.

Valborg

Idag är det valborgsmässoafton och min moster Monica fyller år. Hon borde känna sig hedrad att få fylla år samma dag som självaste kungen, eller? Grattis grattis grattis. Jag får fira henne en annan dag för idag är det ju massa annat firande! Nej nu ska jag gå och äta tårta. Grattis igen moster Monica!



Guitar Hero

Igår kväll firade vi Daniels 26 års dag. Matte med familj och farmor och farfar sa ifrån i sista sekund, men familjen kom iallafall. Jag körde till plantagen med pappa och där strosade vi runt och letade efter blomlådor och plantor till Daniel. Han gillar blommor och har gröna fingrar :) 45 minuter och ett samtal senare åkte vi därifrån med en blomma, två tomatplantor, jord och två balkongkrukor. Då bar det av hem till Daniel där vi plockade fram fika, typ 6 olika sorter. Alla hade bakat någonting till Daniel så nu får han och polarna äta fikabröd hela helgen. :) Efter fikat satte Daniel igång sin xbox och visade oss Guitar Hero. Emma och Daniel testade först lite smått sen fick alla som ville prova.. Jag och Emma tog en match mot varann, det var jämnt men ur den gick jag segrande! Fredrik och Kristoffer som endast testat detta på firmafester var superduktiga. Emma och jag tog en rematch och hon vann. Nu stod det alltså oavgjort och vi tog en sista avgörande match och tyvärr vann hon den med.. och vet ni vad? DET VAR SUPERKUL! Haha :D Ovanligt nog var alla fyra barnen på samma ställe och "lekte" tillsammans. Nu får Daniel ta tillbaka nyckeln för annars kommer jag åka dit varje dag och spela. ;)

Grattis i efterskott.



Joel 5 år.


Helena 9 år.


26 år idag!




Grattis storebror! ♥

Födelsedagsveckan.

De här veckan är full med födelsedagsfirande eftersom jag känner folk som fyller år en hel vecka från och med igår.
Igår fyllde Joel 5 år, firade honom och Helena, som tidigare fyllt 9 år, igår. Grattis till dom och till Daniel som blir 26 år gammal idag! Grattis!!!! ♥

gul o blå




tog en fotorunda i solskenet idag.

Partyparty!

I fredags kväll kom Melissa hit och vi drog på oss festkläderna och tog bussen hem till Odett. Väl framme lyssnade vi på musik och massa annat för att komma i feststämning. Vid kl 20.30 kom även Sara, Annika, Tessa och Tessas kille och joinade oss. :) Vi nördade oss lite och tog x antal bilder med Melissas kamera. Sen bussade vi ner på stan och gick in på bj. Det var bj debut för mig, Sara och Annika. När vi hade hängt av oss och gått på toa så försvann alla åt olika håll och helt plötsligt satt jag och Melissa var där själva. Men, vi hittade tillbaka till varandra igen och satte oss utomhus. Odett, den tokstollan, bjöd dit massa killar som bokstavligt talat satte sig i knät på oss fem tjejer. Haha, riktigt trevliga pojkar det där, de blev bara fler och fler. Alla killarna var riktiga sportkillar, var det inte hockey så var det fotboll. ;) Lite senare på kvällen stapplade även Emma och Kristoffer in där på bj och det var i stort sätt vid den tiden det roliga började. Jag hade supertrevligt och träffade en och annan tokstolle. Resultat: tummen upp för bj!

Många bollar

Just nu har jag många bollar i luften samtidigt. Igår jobbade jag på ena jobbet och åkte hem och åt, cyklade vidare till andra jobbet och gick på en föreläsning där. Efter det åkte jag hem och sov.
Idag ska jag cykla till körningen, köra lite granna och gå ner på stan och köpa ett par nya leggings eftersom mina gick sönder när hundarna var här sist. Jag ska nämligen ut på fredag med mina tjejor. Efter stan åker jag till jobbet och jobbar lite, vid kl två är det praktiska övningar på sjukgymnastiken som gäller i en timme. Sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska ta cykeln eller bussen till pappa och hämta mina skor, smycken och allt vad jag nu än behöver inför fredagen. Sen bär det hem till mamma igen och här ska jag laga lite pannkaka.
Hej å hå, jag blir helt slut bara jag tänker på saken!


Frisk?

Är det dags för mig att äntligen lösa orsaken till min huvudvärk, nackvärk och allt vad jag nu än har. Kanske det kanske men det kommer ta lång tid men nu är alla överrens om att det är en nerv i nacken som är en bov i dramat (som man brukar uttrycka sig) Inget annat kan lösas förrän nervsmärtan är under kontroll. Jag ber till alla gudar (även om jag inte är så troende) i världen att de hittar en lösning som fungerar och som jag också är nöjd med. Jag vet nog vad som kommer att hända men jag kommer inte gilla det. Men för att bli frisk kanske jag måste ta denna lösning och lära mig leva med den? Jag måste verkligen ta mig en funderare på detta. Har tom 4 maj på mig att bestämma mig hur jag vill göra..

Gullviva

Här tyckte jag för någon dag sen att "Wow, en endaste liten gullviva ute nu. Årets första" En dag efter var hela tomten full med gullvivor. Well, här är iallafall årets första gullviva! ;)



Grattis..

Förresten så fyller Sofia år idag. Grattis till henne, 21 år idag! :)


jag älskar er!



 

 



Mina små tussar, efter massa kärlek och lite tid med älsklingarna klarar jag mig ett tag till! ♥

Ett steg närmare!

Yes, nu är jag 1650 kr fattigare och ett steg närmare körkortet. Halkbanan gick fint som snus och jag klarade den. Det är inte så lätt som man kan tro. Det var faktiskt en tjej som inte klarade det, det är ju väldigt konstigt med bilar egentligen. Gubben som var vår metor där sa kör i 70 km/h och man körde 70 enligt vår mätare i bilen. Då visade fartkameran eller fartmätaren som gubben hade typ 57 km/h. Tänk på det ni! Hur som helst är jag överlycklig att jag klarade den. :)

De senaste fem dagarna här hos pappa har jag hunnit med att byta kylskåp - vilket resulterade i ett antal blåmärken här och där, vart på Daniels jobb (Pc city) och shoppat loss på utförsäljningen. Fast jag köpte inget för det fanns ingen dator som passade. Matte inkasserade en tv, alldosa, wii fit bräda, tvbänk och en hel drös andra saker. Far min köpte tv, tvbänk x3 (köpte två och fick två på köpet). Allt vi köpte fick inte ens plats i två stora bilar så Daniel fick en tv bänk av min pappa att ta i sin bil. Haha ja det säger väl allt, mycket saker för sisådär mycket pengar. Snubben som hjälpte oss in med sakerna i bilen ansträngde sig så mycket att byxorna hans sprack och jaa han märkte inget under hela tiden, själv hade jag fullt upp med att hålla mig för skratt under den tiden. ;) Onsdagen gick hela långa dagen åt att vara på halkbanan, jag hade roligt som bara den där och lärde känna massa nya människor. Mycket mer har jag inte hunnit, eller jo pratat med Melissa en snabbis i telefon också. Trevligt värre har jag haft det denna vecka iallafall!

Usch.

usch usch usch för den här dagen. jag vill inte, men jag måste. är supernervös. håll tummar, tår och lår?! att det går min väg nu. skiriver kanske ikväll om jag orkar.

Glad påsk, sista dagen

Jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit in innan idag.. Men glad påsk iallafall! :) Jag har haft en riktigt bra påsk med massa roligt.
Skärtorsdagen spenderade jag med mamma och på kvällen kollade jag på filmen Australia.
  Långfredagen tog jag en körtur med mamma i bilen till morfar och testade hans nya massagefåtölj, skit skön! Sen körde vi vidare till mitt jobb och jag jobbade resten av dagen medans mamma fick en ny cykel i påskpresent av morfar. Efter jobbet, som förövrig var långtråkigt och vääldigt lungt, åkte jag hem och sov.
  Påskafton började med att jag cyklade ner på stan och satt där och väntade på bussen som skulle ta mig till jobbet. Det var en jämarns liv på fåglarna som kalasade på gårdagens fyllspyr och fyllemat. De skrek som galningar och hoppade på varandra. Hej å hå, man vaknade till riktigt ordentligt där. När jag klivit av bussen och vandrat in på jobbet inser jag att jag glömt mina skor hemma. PANIIIK! Snäll som jag är ringer jag och väcker mamma 6.45 en lördag ;) Hon blev superglad (eller inte) och världens bästa mamma kom och lämnade skorna så att jag kunde jobba den dagen med. När jag kom hem sen var det så himlans varmt ute att jag trodde jag skulle smälta bort. Jag satte mig på balkongen i solen och sov tills mamma kom och sa att vi skulle fixa ordning balkongerna nu. Kvällen slutade med tacos och att jag sov (som vanligt)
  Påskdagen innebar ledighet fast ändå inte. Mamma och jag bjöd hit pojkarna (som vi kallar dom, fast de är 24 och 25 år gamla), Emma och morfar på lite påskmiddag. Totalt var vi 6 stycken men vi gjorde mat för ett helt kompani. Daniel lärde mig lite saker om min systemkamera som jag inte kunde innan och sen när Kristoffer och Emma kom blev jag överlycklig eftersom min älskade små hundar var med! Jag dog nästan av glädje och jagade dom och pussade sönder älsklingarna! Trevligt var det iallafall. :)
  Annandag påsk är det idag och jag ska åka hem till pappa igen sen får tiden utvisa vad jag hittar på. Nu är det dags för lite mat iallafall. Bilder kommer senare!

Koltrast.

Koltrasten är en fin fågel tycker jag, den är häftig för att den har orange näbb. Haha, det finns ju massa fina fåglar ute nu som kvittrar och ger en äkta vårkänslor (även om vädret är pisspotta på morgonen) Men som jag skrivit förut är jag inte så stort fan av fåglar som är i närheten av mig utan jag får nästan hjärtinfarkt av rädsla. Fåglar är fina på håll helt enkelt och härliga att lyssna på nu! :)



Rullar på

Jaa, livet rullar på - jobbena går bra, halkbana bokad och betald, det jobbiga är bara att varje dag blir man lite tröttare än dagen innan. Kanske blir bättre nu när sommaren är påväg. Hoppas på det iallafall..
Imorrn är det skärtorsdag och jag ska vara ledig sen jobbar jag långfredag och påskafton och på påskdagen hoppas jag att vi kanske ska fira påsken lite grann.

Just nu har jag inte så mycket mer att skriva om mer än att jag lever. ;)


Träd




Titta så fin bild. Det var den första jag knäppte ute i naturen för en månad sen :)


Skulle gärna..

.. vilja vara ledig idag men det får man ju inte, pang bom upp och göra sig klar bara och åka till jobbet. Kunde inte sova igår eftersom Sara höll på med sina hyss och trakasserade mig på mobilen. Det slutade med att mobilen stängdes av vid kl 1 inatt. Typiskt Sara när hon har fått lite i sig. Haha ;) Jag måste ta bussen en och en halvtimme innan jag börjar jobbet idag. Booring eller vad? förlorar en hel dag idag. Bussen går kvart i tolv och jag börjar klockan ett. Sen jobbar jag hela långa dagen till kvart över nio. Missar en rolig kväll med mina vänner. Eller, Odett ska du inte ha din tjejkväll?
Äh, nu har jag inte tid att sitta här längre måste duscha och göra mig klar, ska städa upp lite här innan jag åker eftersom farfar kommer idag på eftermiddagen och pappa jobbar också + att det är jag som har stökat till.

Förresten, vilket himla fint väder det är ute nuförtiden :) Man blir mycket piggare av det, fast jag har min vårjacka hos mamma. Har ingen möjlighet att hämta den innan måndag. Jag får ha min tjockisjacka på mig ändå, det är ju ändå lite svalare på kvällen. Hihi, snart kanske det är sommar? :D

Hoga chacka.

Idag började jag dagen med att borsta tänderna två gånger, sen tog jag bussen (lat som jag är, orkade inte gå i 30 min) till tandläkaren. Det gick bra där, min tandläkaren är en gammal kompis mamma så jag känner henne sen innan :), jag hade inga hål. Men eftersom jag har så himlans ont i skallen så gjorde hon ett försök att slipa ner två tänder lite grann så vi får väl se om det hjälper nåt. Just nu ilar det i de två tänderna som bara denn, usch!
Efter tandläkarbesöket tog jag bussen till jobbet, åt lite, sen gick jag med några stycken på inspirationsdag. Hur kul som helst! Först pratade någon gubbe, han var inte så bra. Men sen kom en hel häftig snubbe, han uttryckte sig såhär - "Jag är en norsk från norrland som bor i finland". Haha, han lät som ett mumintroll som bröt på norska. :) Han hette Lars Losvik och han gjorde en tråkig föreläsning väldigt rolig. Han var lite tokig, han sa hela tiden "Men, som de säger i let's dance". Runt halv 4 så var föreläsningen slut och då började sånggympan, alla vi från min avdelning gick in i det med inställningen - usch, neej jag vill inte. Men, det var väldigt roligt. Vi skulle först slappna av i hela kroppen och säga blobloblo, sen blääää. Sen började vi med att alla i kör säga hoga chacka hoogahooga hoga chacka, då började hon som höll i själva sånggympan sjunga, i can't stop this feeling. Osåvidare.. Det slutade med att alla i kör sjöng IM HOOKED ON A FEELING, IM HIGH ON BELIEVING, AND *dunk dunk* (sträck upp armarna i luften) THAT YOUR IN LOVE WITH MEE... hur som helst var det roligt och det där var nog en upplevelse som man aldrig kommer få vara med om igen. Jämarns vad roligt det var alltså! ;D