.

Hipp hurra för mig!

Idag blir jag hela 24 år. Grattis till mig själv! Dock blir det inget firande idag, utan det är som vilken torsdag som helst det här.. Jag har varit själv hela dagen så det känns lite konstigt när man är van att fira med frukost på sängen och så. Kalaset blir på söndag istället och det ser jag verkligen fram emot. Imorgon kommer Max också och håller mig sällskap och hjälper till. Ikväll blir det nog bara slappa framför tvn och småplock här och där.. Nu funderar jag på att äta lite middag och läsa arbetet jag ska opponera på imorgon, vilket är min egna skrivpartners (med andra ord, inget att tillägga eller påpeka vad gäller arbetet).

Tjenixen..

Städ för hela slanten.

Eftersom att jag kämpade på ordentligt med skolarbetet igår så kunde jag lämna in den på kvällen. Detta innebär att jag är ledig idag. Jag kan knappt fatta det själv, första lediga dagen på evigheter. Ledigheten beror på att vi inte får reda på vilken opponerings-grupp vi tillhör förrän imorgon, så vi kan liksom inte göra något förns då. Min lediga dag spenderar jag gnolades och städandes här hemma i lägenheten. Det måste vara skinande rent till i helgen när hela tjocka släkten kommer. Dags att ta tag i tentapluggs-röran som alltid uppstår (fast denna gången är det snarare kursstarts-röran som har hållt i sig i flera veckor) i slutet av en delkurs. Nu blir det i med hörlurarna i öronen och på med ljudboken och så kör jag igång! Här ska det gnussas rent i varenda liten vrå. Gud så skönt att snart få se det fina trägolvet igen i vardagsrummet, istället för alla papper och klädesplagg som ligger och gosar med dammråttorna. Hihi!

Idag är en bra dag.

Igår skrev jag tentan och gjorde mitt allra bästa för att skriva rätt på frågorna. Jag hoppas att mitt envisa försök räckte till ett godkänt, det återstår att se. Det är så himla skönt att tentan är gjord och all nervositet, stress och press är idag som bortblåst! Nu skriver jag PM för glatta livet och sjunger (kanske snarare gormar) mina favvo-sånger högt för mig själv. Igår efter tentan satt jag och planerade inför helgens kalas, det skänkte glädje till tillvaron. Tänk, i övermorgon blir jag 24 hela år och i helgen ska jag baka smörgåstårta och fylla min lilla lägenhet med alla dessa (17 st) underbara människor som är här för att fira mig. Det känns så härligt att få träffa alla nära och kära, och få en glädje-paus i pluggtillvaron. Låt denna vecka gå väldigt fort så att det blir helg snart. Jag längtar så himla mycket!

Panikplugg.

Jag tror jag var vaken mer än vad jag sov inatt. Är så sjukligt nervös inför tentan. Min värsta mardröm är att jag inte ska kunna ett enda skit på tentan, att jag ska få tentan och sen bara sitta och stirra på den och känna mig helt hjälplös. Jag ber till gudarna att jag klarar mig. Om jag bara får fyra ynka poäng så blir det ett godkänt. Jag ska göra allt som står i min makt för att försöka skrapa ihop de här fyra pointsen! Just i detta nu sitter jag och panikpluggar in i det sista. Tentan är om mindre än fyra timmar.. Håll tummar och tår för att jag lyckas få fyra poäng nu så att jag får denna sak ur världen.


Min räddare i nöden.

Lösenordsskyddat inlägg - klicka här för att öppna.


Kill me now.

Ge mig styrka någon, snälla..

Lösenordsskyddat inlägg - klicka här för att öppna.


Pannkakans dag!

Det är inte bara fettisdagen idag, utan även pannkakans dag. Detta firas med lowcarb-pannkaka med bär och egen hemmagjord glass. Mums!


Det är galet hur mycket man kan sakna någon. ♥

Lilla plutten, det är galet hur mycket faster saknar dig! Jag älskar att höra dig prata och skratta, det värmer så himla mycket i fastershjärtat. Jag älskar att se dina små ögon tindra av bus. Jag älskar hela dig. Fasters lilla busunge! ♥

Nya favoriterna.


Distance sucks!

Det går inte att förneka, jag känner mig trasig utan dig. Jag älskar att vara tillsammans med dig, du får mig att skratta och gör mig alldeles pirrig. Min fina älskling, snart 15 månader har gått sen vi träffades och nu är vi, du och jag, oslagbara tillsammans. Det finns bara en sak med oss som får mitt hjärta att värka och smärta. 

 

Du är alldeles för långt ifrån mig alldeles för ofta!


Multitasking.

Just nu sammanfattar jag en engelsk artikel, som tydligen ska vara relevant för mitt PM, plus att jag tvättar och städar lite mellan varven. Måste försöka skriva klart artikeln idag så att det bara är att lägga sista touchten på portföljen imorgon. Jag har en miljon saker som ska göras men jag hinner inte med, jag har bara nästa vecka på mig att plugga till min tenta som är också.. Samtidigt måste jag tvätta så att jag har kläder att ha på mig och även göra mat så att jag orkar leva och plugga. Förstår inte hur jag ska hinna?! Okej, nu ringer timern här, dags att kila ner i tvättstugan och hänga upp tvätten..
 
Den otroligt roliga och intressanta svårlästa artikeln som jag ska sammanfatta och skriva en hel massa om...

Så läsvärt!

http://magdalenagraaf.se/lasarkronikan-det-som-inte-syns-finns-inte/
Som jag känner igen mig i detta. Läs och beundra denna människa! 

Paparazzi-foto.

Jag bara äääälskar den här bilden, den är så himla fin! Bilden kallas "Livvakten & jag".
Snygg tjej, cool bild och fint leende - kan det bli bättre?!

En gnutta peppning!

Alla medel, för att peppa sig själv, är bra utom de dåliga!

Lite trasig.

Ibland tar jag verkligen pris i att vara klumpig. Jag menar av alla ställen att göra illa sig på när man är på gymmet så lyckas jag med att snubbla i stentrappan och göra illa mig på ledstången. Klumpigt, jag vet! Trots att det gått över en vecka sedan detta hände är blåmärket lika ilsket blått, lila, grönt och gult ännu och det gör riktigt ont. Det vill säga, det var ingen liten smäll. Vad ska man säga.. Som sagt, ibland tar jag verkligen pris i klumpighet!


Levande död.

Skolan blir bara hemskare och hemskare, trots att jag försökt kämpa på så ligger jag ändå efter med skrivandet av alla dessa texter.. Schemat är onormalt stressigt. Idag har jag självstudier, och då anser de att jag ska hinna skriva tre texter plus att jag ska hinna leta rätt på en artikel. Puh, jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt det..?! Jag tänkte jag skulle börja med den viktigaste texten i alla fall, den som ska in ikväll kl 18. De andra texterna kan jag fixa senare. Eftersom jag inte kan sova så kan jag väl lika bra börja på en gång..