.

Tomorrow

tomorrow is another day.. imorgon åker jag hem till Uppsala igen. Skönt men ändå lite tråkigt, jag trivs faktiskt med att bo själv och få köpa och laga min egen mat, göra vad jag vill. Det har vart skönt att bo här men jag har ändå saknat min säng, min stad, mina saker, familjen. Men äh, jag kanske kommer tillbaka. Inte på tre veckor, men kanske efter det? Vi får se, det beror på hur mitt schema för nästa kurs ser ut. Det som väntar nu, denna dag, är en liten disk, dammsugning, packning, checkning om hur jag ska komma hem imorgon (bil? buss? tåg?). Nej nu är jag trött så det är bäst jag vilar lite innan jag sätter igång med allt som nu ska göras. Ha det braa! Vi hörs när vi hörs.

på plats

nu är jag på plats i stockholm, har haft ännu en skoldag idag men annars har det inte hänt så mycket. korv och makaroner blev det i matväg idag. ska väl försöka hitta på något att göra, kanske börja med examinationen? inte så roligt men bättre att börja nu så slipper jag det sen.. vi får väl se hur jag gör. är ledig imorgon så jag tror jag kanske börjar med det då istället. okej, jag får inte ner något viktigt i det här inlägget så jag slutar här. . .

Tågkaos!

Pga tågkaoset måste jag åka till stockholm ikväll annars finns risken att jag inte hinner fram i tid imorgon. Min älskade pappa är så snäll att han skjutsar mig dit! ♥ Har bara lite kvar att packa sen är jag färdig. Jag hatar tåg när det är sånt här kaos, nästan alla tåg är inställda. Dumma tåg, dumma snö, dumma vinter, dumma dumma dumma!

Ett år äldre, men...

... inte ett dugg klokare. :) Det var en bra födelsedag trots allt igår, även om den blev ganska så lugn. Fick många fina saker och lite pengar. Efter en ganska lugn helg kommer kaoset, måste plugga skiten ur mig idag så varför sitter jag här då? Måste plugga, packa, handla lite för imorgon åker jag till Stockholm och blir borta ett par dagar. Ska vara lägenhetsvakt, vem tackar nej till några dagars ensamhet nära skolan i allt detta kaos med tågtrafiken, snön och alla människor? Inte jag iallafall! Just nu sitter jag framför kaminen och eldar samtidigt som jag pluggar. Det är för övrigt - 25 grader här. Mysigt kallt va? Nej nu ska jag plugga vidare. Tjaaaooo!

Happy birthday too meee!

Wohoo idag fyller jag ååår! Hela 21 år blir jag. :) Det blir en lugn dag idag, jag firar mer någon annan dag i framtiden. Hittills har jag fått frukost på sängen, x antal grattis sms, två grattis samtal och paket. Fick en kombinerad skrivare-kopiator-scanner, färgpatroner och en muffinsplåt. Mer komma skall! Samtidigt som jag sitter här och skriver försöker jag fixa mig i ordning för farmor och farfar kommer snart och sen ska jag drajva (köra) iväg till mamma och fira lite där, dvs om jag kommer iväg för det är supermycket snö här! Jag vill att det ska bli vår nu!! All I want for my birthday is vååår!

Tjingeling, nu måste jag borsta gaddarna för snart kommer farmor och farfar.


en dag


imorgon fyller jag hela tjugoett år! bara så ni vet tänkte jag..

mitt nya motto är - "love life ♥ keep it simple √ every day !"


Skärpning Upplands Väsby!

Idag har jag spenderat min dag i Upplands Väsby, där har jag irrat runt i en timme för att leta efter Drabantvägen 9a. Shit vad jag har frågat många efter denna adress idag, ingen och då menar jag verkligen INGEN(!!!) visste var den låg?! Eller jo, en gubbe som jag frågade när jag i stort sätt hade gett upp hoppet om att hitta. Skärpning där Upplands Väsby! Lär er hitta (ska jag säga, jag har absolut inget lokalsinne för fem öre..) Jaja, när jag väl kom fram hade vi basgruppsdag när vi fick veta en massa om vår praktik som vi har om två veckor. Jag träffade även en pendlarkompis :) Sen var det lunch och vi fick träffa våra framtida handledare. Efter lunch åkte jag till förskolan där jag ska vara på praktiken, där kollade jag runt lite, gick igenom lite papper och hälsade på massa söta barn. Sen åkte jag hem. Lång, jobbig men helt okej dag. Nu måste jag ta mig i kragen och läsa den sista texten som jag har i läxa till imorgon.

ZzZzz...

I don't like hemtenta! Äntligen klar, hela dagen borta. Finslipningen sker imorgon. Nu ska jag gå och glo på tv sen ska jag soova! Jag gick upp före 5 imorse efter att ha drömt mardrömmar om den här jävla tentan hela natten. Nu vill jag bara ZzZzzzova!

Hemtenta it is!

Idag har jag suttit hela dagen och hållt på med hemtentan, den första någonsin! Det är i kursen förskolans uppdrag: utforskande, lek och omsorg. Snacka om knepig bok vi har! Jag har aldrig läst en sån otroligt dåligt upplagd bok, den förvirrar mer än den lär. Fy! Har hunnit en bit på vägen iallafall, men jag måste ta lite pauser då och då eftersom jag fortfarande är sjuk. Känner mig hängig och är snorig, har ont i halsen och örat. Men jag skapat mig det perfekta receptet på hur jag ska göra för att klara av det här. Många små, korta pauser, något att dricka, och tuggummi (så att jag inte somnar över böckerna), och så sist men verkligen inte minst nässprej och snorpapper :)
Nu ska jag pausa för att göra mat och sen får jag fortsätta igen.

Wish me good luck!

Jag har inte hunnit stanna upp och tänka efter, men hörni, jag fyller år nästa helg! Woow, 21 hela år!

Pain.

Jag är fortfarande sjuk, men jag ska plåga mig iväg till skolan idag iallafall fast egentligen orkar jag inte. Men, jag är ledig resten av veckan sen och då kan jag vila fast jag måste göra hemtentan då.. Vi får se hur det går med den. Jag är så trött, skulle kunna lägga mig och sova igen nu. Vaknade sju-åtta gånger under den lilla tidens sömn jag fick. Skandal! Usch, nu måste jag duscha och sen pallra mig iväg till tåget.

Orka?

Åh jag är så trött! En sån här dag önskar man att man aldrig hade börjat i skolan..! Jag känner mig ännu mer sjuk idag, och jag som har skola och föreläsning i morgon. I Stockholm dessutom! Jaaa, jag hoppas att tågen är i tid imorgon annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Nu ska jag fortsätta plugga, ville bara klaga lite..

Sjuk?!

Vet ni vad som har hänt? Jag har gått och blivit sjuk! Ont i hals, öra och vrålsnorig! :( Jag får kurera mig med mina skolböcker. Måste plugga idag, även fast det är helg. Har sjukt mycket i skolan nu, hemtenta, grupparbete och reflektions- och instuderingsfrågor. Bara till och sätta igång nu.

Snoriga hälsningar
från mig! ;)


Fläng hit och dit!

Livet rullar på.. Igår åkte jag med 06.43 tåget till Stockholm och hemma var jag igen vid 18.57. Alltså, var jag borta i över 12 timmar, det känns ju väldigt superkul. Eller kanske inte riktigt, men en sak var rolig iallafall. Vi hade fältstudie igår, och besökte då en förskola mitt på Kungsholmen i Stockholm. Ursöta små barn! Ja, annars var det äl inte så jätteroligt, lektion, sen grupparbete. Trött, eller vad när jag kom hem?
Okej, det här blev ett väldigt osammanhängande inlägg. Det känns som om allting bara snurrar runt i huvudet, hjärnan har nog svullnat upp av allt pluggande, all ny information. Jag är på resande fot halva tiden av dagen, nu när det har varit sånt KAOS i tågtrafiken. Mitt liv ser just nu ut såhär: Frukost, tågresande, skola, tunnelbaneresande, väntan, tågresande, väntan, upptåg, hem, äta, plugga (om tiden räcker till..), sova, och så börjar det om igen. Om jag har riktigt tur så är jag ledig och då slipper jag resandet, men pluggandet slipper jag aldrig! Kul, eller hur? Tro det eller ej men jag har iallafall kul..
Nu ska jag fortsätta plugga!