.

God jul & Gott nytt år!

Tjohooo!
Jag har haft en fin jul med mycket julklappar och massa tomtande. Plus ganska mycket jobb! Var endast ledig julafton och juldagen, annars har jag jobbat hela julen (innan jul och efter). När jag inte jobbar eller tomtar spenderar jag min tid med att fixa saker inför skolan som börjar 18 januari. Jag oroar mig alldeles för mycket men det blir nog bättre när alla bitar fallit på plats. :)
Nu ska jag redigera ögonbilder.

God jul (i efterskott) och Gott nytt år!


Snööö!

Gud så det har snöat här. Går jag ut på tomten på baksidan är det snö ända upp till knäna. Today ska jag köra bil själv i halkan för första gången sen jag tog körkort. Lite läskigt men det ska nog gå bra, det är ju lagom roligt att första gången ska bli i mörkret också. Äsch!
Förresten, idag är det en vecka kvar till julafton, EN vecka! Herregud! Dags att sätta igång med att köpa de sista julklapparna och rimma på dem. Det har ju blivit något av en tradition i min familj att jag är jultomte och rimmar på julklapparna. Imorgon ska jag och mamma försöka fixa de sista julklapparna, sen ska vi hjälpa Kristoffer att flytta. Han slår nog rekord i kortaste flyttningen. Han flyttar två dörrar bort, samma hus, samma våning samma adress. :)
Nej nu måste jag göra mig klar och åka i god tid till jobbet, annars hittar jag väl ingen parkering.

Chocktillstånd.

Jag är i chocktillstånd ochar har varit det ända sen i onsdags! Om 1 månad kan jag ha tagit mitt pick och pack och flyttat till Stockholm. Wohoo, eller?

Packning på G..

Kom precis hem från en lång och hård dag på jobbet och nu sitter jag och packar. Jag ska nämligen åka till Stockholm imorgon, till Fredrik och Annika så det finns ingen tid att packa imorrn. Alla de nya fina kläderna och skorna åker också ner i väskan. Jag köpte 3 par byxor/leggings, 3 par skor, en klänning, ett par tights, en tröja, 5 par strumpor och lite annat smått och gott. Nu är jag supernöjd och klarar mig ett tag frammåt. :) Nej nu ska jag återgå till mitt packande, och sätta fart med att tömma kameran på bilder, det var anledningen till att jag satte på datorn från första början. Skriver förhoppningsvis någon uppdatering på tisdag kväll om jag inte är alltför trött och upptagen..


Foto, foto, foto!

Just nu lever jag foto. Fotokurs, fotosida, fotouppdrag, fotoframkallning. Ja, som ni ser har jag fullt upp med foto. Nog om detta!
Denna vecka har varit helknasig tycker jag. Från en dag till en annan gick termometern ner på -9 grader sisådär. Usch, jag var tom tvungen att fylla på busskortet pga av kyla och ishala vägar. Jag åkte alltså min första bussresa på 5 månader, sen jag tog körkort, i onsdags. Jag fick nästan lite panik, folk hosta, snora och snörvla så att jag trodde jag skulle bli vrålsjuk själv.. Bläsch!
Idag jobbade jag bara halvdag och om ca 2 timmar ska jag åka och shoppa lite på Thuns. :) Kläder, skor, you name it! Hörni allihop, ni får inga julklappar i år, jag shoppar upp julklappspengarna på Thuns.. Bäst att jag drar nu så att jag hinner checka att jag har tillräckligt med pengar..