :D och imorrn har jag psykologiprov! blä! jag orkar inte plugga, det är säkert 120 sidor som man ska kunna utantill! ja 120 sidor, jag skojar inte!! så nu måste jag gå och plugga, jag orkar inte. jag har vääääldigt ont i huvudet. förresten så har jag ett fall i socialt behandlings arbete att göra också eftersom jag var på sjukhusbesök i tisdag när vi hade frågesport! blä!
men imorrn är allt slut. då är betygen satta! måste.. plugga.. nu...jag...vill...inte! 

måste..

måste plugga. bläää..! idag va det en helt onödig dag i skolan, bara redovisning på naturen. annars gjorde vi inte så mycket.. nu ska jag gå och äta, kyckling blir det! sen måste jag plugga till psykologin på fredag.

hej svejs!

Loggbok och övningskört!

dagen började med att pappa väckte mig och så hade han gjort frukost. efter frukosten övningskörde jag och det gick superbra! :) sen när jag kom hem så satte jag mig direkt vid datorn och började med loggboken till projektarbetet. shit va jobbigt det var, men nu är det äntligen gjort! väldigt skönt.
jaaa, och nu så ska jag städa upp lite här hemma eftersom min farbror och faster ska komma hit. min faster har varit bortrest så då ska min farbror hämta henne vid arlanda och då så kommer de hit eftersom de ändå är i närheten.. de har fortfarande inte varit här sen vi flyttade. så det är på tiden att de kommer!

hej svejs!

Mobilen!

efter lunch så ska jag och pappa åka till pc city och hämta en bordsantenn som Daniel har köpt till mig så att jag ska kunna titta på tv.. sen efter det så ska vi åka och lämna in mobilen. så nu måste jag tömma mobilen på alla sakerna...
så see ya later aligator!

denna dag..

idag är det fredag och jag är ledig! det är studiedag från skolan. och jag har suttit här och funderat på vad jag ska göra idag, odett kunde inte göra nåt idag. och de andra går i skolan.. jag får väl roa mig själv då, genom att tvätta, städa och lata mig ;P jag hade tänkt att jag skulle vara ute och sola idag om det var fint väder, men det är det ju inte! det är svinkallt ute och spöregnar gör det också?! är det meningen att det ska vara så i mitten av maj? skulle inte tro det va? det ska ju vara soligt och varmt nu. det fattas bara att det börja snöa också! faktiskt så skulle det inte förvåna mig om det gjorde det!

nej det är väl lika bra att man sätter igång att jobba så kanske man kan ta det lite lungt senare på eftermiddagen.
hej svejs!

torsdag är det idag!

idag hade jag engelska B nationella igen. idag var det hör och läsförståelse. usch jag hatar det. men det är skönt att det är över nu!
sen gick vi och åt lunch, det var någon äcklig korvgryta så för min del så blev det fil och flingor!
efter lunchen så gick jag och odett tillbaka och höll på med projektarbetet, jag gick inte därifrån förren klockan slog 15.00. då hade vi suttit där i över tre timmar. sen åkte jag hem och då hade jag mailkontakt med ingela som är min handledare inom projektet. hon sa att vi inte behövde lämna in loggboken förren på måndag, så nu har jag hela tre dagar på mig att göra klart den!

nej nu ska jag spela på datorn.

hej svejs! 

igår..

sofia var på skiva igår, jag ville också dit :(
jag ångrar att jag inte gick när jag fick veta vilkas skiva det va! odett va ju också där eftersom hon jobbade. någon utav dom två kunde väl ringt mig?
aja det är snart dags för våran skiva. så det är inget att deppa för! :)
 

skola.

nu ska jag till skolan och sen efter det ska jag nog på stan och köpa nya skor.

det blir en slö vecka i skolan, en lektion idag bara. sen så är man ju ledig onsdag och fredag. men torsdag däremot har jag nationellt prov i engelska. =/

nej nu mååste jag verkligen gå!

kalas för hela slanten. :)

jaa det har varit kalas hela helgen :) Daniel har firats eftersom han har fyllt 25 år. här kommer bilder:

            
  Jag och Charlie.        Charlie och Marie. 
   
   Daniel 25!                       Tårtan :)      
                 
 Charlie o Marie.                          Jag!          

tjohoo..

grattis till Odett som klarade matte b nationella. och tack till mig som hjälpte henne att klara det! är vi bäst som ett team eller vad?? ;D

jag har precis bakat klart mockarutor och tigerkaka. MUMS! :) mammsen har fixat mitt hår idag också. :D lägger in två inte så jättesnygga bilder på det.. jag ser lite knasig ut på dem, men vem bryr sig? ;P jag är iallafall riktigt nöjd med håret!!

  

     
nej nu ska jag sluta skriva här..

hej svejs!

torsdag.

ja, idag är det torsdag och snart har det gått en hel vecka igen. och helgen är fullbokad också.
veckan har rullat på bra, och i tisdags fick jag tillbaka mitt sjukvårdsprov, jag fick vg! jag är jättenöjd. :D
i onsdags, alltså igår hade vi instruktion för ettorna om hjärtlungräddning. sen efter skolan åkte jag hem till Odett och hjälpte henne med matte b, hon hade nationellt prov idag så jag hjälpte henne fatta alla talen som hon inte kunde..

     


  
ja och nu ska jag leta upp två saker som jag ska ha prov på imorrn, som inte ens står i boken. knäppt att läraren ger oss prov på något som inte ens finns med i boken. aja det går väl bra ändå hoppas jag. nu måste jag plugga, det var ju inte meningen att jag skulle fastna här!

hej svejs!

30 april,1, 2, 3 och 4 maj.

sista april var jag i stockholm hela långa dagen och hjälpte Fredrik och Annika att flytta. jag var heelt död dagen efter bara för det..! orkar inte skriva vad vi gjorde, men jag lägger upp lite bilder.. förresten var det jättefin lägenhet!

       
utsikterna från deras balkong!

1:a maj var var Emma och Kristoffer här och hade med sig Timpan och Malle. :)  jag knäppte lite kort på vovvsingarna också..

   
Alfons och Timmie. :)            Alfons.                Timmie.                  



2:a maj var jag hos moster Monica eftersom hon hade fyllt år.. mormor och bernt var också där, bilderna har jag tyvärr hos mamma så det kommer inte upp några än iaf..

3:e maj, skulle jag bort men det blev inte så utan jag och pappa höll på hemma med ombyggnaden på vår altan. det är lite halvt klart fortfarande, men det går frammåt iaf..

4:e maj, det är idag. jag har pluggat på naturläxan, men jag orkar inte. det är typ 15 sidor att läsa.. BORIIING måste jag säga. det handlar om miljö. just nu är Farbror Matte här.. och nu kommer resten av den familjen.. ska gå och hälsa.

Hej svejs!