.

Vetenskapsteori-tentan avklarad!

Lyckan är total! Jag fick godkänt på min omtenta i vetenskapteori och jag kan känna mig lugn. Detta innebär att endast examensarbetet (C-uppsatsen) återstår och sen är jag FÄRDIG förskollärare! Jag blev så lycklig när jag såg resultatet att jag hoppade och tjoade så mycket att jag lyckades sträcka till mig i skulderbladet på något konstigt vis så nu har jag superont där. Men vad gör det för JAG ÄR BÄST, jag klarade tentan! Det känns som ett helt berg lättade från mina axlar så lycklig och lättad blev jag. Firade tentaresultatet med en glass ute i solskenet, för det förtjänade jag tyckte jag. Fatta 30 dagar kvar och jag är klar med allt hittills. Om det här inte är lycka så vet jag inte vad lycka är!

Förkyld!

I lördags hade vi 30-års fest för min älskade storebror och sen vaknade jag upp jätteförkyld i söndags. Så jäkla typiskt, att man aldrig kan klara sig undan... I måndags var jag riktigt hängig, täppt i näsan, ont i halsen och ont i kroppen. Somnade fem på kvällen och vaknade kl sex morgonen efter. Trots det var jag ändå helt slut och var tvungen att vila i sängen nästan hela tisdagen. Likaså igår somnade jag tidigt på kvällen och ändå är jag nästintill död idag. Tur att jag slipper ta mig till skolan idag i alla fall. Ska försöka finna ork att skriva på examensarbetet här hemifrån istället... Men först ska jag nog ta en liten tupplur till!


TRETTIOTRE DAGAR!

Nyp mig någon, är det verkligen på riktigt, är det verkligen sant!?!

"Easthammer".

Behöver jag säga hur vackert det är i denna stad?! Promenera längs med havet är helt underbart! När jag flyttar kommer min kamera få arbeta hårt... Jag älskar att fota den här fina staden!