.

Sommarstugan

bilder från sommarstuge trippen i veckan.



  


övernattning hos Melissa.

här kommer några av bilderna från min och Odetts övernattning hos Melissa. Bättre sent än aldrig! ;D

     
   

full rulle..

jag har haft fullt upp förra och den här veckan. i lördags förra veckan drog jag och pappa ut till sommarstugan, sen på söndagen kom Emma, Danne, vovvarna och lite senare Kristoffer. vi har solat, badat, grillat, spelat kort och fotbollsmonopol och massa annat roligt! :) vi tog även en tripp in till öregrund på måndagen, där vi hade tänkt att spela minigolf, men den hade stängt så vi satte oss och kollade ut över havet ett tag istället och sen gick vi och åt middag på en uteservering.  sen åkte vi hem och kollade på film, Kopps och Air force one. på tisdags eftermiddagen åkte vi hem.

igår, onsdag, följde jag med mamma på en konsert "En hyllning till Ted och Kenneth Gärestad", väldigt bra faktiskt! träffade även Pia, en gammal innebandy kompis, där.

idag ska jag åka till mormor och gratta henne för hon fyllde ju år i tisdags! grattis i efterskott till henne, världens bästa mormor! <3 :D

bu för glocalnet!

usch jag blir så otroligt irriterad på glocalnet, vi har bredband via dom och det fungerar ju hur dåligt som helst! sen när min bror ringde dit så sitter dom och säger att det är vårat fel och lägger på luren rakt i örat på honom! DÅLIGT! okej nog om det, jag tror vi har fått skiten att funka nu iaf, förhoppningsvis! 


nyss hemkommen.

kom hem vid 3 tiden idag på eftermiddagen. jag och odett tog en tripp till märsta igår kväll och sov över hos Melissa. roligt roligt. grottmänniskor som vi är så ville vi smaka kokosnöt så vi (eller rättare sagt Melissa och Odett) tog en hammare och skruvmejsel och försökte få upp den. haha bilder på detta kommer senare. efter många bankningar satt vi på golvet och hamrade på kokosnöten och skalet gick sönder och ut kom en inte så jättegod kokosnöt. jag kan bara säga att den inte var värd allt det besvär vi tog oss till för att få upp den. haha. jaa, sen hade vi picknick på golvet, med kokosnöt, vindruvor och körsbär, detta slutade med att vi alla tre låg på filten på golvet med fötterna i soffan och stirrade upp i taket. sen runt halv två tiden på natten eller morgonen insåg vi att det kanske var dags att lägga sig och sova.. sen vid 11 tid,en idag på förmiddagen åt vi frukost och gjorde oss i ordning och tog en filt och gick ut och la oss och solade. det var för varmt så efter en kvart gick vi hem igen.. sen begav jag och Odett oss mot tågstationen för att åka hem men som vanligt så missade vi tåget så vi satt och väntade en timme på stationen på nästa tåg. under den tiden hann vi äta en isglass också.. :) det var den resan det.. nu ska jag packa upp väskan.

hej svejs!


onsdag.

idag ska jag bara slappa, jag har tvättat i tvättstugan i två hela dagar nu, jag har typ bott där. (a) så idag ska jag nog ta en promenad och sen ska jag kanske kolla på någon film, mamma har ju lånat typ 10 filmer från Ludmila. vi får väl se hur det blir.. nu ska jag iaf klicka runt lite här på internet och läsa lite.

hej svejs!

Sommar.



En bild säger mer än tusen ord! <3
5 år som vänner, och tillsammans är vi oskiljbara! ni är verkligen höjdpunkten i mitt liv. jag älskar er! <3

Sommarstugan.

Jag, Melissa och Odett har spenderat helgen i min sommarstuga :) vi hade obeskrivligt roligt! jag lägger in några av de 100 bilder vi tog, för vad är det man säger? jo, en bild säger mer än tusen ord!


               

äntligen klar, men vad hände sen?

jag har jobbat färdigt nu! :) skit skönt. visst var det roligt och det fanns många trevliga människor där, men det var inte riktigt det jag vill jobba med. så jag ska söka jobb på barnsjukhuset istället. :)
sen i torsdags åkte jag och mamma ut i sommarstugan och solade och fixade iordning allt där ute så att jag och tjejorna ska kunna åka dit nästa helg :D vi ska ha så jävla kul! sola och bada!!
nu måste jag gå och äta lunch. bilder och annat smått och gott kommer senare!

hej svejs!


tjejträff :)

jag har mest jobbat de här veckorna som har varit, men det var en speciell sak som hände, jag träffade mina favorit tjejer, Ida, Melissa och Odett. vi hade tänkt att vi skulkle grilla, men det hällde ner regn just den dagen så vi tog en fika på stan istället. vi satt och pratade länge om allt och ingenting. sen åkte ida hem eftersom hennes sista buss gick då, så det blev inte så lång träff men vi måste snart träffas igen! Ida du är så himla gullig :)
då var det bara jag, Odett och Melissa kvar och de började bomba mig med saker som vi måste göra, först ska vi ut till sommarstugan nu i helgen som kommer, sen så ska vi till Melissa och bo där över en helg när hon är själv hemma, och sist men inte minst så vill de att vi ska ta en utomlandsresa runt jul och nyår. det var lite mycket på en gång, men det är roligt att dom vill göra saker. :) sen tog jag bussen hem där det var en gubbe som var lite mongo, tror jag iaf, han sa och skrek/sa "papapapa" hela bussresan hem så barnen blev livrädda. stackars barn och gubbe. ;D

midsommar.

midsommaraftonen spenderade jag hemma hos mina kusiner, och med släkten. min ena kusin från gävle kom också dit, trevligt trevligt! vi åt midsommarmat och sen gick vi förbi hemma hos mig och jag bytte från klänning till byxor eft4ersom vädret växlade mellan varmt och regn. sen gick vi vidare till liljekonvaljeholmen där jag, faster Pirjo och mina två små kusiner Joel och Helena dansade runt midsommarstången. 4H visade också olika djur där och jag blev dragandes mellan alla djur och vart helt slut, men Joel gav sig inte han skulle fortsätta titta så jag fick lyfta bort honom. (a) sen tog vi en sväng förbi vårt hus där vi fyllde på med lite vätska och sen bar det av till kusinerna igen. där spelade nintento wii, familjen jansson mot familjen jansson :P pappa vann och jag kom tvåa, Pontus 3:a och Leffe 4:a. My family rule! ;D ja sen runt tolv-halv ett tiden på natten tog jag cyklen och åkte hem och glodde på tv.

midsommardagen spenderade jag mestadels i mitt rum och sörjde ett års dagen av olyckan. =/ mer behövs inte skrivas om det.

lördagen den 5 juli.

det var längesen jag skrev här nu, jag har inte haft tid och tillgång till internet så det har inte blivit uppdatering på flera veckor känns det som.. men nu ska det bli uppdatering för hela slanten. ;D