.

Inte som man tänkt sig.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig, mycket motgångar finns. Igår gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut. Jag övervann min nervositet och tog mig igenom det. Även om det inte slutade som jag hade hoppats så får jag väl vara nöjd. Det viktigaste är väl kanske att jag klarade det. Vad det var jag gjorde, det får ni nog aldrig reda på.

Ledig

Idag är jag för en gångs skull ledig och jag har bara slöat hela dagen hittills. Vrålskönt måste jag säga! Det var längesen jag var ledig och bara var hemma utan att jag har en massa saker att göra. Helgen har varit ganska bra trots att jag har jobbat alldeles för mycket. Det har hänt en massa roligt och mindre roligt som jag inte orkar skriva om just nu.. 
Nu ska jag betala räkningar och sen ska jag fortsätta på samma spår som innan, slöa! :)

timon


 



timon på parken zoo i eskilstuna.

Mobiltelefonen


Det blev en sådan här mobiltelefon. Förlängt abonnemang och en sprillans ny telefon gratis. Vem tackar nej till en helt ny telefon gratis? Inte jag iallafall!

Lyckat Isabelle!

Jag är så himla klumpig! Igår ringde det i min mobil och jag hade precis tvättat händerna. Jag skulle fiska upp mobilen ut byxfickan. Då händer det som inte får hända, mobilen gilder ur handen och åker rakt ner i golvet med en jädra smäll oh går i tusen bitar. Konstigt nog var det framdelen på mobilen som slittrades, skärmen, knapparna och skalet åkte all världens väg. Pappa lyckades pussla ihop den med skalet gick inte att sätta fast igen så just nu har vi tejpat ihop telefonen. Det finns inte så mycket annat att göra än att jag åker till Matte på siba imorrn och köper en ny. Inget som lockar mig precis eftersom telefonen i övrigt  funkar perfekt nu.. Bild kanske kommer på nya telefonen imorrn om jag orkar. Jag har nämligen lyckats dra på mig en rejäl förkylning.

Girls night at home

Ikväll kommer tjejorna hit och vi ska ha så roligt! Synd bara att Melissa blev magsjuk mitt i alltihopa. Krya på dig! Vi ska äta och dricka gott med mera :)

Tjoho

Idag ska vi ha tacoskväll, imorrn ska vi till djurpark/nöjespark och på söndag åker vi till åland. Snacka om fullspäckad helg?! Så då vet ni var jag håller hus ;)

Havet




Solsken vid bryggan

Årets första dopp

I lördags lyckades jag få ledigt från jobbet och jag och pappa packade in oss i bilen och åkte ut till sommarstugan. Kanonbra väder var det också vilket innebar att jag tog årets första dopp i havet :) Jag hade en superskön helg för en gångs skull, även om jag endast fick en dag där ute. Det var nästan så att jag tänkte skita i att åka till jobbet i söndags, men samvetet hann ikapp mig och jag åkte hem och jobbade igen. Låt mig säga såhär, jag längtar tills jag har semester! Sol eller regn, jag kommer vara i sommarstugan hur som helst.


Midsommardagen




Midsommardagen 2009 vid Ulva kvarn

Förlåt!

Jag skulle ju lägga upp lite bilder idag skrev jag igår men, jag har spenderat min första lediga dag på länge med att sola (i den lilla sol som fanns kvar idag) eftersom jag är så vit att folk nästan blir bländade! Jag har läst min bok, Marley och jag, som jag fick av Sara när jag fyllde 20. I onsdags efter att jag hade spelat minigolf åkte vi hem till Siv och Anders och hämtade upp voffsingarna. Siv lånade ut två filmer till mig, så jag har tittat på en av dem - twilight. Bilderna får komma en annan dag!

Hej så länge.


Ville bara säga..

...att jag cyklade i all världens fart hem från jobbet idag. För jag och Daniel har nämligen vart hos Matte och fixat en ny dator åt mig! Imorrn är jag ledig så då kommer lite bilder. Såhär ser iallafall min, superfina splitternya, dator ut.